Думки про те, як відновити "той" форум

Тема у розділі 'Життя форуму', створена користувачем Viktoria Jichova, 16 січ 2007.

1. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Відповідь: Думки про те, як відновити "той" форум

Скопіюю сюди свій пост, бо хто зна чи читаєте ви й інші гілки. Я сама читаю лише вибірково, бо часу обмаль.

Мартіні, може час попрати форум від чужої брудної білизни? Або відкрийте гілку екґібіціонізм і най там тусуються усі, кому таке до вподоби. Мені здавалося, що форум пристойний. Якщо він зроблений на кшталт кав'ярні, до того ж на кшталт саме львівської кав'ярні, то чому дозволяти тут на оргії? Не йдеться про те, що у Львові сексу немає, чи всі інші учасники форуму мають проблеми (чи ще там щось), а про те, що ніхто не вивішує свою брудну білизну на оглядини інших людей і вже точно не повинен нею жбурляти комусь в обличчя.
    Я не хочу почуватися так, ніби потрапила в "общественный туалет", а не на культурний львівський форум! Думаю, я не одна така.

2. Відповідь: Думки про те, як відновити "той" форум

Liliyah Romanova, а Вы и на "том" форуме (который возродить надо) не знали, как по-украински "общественный туалет"? :)

3. piepie

piepie миється в бані

Думки про те, як відновити "того" Невстранец'я

Велелюбий дописувачу зі GMT +3:00! Мимо поважних розмірковувань стосовно поправного окреслення усяких пісейбл та сичейбл институцій -
    что, а по делу сказать больше нечего? © Nevstranec, 2006 ®

4. Viktoria Jichova

Viktoria Jichova Well-Known Member

Ну ось, видно, надійшов момент попрощатися зі всіма, з ким мені тут було цікаво та весело. Файний то був форум. Та, бачу, не розуміюся я з адміністрацією форуму та ще з деякими людьми. Тож полишаю це місце для подальшого спокійного та необразливого спілкування інших учасників. Нікого вже знепокоювати та ображати на цьому форумі я не збираюся. Ось і тепер я нещадно повитирала всі свої приватні повідомлення, щоб нічого після мене тут не залишилося. Якби ще була така можливість, щоб повитирати і всі мої вірші та дописи з цього форуму, була б за таку останню службу незмірно вдячна.
    Прощавайте і бувайте щасливі. Цілую.

PS:Коза-Дереза, я Вам напишу листа у скриньку і відповім на всі Ваші запитання.:)

5. Відповідь: Думки про те, як відновити "того" Невстранец'я

Так было и на "том" форуме. :) Может, сделать этот лучше? Или совсем без такого "допинга" нельзя, pie? :) :)

6. piepie

piepie миється в бані

Невстранец'ю, " мєлочь", зате приємно як! :) :)
    А потім, беручи до уваги:

Федеральный закон Российской Федерации от 27 июля 2006 г. N 149-ФЗ Об информации, информационных технологиях и о защите информации
    Статья 10.
    ...
    3. При использовании для распространения информации средств, позволяющих определять получателей информации, в том числе почтовых отправлений и электронных сообщений, лицо, распространяющее информацию, обязано обеспечить получателю информации возможность отказа от такой информации.

слід визнати наявність у Вас такої можливости. :p

7. Mike

Mike Well-Known Member

Вікторіє, мабуть помилка? я, наприклад, не знайшов звинувачень вас у такому, "прощавайте" кажуть тому що хочуть перекреслити, в іньших випадках - "до побачення", тож, мабуть помилка?

8. Відповідь: Думки про те, як відновити "той" форум

Нет у меня такой возможности. Не больше, чем у любого форумчанина - отказа от "информации" Прогулкина, к примеру... :)

9. piepie

piepie миється в бані

Ото б замість " Бані" облаштувати для проґулкіних та нірван " Невродиспансер" з повною свободою слова, заки не переказяться.
    Або поки не сказяться. ;)

10. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Лілю, розділ Про ЦЕ на форумі є уже третій рік. Я не розумію, чому проблема із ним виникла саме зараз? З"явився один користувач, який про це говорить трохи розкутіше?

Вікторіє, дуже шкода, що Ви так легко здалися, піддавшись впливові наших недоброзичливців. Я сподіваюся, що з часом Ви зрозумієте, що Вас просто обдурили і використали

11. zet

zet Дуже важлива персона

Лілю, а чого ви втікли?
    Мартіні, раніш була назва "Про ЦЕ, але якось не так..."
    Народ і спілкувався "якось не так"... Без рекламно-войовничих плакатів...

12. MARTINI

до речі, Нірвана назбирала штрафних і пішла в баню

13. Liliyah Romanova

Вікторіє,
    ви куди?!?!?!
    Я сюди верталася заради окремих осіб, і вас зокрема. Повертайтеся, бо мені буде сумно. Я тепер читаю пости лише окремих користувачів, тому прошу вас не зменшувати їх кількість! :):):) Повертайтеся!

14. Liliyah Romanova

Ні, не трохи розкутіше, а зовсім без обмежень. Ви применшуєте, а не треба. Бруд є брудом. І це не є "трохи". Це ексґібіціонізм!

15. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Нерозумно... російською "глупо". Але бажання є бажання!:rolleyes:

16. MARTINI

Не сказав би. Ту ж саму Нірвану банили і раніше за публікацію непристойних фото. Цього разу за матюки забанили. Так що не треба казати що без обмежень... Інше питання, що у кожного може бути різна межа допустимого. У Вас з Вікторією вона нижча, у модераторів, вочевидь, вища.

Взагалі, у мене ідея. Раз ви цей розділ так активно читаєте, навідміну, скажімо від мене, то я придумав навішати на вас обох модерування цього розділу :) Класно , нє?

17. Mariya

Mariya Well-Known Member

Мартiнi, в кожноi людини своi поняття пристойностi i розкутостi. В Нiрван основна проблема не в сексi, а, може, саме в ньому. Вони хочуть щоб ВСI як один казали iм щось типу, круто, молодцi. А хто так не каже - то той (пост до Зети з характеристиками цитувати не буду). Iм одобрямс потрiбен, а не думки iнших.

18. MARTINI

Ну, це їх особисті проблеми. За це і поплатилися

19. Liliyah Romanova

Я той розділ активно не читаю. Прочитала 2 повідомлення Нірван для цікавости і того мені вистачило. Читаю там лише повідомлення форумчанок. А те, що Нірвани забанені помітила лише завдяки "материнській" гілці Уми. Питання, на як довго був накладений бан.

Взагалі, після того, як я довідалася, ЧОГО Оля пішла з форуму, взагалі не могла сюди дописувати. Я раніше той розділ сприймала суто як жартівливий, але "з перцем", а виявляється, що він став "яблуком розбрату", і перцю там в очі сиплють. І ось тепер Вікторія пішла геть. Заради чого ми втрачаємо хороших людей?

20. MARTINI

Людина хотіла піти і знайшла для цього хоча й надуманий, але привід.
    Принаймні у мене таке враження склалося. Давно собі вирішила (сама, чи допомогли) , що тут погано і тепер реально оцінити стан речей уже нема бажання чи навіть можливості. Я лише не розумію, як можна, стільки часу віддавши цьому форуму, ставши його помітною частиною, зараз при кожній нагоді його хаяти?

Втратити Вікторію шкода, але силою затягувати сюди ми нікого не будемо, так, як це роблять інші форуми.

а де твій аватар? :)