Все... Раньше, чем через 25 минут не ответит. На уроке немецкого она. То она выбегала на переменку ответить вам. Бибизян учит белку...
Нє, я ненавиджу брехунів. А російськомовному оточенні я народилася, вчилася і досі в ньому живу. А от Ви, громадянин України, бува не поясните, чому вірмени, при усій їхній дружбі і лояльності до москалів, російською не користуються між собою? Розмовляють тільки рідною, вірменською. А Ви, громадянин України, нехтуєте мовою країни, громадянином якої є. Ви що, примітивніший за вірмен? А от Ви, особисто, якою мовою(ми), окрім російської, володієте? Ну, те що українську громадянин України може тільки через гугл перекладач- то ми вже знаємо. А яке Ви ще маєте громадянство, окрім українського?
Деякі вчені заявляють про кінець світу. Вже навіть підрахували, що сонце погасне через п'ять млрд років. Тобто, якщо хтось собі щось там говорить, то не міняє суті справи. гггг ) Ну Ви ні. За мене звідки знаєте? Перечитайте уважно попередню відповідь. Там написано, що Lexus не доїхав до світлофору коли на ньому вже горіло червоне. Закиньте відео навіть в простий програвач, там видно коли хто як їхав і на яке світло. Для аналізу закиньте в конвертор і по кадрику (1/24 сек) зможете побачити і розрахувати. Почав за здравіє, і закінчив за упокій. Амінь. ))) Якщо вже почали тему за ДТП, то нахіба ті Ваші соплі що нєнавідять туй русскій мір? Нахіба кому, вибачте на слові, всралися разом з тим руським міром на львівському форумі?
А нема приводу ненавидіти цей "русский мир" ? Все так гарно склалося з Кримом, і з Донбасом, не треба ображати рузьке мир, "мыжебратья"))) Ото пишіть про ДТП краще.
Може й так. Але я зачекаю рішеня суду. Бо відео - то невдячна справа. От бачили по ТВ показували вибух, де постраждалі депутати Мосійчук, охоронець, політолог і т.д.? То там чути страшний вибух. Камера записала той звук, чи то добавили для ужастіка? Запропонуйте відео з ДТП у Харкові, на яке ви посилаєтеся, щоб я вам повірив, принаймні...
Никакого гражданства кроме украинского не имею, но я наполовину русский. По отцу родня с России. Так я не пойму почему такая агрессия, что именно для Вас сделала Россия плохого? я из русскоязычного города Харьков, потому логично что я разговариваю на русском
З моменту старту Туарега до моменту зіткнення 3,18 секунди. З моменту включення червоного для Лексуса до моменту зіткнення 1,22 секунди. Якби мені хтось дав розмір вікон на будинку, я міг би детально визначити швидкості. Думаю, що експерти мають доступ до того і вже вирахували
@Zemlyak, а чо ви брешете? Ну что сразу брешете... ну что за люди??? может я сейчас во Львове Latana Royal район - Киевский, Вы хотите встретиться?)