Лежачий на боку трамвай чи палаючий тролейбус на вулицях Львова вже настільки буденне явище, що наші водії практично не звертають на такі інциденти уваги Сьогодні на Кульпарківській згорів черговий тролейбус. Випадок цікавий тим, що він горів і при тому продовжував котитися по дорозі. View: https://www.youtube.com/watch?t=26&v=JjM4uA1V86Q Гасіння з іншого ракурсу View: https://www.youtube.com/watch?v=ihT2vaatgsE Поведінка водіїв просто вражає
А мене - людей. Господарка нашого Садіка. Давайте купимо ще 10 тролейбусів віком 25 років за ціною нових і проголосуємо за Садіка.
в Харкові гарнюні тролейбуси. З кондиціонерами. А напередодні Нового Року навіть прикрашають всередені. Приїздіть до нас, ласкаво просимо! Самі побачите
Ви взагалi зрозумiли що за висновки зробили? Яким чином тролейбуси торкаються збирання грошей на АТО? Чи Львiв попродавав своi' новi тролейбуси, а тi грошi пiшли в АТО?
хіба то до мене зокрема питання, чи до Харкова взагалі? у нас ті тролейбуси років 3-4 як з'явились а гроші на АТО ми пізніше почали збирати, як і ви і збирають їх громадські організації, активісти, окремі небайдужі люди - тобто всі ті, хто не має відношення до тролейбусів А тролейбуси ті намагаються шанувати і пасажири і ще більш самі працівники підприємства Міськелектротранс. Я особисто не раз спостерігала, як виставляли на вулицю дуже п'яних, неохайних та брудних пасажирів. Або як кондукторка корила пасажирку, за те що та намагалася поставити на ткане сидіння торбу з харчами, з якої щось витікало на обивку.
У Львові рагулі і доїзжаючі ніколи не шанували громадскій транспорт,та і тролейбуси і трамваї їздять ще ті що були введені за совка,цікаво чи стодоли (ліази) ще їздять?
Тролейбуси виробництва ЛАЗ (м.Львів).З таким "шиком"..., гірших троликів немає. На старому чеському в сто раз приємніше проїхатись, ніж на цій колимазі. Я їх навіть пропускаю, або якщо не більше пару зупинок їхати чи взагалі нічого іншого немає.
Ну то вам пощастило їхати з такими добросовісним водієм, але як правило то таких осіб які в неналежному вигляді чи стані дуже часто зустрічаєш, особливо зранку або в вечері!
Треба в свекрухи розізнати чи вона не знає що там, якраз пейзаж з її вікна. А дерева шкода, щей коштує воно чи мало