ДТП у Львові

Тема у розділі 'Про авто', створена користувачем MARTINI, 13 гру 2012.

1. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Зелений колір перед тим, як перемкнутись на жовтий блимає тричі, попереджаючи водія, який наближається до перехрестя, що от-от загориться жовтий і за ним червоний сигнал. А шо значить блимаючий жовтий і червоний я сам не знаю.

• Інформативно Інформативно x 1
  2. muravey

muravey Well-Known Member

Просто желтый блымающий - обычно показывает что светофор "отключен", остальное от беса. Недавно видел, как работал светофор возле храма Ольги и Елизаветы - одновременно горел зеленый и красный :)

• Подобається Подобається x 1
  3. prius

prius Well-Known Member

В нас є тількі блимаючий червоний,це означає що світлофор працює як знак стоп,тобто хто перший приїхав на перехрестя той перший поїхав

• Інформативно Інформативно x 1
  4. Мих

Мих Дуже важлива персона

Знаєто що тривожить?

От поїхав трамвай під червоне. І не дай Боже попадуться подібні свідки, які почнуть філософствувати: а він (вантажівка)скоро їхав (головне ніхто не знає реальної швидкості), а там пішохід... а там пташка сі обкакала, а світлофор всім до дупи.

От би гахнув кого з таких "свідків" трамвай, незважаючи на світлофор, я б подивився...

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
  5. Мих

Мих Дуже важлива персона

та будь він негром приклонних годов, він їхав під зелене...

• Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  6. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

"а вони як рвануть..."

7. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Правильно, як на зелене то можна будь-кого задушити бо то кровне право. Щоб гади знали.

Ось коли почнуть судити як слід приватними позовами на гроші і місто, і водіїв тоді зразу пропаде бажання гнати по місту і не гальмувати "бо то моє право". Там до речі масовий позов від всіх пасажирів трамваю і до міста і до придурка на фургоні а також власника фургону, принаймні при функціонуючому законодавстві. Лікує усі проблеми надзвичайно швидко і з’являється бажання пропускати пішоходів, велосипедистів, трамваї і навіть собак з котами. Бо виявляється інші мають право бути не передушеними як би це нелоґічно і негарно не звучало.

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Давайте тоді плюнемо на правила і введемо одне правило: винуватий той, у кого більші яйця, а в кого менші - завжди прав.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  9. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

А хіба зараз не так? У фургона найбільші яйця він і правий. ;)

10. prius

prius Well-Known Member

Я раз подивився відео про Львів,так там всі їздять хто як хоче,треба ввести штрафи ,щоб найдешевший був 1000 гр.тоді може навчатся культури водіння

11. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Львів можна пішки перейти за годину. А женуть ніби до Улан-Батора потрібно за добу доїхати.

12. Shaggy

Shaggy Haters gonna hate

То всьо фігня. Головне окрім ПДР просто бути уважним і покладатися на себе, а не тільки на знак світлофору)))
    Батько був в Ірані, Бангладеші, ше десь був в такого роду країнах. Там нема правил по суті, всі роз"їжджаються самостійно.

А в нас коли концерт/футбол на "Арені-Львів" на перехресті Стрийська-Наукова ставлять регулювальника і вимикають світлофор. Потім регулювальник їде, а світлофор не працює. Саме цікаве шо тоді люди уважніші, під"їжджають, дивляться чи хтось їде чи не їде і приймать рішення. А не летять не дивлячись по сторонах)

View: https://youtu.be/G1nGbAujv6o

• Смішно Смішно x 2
  13. Мих

Мих Дуже важлива персона

не так. почитайте мене і себе і побачите, що не так.

14. Picasso

Picasso Німий фільозоф :)

То якісь мантри приховані? Навіщо бубоніти з посту в пост одне і теж? Черговий, і, напевно, останній раз перепитую- з чого взяли, що він гнав? З чого взяли що він не гальмував? Вже є викладена копія "шайби" в НЕТі? Навіть якщо він встиг натиснути педаль гальма, то відстань дуже коротка, щоб пригальмувати, і від удару він там літав по кабіні і йому було не до педалей. Тому і пролетів далі.
    До бабусі в гості. Або до куми з пляшкою.
    Не навчаться. За алкоголь вже ніби немалі штрафи. Думаєте не бухають? Це вже діагноз

15. muravey

muravey Well-Known Member

• Смішно Смішно x 1
  16. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Так по місту не їздять. Скільки б Ви до безкінечності не бубоніли що так треба їздити бо Ви так їздите. Не їздять і все. Бубоніть далі що їздять.

У Львові давно необхідно заборонити автомобільний рух. Тільки публічний транспорт і велосипеди. Для туризму і архітектури користь. Для тих хто бажає поїздити є дорога на Київ і далі.

17. Shaggy

Shaggy Haters gonna hate

Як так не їздять? Є правило 60км/год дня всіх, то шо не можна їхати 60? Нормально вантажівка їхала. Бубоніть далі що так по місту не їздять)))

З яких таких радостей?))) Я за таке не голосую.

18. Shaggy

Shaggy Haters gonna hate

• Смішно Смішно x 1
  19. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Дурень думкою багатіє.
    А Вас ніхто питатись не буде. )))

20. Shaggy

Shaggy Haters gonna hate

Андрій Іванович, це ви? :))):)))