ДТП у Львові

Тема у розділі 'Про авто', створена користувачем MARTINI, 13 гру 2012.

1. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Якщо мудак перед зміною світла так жене на вантажівці ще на повороті він вантажівкою права їздити не повинен мати.

2. Shaggy

Shaggy Haters gonna hate

Як жене? Я не побачив там нічого такого "женучого". На моргаюче зелене він спокійно міг їхати, а не тиснути в гальма і зупиняти машину 10ти тонну... І повороту там ніякого немає.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  3. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

І взагалі все прекрасно. )

4. muravey

muravey Well-Known Member

Вот такие философы на моргающий зеленый спокойно едут, поддавая газку. Каждый день, на Стрыйской-Сахарова. А пока они от мигающего зеленого доезжают до пешеходного перехода - там уже 2 секунды как зеленый горит для пешеходов! Со звуковым сопровождением для слабовидящих и слепых - дескать, "чпок-чпок, уже идти можно!" А оказывается, нельзя, потому что когда тело проезжало светофор, оно не думало, что впереди еще длиииинный перекресток, а за ним переход - оно думало, шо в своем праве. Здравый смысл? Не, не слышал. За нас ГАИ подумало уже и очень классно расставило знаки, отрегулировало светофоры и т.п.

Простите за оффтоп. Водитель трамвая виновна по всем правилам и скорее всего должна быть уволена с транспорта, но водитель грузовичка - нифига не бэтмен, чтоб на своей бандуре перекресточки проскакивать. И никто не бэтмен. Надо не о праве своем думать, а о безопасности себ и окружающих. О правах думают, когда уже случилось.

• Подобається Подобається x 3
  5. Shaggy

Shaggy Haters gonna hate

Ну це все проблеми регулювання світлофорів. Ні у Відні ні в Німеччині я ніде не зустрічав щоб рухалось одночасно два і більше потоків. Їдуть спочатку одні, потім другі, потім йдуть пішоходи, всі стоять. А не так як в нас, наче зелене, але мусиш пропустти пішоходів... І потім окремо велосипедисти їдуть. Ну і затримки між світлофорами є, а не одночасно жовте з двох сторін.

правила є і не факт шо водій грузовика все ж їх порушив... При нагоді спеціально поїду і поспостерігаю там за переключеннями сфітлофора з обох боків.

• Подобається Подобається x 1
  6. muravey

Я не говорю, что он их нарушил - скорее всего, нет, но мудрым его решение я бы не назвал.

7. Picasso

Picasso Німий фільозоф :)

Прошу пана, а де заборонено на зелений їхати? Навіть нехай на блимаючий?
    В момент переключення жовтого він був уже на середині перехрестя
    Скільки років стажу на вантажівках? До чого тут бетмен? Заміряли уже швидкість?
    Ще раз, з чого взяли що жене? Де там поворот? Зповільніть відео, поріняйте швидкість вантажівки з попредніми авто, що проїхали перехрестя.

8. muravey

Вы читаете, но понимать не хотите. До конца дочитали хоть? Можно, не запрещено, но это не значит, что это лучший выбор. Ситуацию надо оценивать не только исходя из ПДД, вы же не робот. Думаете, много из этих праведников тормознули на переходе, проехав "по правилам" перекресток? Ни единого! Только газку наподдали. А ваши любимые ПДД про это что говорят? Что там про ступившего на зебру пешехода написано? Можно давить?

Конечно, стоял там с радаром и замерял, на видео меня чуток не видно. Он играючи снес трамвай с рельсов.

9. Picasso

Так біда в тому, що кожен рахує, що ХТОСЬ не розуміє. І
    Буде посилання на правила, чи "я знову тут собі подумав"? Можна копію посвідчення водія в студію?
    бла-бла-бла. Трамвай "снёс" тому, що трамвай був на швидкості. Я вже задавав питання, скільки маєте стажу водіння вантажівок? Попросіть в знайомих проїхатись, тоді будете розказувати

10. muravey

Почитайте еще раз. Пешеход переходит по зебре, на зеленый сигнал светофора. Где ваше удостоверение инспектора? :)

11. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

муравєй, можна зробити скріншот де було б видно пішохода, який йде на зелене? Бо я ще три рази передивився, нічого не побачив крім трамвая, який їде на червоне

• Інформативно Інформативно x 1
  12. Picasso

Що почитати? Я просив посилання на пункт правил " про ступившего на зебру пешехода"
    Потихенько зливаєм? Тоді, принаймі, пишіть, що так от я собі подумав, і думав що так буде правильно. Нема в правилах про ступівшего пешехода. Вантажівка заїхала на перехрестя на зелений сигнал світлофора, а трамвай злетів від зіткнення так сильно тому, що сам уже розігнався. Все інше, це домисли і побажання. І якби водій/ка трамвая не тупанув/ла, то пригоди б не було

13. muravey

Это офтоп был, за который я извинился :) На видео только нарушение правил водителем трамвая.

14. Picasso

Мартіні, то він про іншу оперу

15. MARTINI

ше можна було б подумати, шо дійсно у вантажівці якийсь олень їде, який проскакує. Але там крім нього видно, що на такій же швидкості поруч їде темний седан. А перед вантажівкою перехрестя проїжджають машини на явно ще більшій швидкості.

16. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Автомобілі повинні їздити по місту як анґлійські поні а не табун п'яних бізонів за яким женуться команчі.

17. Olenall

Olenall миється в бані

• несанкціонована реклама
    А чи чули ви таке_ Вперше в Україні Страхова компанія виплачує відшкодування по КАСКО до 25 тис. грн. без довідки ДАІ

• Тупо Тупо x 1
  18. MARTINI

@Olenall , яке відношення до цієї теми має ваше запитання? На форумі є тема про страхування, там і запитуйте

19. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Олена свої запитання сіє по усьому форумі, і не зважає на зауваження. Останнє попередження.

20. prius

prius Well-Known Member

Я не розумію, що значить блимаючий зелений ,жовтий,червоний?

а де твій аватар? :)