http://zik.ua/ua/news/2015/06/11/u_dtp_na_lvivshchyni_zagynuly_dvoie_lyudey_597760 У ДТП на Львівщині загинули двоє людей Сьогодні, 11 червня, близько 6.45 години ******************** А я там поїжджав за 2 години ДО того. Правда, пасажиром, ще й майже спав.
Це не найосновніше. Мадам, я не хочу на вас "наїжджати", але, чесно кажучи, виставивши аватаркою емблему відомого видавництва, ви тим самим взяли на себе зобов"язання писати бодай грамотно. Але у вас тото ніяк не виходить. Будьте такі ласкаві, трішки "підтягніть" свій рівень грамотності.
Хто винен? - Трамвай? - Вантажівка? - Рускає радіо? View: https://www.youtube.com/watch?v=375schQSlGs
Радіо головний винуватець. Але за ним іде вантажівка. Так вгатити трамвай потрібно вміти. Окрім того вантажівки у місті мають мати набагато більші вимоги щодо безпечної їзди чим інші види транспорту. Окрім того він навіть не зупинився що робить порушення тяжчим.
В місті вантажівка немає мати права так ганяти. Швидкість на якій вона їхала не приведе до доброго. Зупинити таку масу швидко неможливо. Окрім того не бачив щоб вона зупинилась. Можливо зупинилась за кадром. Проїзд на червоне світло без сумніву що є порушенням але не виправдовує необережної їзди вантажівки. Якщо хтось виїздить на червоне це не причина його таранити.
откуда вы знаете? Думаю остановился чуть дальше. Трамвай, кстати, тоже стартанул некисло так. Красный даже не думал сменяться желтым еще, а там сразу гашетку в пол (или как там у трамваев происходит). Явно водитель трамвая накосячил больше. Вообще оба молодцы. Водитель грузовика явно приближался к перекрестку при мигающем зеленом и выкатился уже на желтый, все твердядт что мол "имеет право если остановка требует экстренного торможения". А можно ведь, если зеленый в 20 метрах впереди мигает, на тормоз давить, а не на газ, да?
Нагадує віц про черепах "А вони як рвануть". Я не говорив що водій трамваю без вини але ТАК на вантажівці в місті їздити не можна. 100 % рано чи пізно буде випадок.
Обмеження 60 для всіх. Не доказано що він перевищував швидкість. Якби трамвай не поїхав на червоне то ніякого б випадку не було)))
Я добре знаю якими мудаками є львівські водії. Багато з них свято вірять що переїздити все що менше від них є їхнім кровним правом. Що спонукає деяких до кримінальних злочинів за кермом. В даному випадку водій вантажівки винен більше через те що вів машину спроможну вбити пасажирів кількох легкових. Необережне водіння вантажівки і випадок це досить серйозне порушення. Втрата права на водіння вантажних автомобілів це як мінімум.