ДТП у Львові

Тема у розділі 'Про авто', створена користувачем MARTINI, 13 гру 2012.

1. Veselka alj

Veselka alj Well-Known Member

А причини встановлені такого загоряння? Цікаво чи ніхто не постраждав:scratch_one-s_head:

2. manur

manur Well-Known Member

Біля 13 год проїжджав там сьогодні. Ще він обгорілий там стояв...

3. Veselka alj

А що є якісь жертви?

4. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

водія госпіталізовано, пасажири не постраждали

5. Veselka alj

а причина загоряння. Добре що хоть не постраждали люди, водія шкод

6. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Хтось в школі пропускав параграф про розділові знаки. Від того великі біди бувають.

• Смішно Смішно x 2
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  7. Veselka alj

Від чого саме? Від розділових знаків:)))

8. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Від їхньої відсутності:)

9. manur

manur Well-Known Member

10. Veselka alj

Це не саме основне

11. manur

manur Well-Known Member

Це не найосновніше.

Мадам, я не хочу на вас "наїжджати", але, чесно кажучи, виставивши аватаркою емблему відомого видавництва, ви тим самим взяли на себе зобов"язання писати бодай грамотно. Але у вас тото ніяк не виходить.

Будьте такі ласкаві, трішки "підтягніть" свій рівень грамотності.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  12. MARTINI

13. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Радіо головний винуватець.
    Але за ним іде вантажівка. Так вгатити трамвай потрібно вміти. Окрім того вантажівки у місті мають мати набагато більші вимоги щодо безпечної їзди чим інші види транспорту. Окрім того він навіть не зупинився що робить порушення тяжчим.

14. MARTINI

а Ви звернули увагу на світлофор? :)

• Подобається Подобається x 3
  15. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

В місті вантажівка немає мати права так ганяти. Швидкість на якій вона їхала не приведе до доброго. Зупинити таку масу швидко неможливо. Окрім того не бачив щоб вона зупинилась. Можливо зупинилась за кадром. Проїзд на червоне світло без сумніву що є порушенням але не виправдовує необережної їзди вантажівки. Якщо хтось виїздить на червоне це не причина його таранити.

• Смішно Смішно x 1
  16. MARTINI

логіка залізна :)

• Подобається Подобається x 3
  17. muravey

muravey Well-Known Member

откуда вы знаете? Думаю остановился чуть дальше. Трамвай, кстати, тоже стартанул некисло так. Красный даже не думал сменяться желтым еще, а там сразу гашетку в пол (или как там у трамваев происходит). Явно водитель трамвая накосячил больше.
    Вообще оба молодцы. Водитель грузовика явно приближался к перекрестку при мигающем зеленом и выкатился уже на желтый, все твердядт что мол "имеет право если остановка требует экстренного торможения". А можно ведь, если зеленый в 20 метрах впереди мигает, на тормоз давить, а не на газ, да? :)

18. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Нагадує віц про черепах "А вони як рвануть". :)

Я не говорив що водій трамваю без вини але ТАК на вантажівці в місті їздити не можна. 100 % рано чи пізно буде випадок.

19. Shaggy

Shaggy Haters gonna hate

Обмеження 60 для всіх. Не доказано що він перевищував швидкість. Якби трамвай не поїхав на червоне то ніякого б випадку не було)))

20. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Я добре знаю якими мудаками є львівські водії. Багато з них свято вірять що переїздити все що менше від них є їхнім кровним правом. Що спонукає деяких до кримінальних злочинів за кермом. В даному випадку водій вантажівки винен більше через те що вів машину спроможну вбити пасажирів кількох легкових. Необережне водіння вантажівки і випадок це досить серйозне порушення. Втрата права на водіння вантажних автомобілів це як мінімум.

а де твій аватар? :)