бувають таки місця, де ввесь час щось трапляється _це жахливо. Але добре тим, хто має Каско, воно стало Доступне КАСКО, а головне відшкодування до 25 000 грн без довідки ДАІ
ДТП біля Оперного Прямо біля Оперного щойно сталося ДТП. За посиланням - ще багато фото та коментарі їхнього автора. (Автор фото - Taras Muran). Як це сталося? Там всі живі? Оригінал публікації...
На місці автора відео, який, вочевидь, вважає себе слухняним водієм, я би це відео обрізала або навіть не викладала. Обгін по зустрічній - це так слухняно, ага. Хоч то було до ДТП, але все ж.
Там саме той випадок, що називається яке їхало таке здибало Просто мерсу повезло, що зелене було в нього
Там важко назвати зелене - по суті вже заблимав жовтий сигнал світлофора (на відео червоний колір), а він дав газу, щоб пролетіти перехрестя. Обєктивно кажучи, виинні обоє, просто 60% вина джипа і 40% вина мерса. До речі, обопільної вини не встановлено, а всю вину поклали на водія япошки.
Martini, Хонда не дочекалась навіть жовтого (буквально 1-2 сек мах), а водій скорше всього орієнтувався по світлофору для пішоходів, але він не врахував, що є ще затримка на пару секунд...тих пару метрів, які він випередив у часі якраз стали фатальними.
Називається, вийшли погуляти Отож, сьогодні побачили на Науковій таку картину: вул. Наукова, навпроти воріт першого новобуду, якщо виїжджати з Тролейбусної. Неперевірена інформація від лікарів швидкої : машина на донецьких номерах, двох пасажирів госпіталізували, водій намагався втекти, але його затримали очевидці (більшість побоїв отримав при затриманні). Водій - п"яний. Ми підійшли вже як водія міліція садила в свій автомобіль. Чуємо - підходять до даїшника велосипедисити і повідомляють про темного кольору автомобіль, який став впоперек велодоріжки, місце - виїзд з дворів на вул. Наукову, біля магазину меблів на куті з вул. Тролейбусною. Пішли туди. Стоїть оцей автомобіль: За кермом - молодик років 27-30, чорне волосся, темні брови, зросту в районі 175 см (не вдалося сфоткати). П"янючий, звісно. З боєм люди забрали в нього ключі. Міліція, яка знаходилася на місці ДТП за 300 метрів (!!!) від оцього хюндая не підійшла! Приїхала швидка, і за дві хвилини до того у водія таки забрали ключі і повели його за будинок. Я одразу ж підбігла до лікарів, показала на того чоловіка, говорю: затримайте, заберіть, перевірте, воно або п"яне або накурене або просто хворе (в чому маю великі сумніви). І я в шоці з реакції людей: одна бабулька пропонувала відпустити, "най собі помало їде дитина" (без коментарів), інший чоловік, побачивши, що я вказую на горе-водія, почав робити зауваження - та чого ви на нього пальцем показуєте, та то місцевий, та брат його додому повів і ключі забрав, та то не гарно так показувати на людину лікарям (а сидіти вгашеним за кермом - то гарно????). До честі того чоловіка - він один з перших поліз в машину забирати ключі, бо те бидло за кермом ще й битися пробувало. Мені стало дуже шкода і прикро - люди готові покривати п"яницю, дозволити йому їхати потихенько, пропонувати, що хтось інший сяде за кермо, бо онде міліція, ще такого хорошого сусіда/брата/свата/кума забере, йой, що ж то буде. Добре, що все закінчилося добре, але це жах, наскільки лояльними є наші люди до п"яниць за кермом і лише тому, що то не донецький, як в іншій машині, а свій, місцевий. Нічого, що воно потім сяде п"яне за кермо, когось покалічить - чи стане заспокоєнням тоді виправдання "та то ж він тут живе, та нащо його здавати"? І чому, попри неодноразові звертання, ніхто з міліції не пройшов буквально 300 метрів до того хюндая???
Поненя, ви дійсно так і не збагнули різницю між нашим та західним менталітетом, і що це має вирішальне значення на майбутнє Держави, або страни? Чому ви дивуєтесь взагалі?! Що і з ким ви ще хочете будувати?!)
Апдейт. Запостила в групі на Фейсбуку "Дайте пройти". Адмін видалив, бо, на його думку, це мої фантазії ))) Тобто п"яниця за кермом Хюндая мені привидівся, бабця з сивим волоссям і темними - на диво - бровами, в синьому платті-халаті, яка пропонувала відпустити дитинку, мені привиділася, чоловік на вигляд років 45-50, який через переднє вікно наполовину заліз в авто і шарпався з водієм, намагаючись забрати ключі, мені теж привидівся (потім цей чоловік робив мені зауваження, чого то я показую лікарям пальцем на горе-водія - то, певно, мені теж почулося). Написали, що номери автівки, яка влетіла в стовп на Науковій, не донецькі, а львівські - може бути, що так. Інформацію про те, що в авто на Науковій були донецькі номери, сказав моєму чоловікові лікар швидкої, котра під"їхала до Хюндая - молодий хлопчина в червоній уніформі лікаря з чемоданом. Тому я і написала - інформація неперевірена!!! Що добило - адмін групи "Дайте пройти!", де скаржаться на паркування впоперек велодоріжок, на тротуарах і т.д., написав "яка різниця, де людина спить!". Круто. Дуже круто. Паркуйтеся, водії, де хочете, в якому хочете стані - головне, засніть. Тоді нікому не буде різниці. Дуже шкодую, що не сфоткала даїшників біля автівки на Науковій - їм повідомляли про той хюндай, просили - а ніхто, ніхто не підійшов. А якби той водій з усієї дурі рванув на Наукову? Не можу уявити навіть, щоб у Європі після стількох звернень міліція залишалася би осторонь.
Та про що тут можна говорити,в то такий менталітет,нам ще до Європи,як до неба рачки...В нас є люди нормальні,адекватні,але їх мало,а от такого бидла понарозводилось аж забагато... ---------- Додано в 11:55 ---------- Попередній допис був написаний в 11:44 ---------- І мене теж цікавить,як то треба було їхати,щоб так перевернуло??Хоч ніхто не постраждав???