Капітан Джек Горобець і супер Санчо Панса таки набиваються до когось у компанію, бажано щоб компанія ще й дала дах над головою, в гіршому випадку вже в день "Х". доведеться тягнути ногу у якийсь Готель
Ви забагато антимоніїв розвели)) Прямо кажіть: SOS, HELP і ПОМОГИТЕ!!!!!! Спати нема де! Добрії люде!!!!.. Та згляньтеся хто-небудь над хлопаками) Невже нема на цілому ЛФ мужнього (доброго, я хотіла сказати доброго) мужчини, щоб прихистив 2х подорожніх?)
Оце струя. анти хто? ) я навіть побоявся в Гугля питати щось про такі речі )) і заховав шоколад під стіл, щоб він не довідався про такі речі )). Гадаю що всі розуміють що житло ж потрібно, але у разі чого, я тихенько приляжу на ту рівнину, яка вмістить 172 см росту )), і буде добре. Хочется перед мокрою осінню памятного вечора, ночі. В решті-решт відіспатись я й чортопхаці зможу. П.С. сподіваюсь товариш розділяє мої погляди. і якщо хто має гарні ідеї як можна привітати друга у моїй ситуації - можете поділитись, дивись і в пригоді стане )
Сиділи б у своєму Кієвє... У нас тут і так через туристів нема як пройти, так вони хоча б гроші в місті лишають...
"Сиділи б у своєму Кієвє... У нас тут і так через туристів нема як пройти, так вони хоча б гроші в місті лишають... " я не з столиці, і дуже прикро що хтось щось так думає на одного земляка і побратима менше стало ... вже буде як буде, дякую що підтримали розмову друг вже щось там назбирав з хостелів, я у казки дуже не вірив, та й від цього не в захваті, мої ладо P.S. вітаю з Днем смайла, вони тепер наше друге обличчя. P.S.1. Вже завтра о 16.00 потяг.