Друзі, допоможіть супер порадою

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Roninfhbz, 14 вер 2013.

1. Roninfhbz

Roninfhbz Member

Капітан Джек Горобець і супер Санчо Панса таки набиваються до когось у компанію, бажано щоб компанія ще й дала дах над головою, в гіршому випадку вже в день "Х". доведеться тягнути ногу у якийсь Готель

2. Finya

Finya enjoy the silence

Ви забагато антимоніїв розвели)) Прямо кажіть:
    SOS, HELP і ПОМОГИТЕ!!!!!! Спати нема де! Добрії люде!!!!..
    Та згляньтеся хто-небудь над хлопаками) Невже нема на цілому ЛФ мужнього (доброго, я хотіла сказати доброго:mocking:) мужчини, щоб прихистив 2х подорожніх?)

• Подобається Подобається x 1
  3. Roninfhbz

Roninfhbz Member

Оце струя. анти хто? :)) я навіть побоявся в Гугля питати щось про такі речі )) і заховав шоколад під стіл, щоб він не довідався про такі речі )).
    Гадаю що всі розуміють що житло ж потрібно, але у разі чого, я тихенько приляжу на ту рівнину, яка вмістить 172 см росту )), і буде добре. Хочется перед мокрою осінню памятного вечора, ночі. В решті-решт відіспатись я й чортопхаці зможу.
    П.С. сподіваюсь товариш розділяє мої погляди.
    і якщо хто має гарні ідеї як можна привітати друга у моїй ситуації - можете поділитись, дивись і в пригоді стане )

4. Xoma

Xoma Member

У Львові багато хостелів, а ні то гуляйте до рнаку. У місті є де розгулятися.

5. ManOfTrue

ManOfTrue New Member

:) ви, напевне, на Сихові живете

6. Bambook

Bambook Persona non grata

Сиділи б у своєму Кієвє...
    У нас тут і так через туристів нема як пройти, так вони хоча б гроші в місті лишають...

7. Roninfhbz

Roninfhbz Member

"Сиділи б у своєму Кієвє...
    У нас тут і так через туристів нема як пройти, так вони хоча б гроші в місті лишають... "
    я не з столиці, і дуже прикро що хтось щось так думає :sad: на одного земляка і побратима менше стало ...
    вже буде як буде, дякую що підтримали розмову :)
    друг вже щось там назбирав з хостелів, я у казки дуже не вірив, та й від цього не в захваті, мої ладо
    P.S. вітаю з Днем смайла, вони тепер наше друге обличчя.
    P.S.1. Вже завтра о 16.00 потяг.

а де твій аватар? :)