Дружина-начальник

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Un.Known, 8 лют 2011.

1. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Але ж (не)право мають однакове при цьому, чи не так?

• Подобається Подобається x 1
  2. Rebbit

Rebbit Well-Known Member

Або чоловіка :)))

Насправді тут ше багато чого залежить від жінки. Та від обох залежить.

Якшо чоловік заробляє більше, ніж жінка то то рідко призведе до проблеми. Бо так заведено і то вважається нормальним. Рідко який чоловік буде притикати жінці шо він "її годує" (хотя к.....лів шо раз то більше).
    Якшо успішній жінці-начальниці попадеться якась розмазня то вона рано чи пізно його або кине або перетворить в домашнього улюбленця :).
    Якшо попадеться не розмазня - то або вони обоє адекватні і люблять один одного або вони розведені :)

Зі сторони чоловіка в якого жінка заробляє більше - навіть якшо вона йому не притикає того, але в нього є комплекс меншовартості то він сам до проблеми доведе.

---------- Додано в 11:38 ---------- Попередній допис був написаний в 11:32 ----------

Загалом моя позиція проста як двері.

Чим більше може жінка - тим краще для сім"ї (те саме чоловіка стосується).
    Але, чим більше може жінка - тим більша ймовірність шо вона колись захоче іншого чоловіка (під стать собі). І тут вже треба чоловіку вачати і клювом не щолкати.

• Подобається Подобається x 3
  3. Un.Known

:)

То мене так розсмішило.

Що мається на увазі під "домашнім улюбленцем"?

Якщо чесно, то мене дуже вразило, під яким тиском стереотипів ми живемо. І як піддаємось владі і силі грошей. Тобто - в кого гаманець, той має більше прав.

Що саме по собі є життєвою правдою. Але якщо це діє і в сім"ї, між людьми, котрі обіцяли один одному себе і в щасті, і в горі, в багатстві і в бідності - якось не по собі стає...

4. Rebbit

Rebbit Well-Known Member

Ну типу живе в хаті, багато не бухає, секс нормальний - от і добре. А сімю я і сама забезпечу. Хай собі відпочиває, аби на ліво не ходив.

Прав має більше той в кого більше обовязків (або ше є варіант хто нагліший).
    Такий вплив грошей є тільки тоді коли їх мало, або коли люди сильно жадні.
    Якшо і чоловік і жінка нормально заробляють то від того хто заробляє більше нічого сособо не залежить.

Та стереотип то ше не значить погано.
    Жінка ж за життя ше має встигнути народити дітей, вигодувати їх і доглядати активно в їх младєнцеском віці. Ясно шо то дуже мішає карєрі і зароблянню грошей. То й не дивно шо чоловік має мати стабільний заробіток і бажано більший (шоб хватало поки жінка в декреті і відпустці по догляду за дитиною). Шо тут поганого.

Обіцянка-цяцянка. А життя - се ля ві. :)

5. Un.Known

Знову ж таки - а де тут любов?
    Нічого, але саме це - не стереотип. :) Ми ж не про жінку, котра ціле життя в декреті говоримо.
    Життя ми собі самі будуємо.

6. Rebbit

Rebbit Well-Known Member

Я ж думав ми про сімю, а то ми про любов :))).
    Якшо серйозно - то там де любов там таких питань певне не виникає (принаймі не часто і не критичні).

Та чого ж все життя. Але вродити і виростити двійко-трійко діте то справа не проста. То ж як мінімум 2-3 роки часу займе, а в ідеалі значно більше. На скільки я собі уявляю то суміщати таке з начальствуванієм не дуже просто.
    Лае раз мова зайшла про дітей. Жінка начальник - дуже добре, але якшо вона каже шо "а як ти собі уявляєш ми дітей маємо завести, я ж посаду мушу через то втратити".... ну то звеняйте нашо мені така жінка.

• Подобається Подобається x 2
  7. Максим

Максим Well-Known Member

Мене, наприклад, вражає ще інший стереотип. Жінка-начальник - сприймається як щось мало не ексклюзивне (хоча досить поширене навіть в Україні). Дехто може і буркнути, що, мовляв, не жіноча робота це.

І водночас, жінка-муляр на будові, жінка-шпалоукладальниця на залізниці, жінка-робітник в гарячому ливарному чи прокатному цеху - все ОК.

Вкладення:

• 05.jpg
      05.jpg
      Розмір файлу:
      23,8 КБ
      Переглядів:
      1
    • 10.jpg
      10.jpg
      Розмір файлу:
      22,4 КБ
      Переглядів:
      1
    • 12.jpg
      12.jpg
      Розмір файлу:
      17,7 КБ
      Переглядів:
      1
  8. Un.Known

Ура!

(Я рада, що це сказала не я).

Бо там, де любов і розуміння, ніхто не буде права ділити, і думати, в кого більше прав на більший кавалок м"яса у борщі. Бо завжди буде думати про людину поруч.

9. Максим

Максим Well-Known Member

Знаю кілька родин, де подружжя з появою дітей вирішувало, що вигідніше чоловікові йти у відпустку по догляду за ними. В дружини світить зростання в кар'єрі, чи не може відлучатися із-за потенційної втрати замовників, чи просто більше заробляє - у відпустку іде чоловік. Нічого страшного.

10. Rebbit

Rebbit Well-Known Member

Та я ж не кажу шо то шось страшне. Але є речі від яких не втечеш.
    Я б, наприклад, дуже б не хотів шоб моя майбутня жінка працювала за компютером в період вагітності. Та взагалі б не хотів шоб вона в той період працювала. Хіба шо від скуки. Робота начальника повязана з відповідальністю і стресами. Нашо таке вагітній жінці?. А то вже пів року ушло долой.

Далі по народженню дитину ж треба годувати (якшо молоко є то не годувати то трохи для мене дивно. То ж здоровя дитини). А в мене годувати певно не получиться :sad:. Та і взагалі я сумніваюся шо зможу дати дитині більше тепла чим жінка. бо то мама та ше й жінка, а то тато (чоловік) . куди не крути - різні люди :).
    То я б казав шо не варто красти в дитини материнське тепло. Звісно шо якшо собі вибити неповний робочий день і гнучкий графік то можна і працювати і дитину глядіти. Та і думаю я б в пригоді став бо може б зміг працювати з дому і з гнучким графіком. Але якшо жінці доведеться працювати по 8 і більше годин і нервуватися на роботі .... яка ж вона буде додому приходити? На кому розряджатися? Вот.....

• Подобається Подобається x 3
а де твій аватар? :)