Друк знимок

Тема у розділі 'Фото', створена користувачем Зорянівонька, 19 лис 2007.

1. syavych

syavych копач

Відповідь: Друк знимок

Замовив пробні 3 фото через intephoto. Низька ціна таки дається чути: папір неякісний, тонкий; якості друку також чогось бракує (не знаю чого, але як дивлюся на фото то згадую власні експерименти з друком на звичайному кольоровому струйовому принтері :) ). АЛЕ, коли треба друкануть сотню-дві фоток і закласти їх в альбом для подальшого запилення - може бути :)

• Подобається Подобається x 1
  2. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Скупий платить двічі... :)

3. Lavazza

Lavazza Well-Known Member

Я колись давніше друкувала, то якість була хороша, може вони з часом починають халявити? Беруть приклад з виробників горілки???

4. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

От в мене за кілька років назбиралося знимок.... Ну з 500 штук 10*15 хтіла би видрукувати (з білою рамочкою, матові:)). Але боюся, що замовлю, заплачу гроші, а якість буде не дуже... То вже краще чуть переплатити, щоб гарантовано хороша якість була. То де порекомендуєте таке зробити?

5. Forpost

Forpost Стоїк

voloda@litech.net

6. Stanley

Stanley Від Сяну по Кавказ!

А цікаво, чому ніхто з форумлян ине користуєтся струменевим фотопринтером? Так, безперечно, якщо використовувати "рідні" картриджі- це занадто дорого. Алае якщо встановити систему безперервної подачі чорнила то виходить навіть дуже доступно, і якість краща ніж в майстернях.

7. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Я друкую фотки вдома на струменевому принтері Canon Pixma IP1200, бо в магазині виходить дорожче і часу нема здавати, чекати, забирати.. Раніше друкувала на ІР1000, але заправляла сама фарбою через шприци і через рік він почав глючити, кольори помішались..

8. levandivka

Не зовсім ТАК... :)
    В мене НР 5000 на якість не скаржуся, ціна (папір, час, картріджі) - винесе більше, хіба алярм...
    Та й 200 якісних карточок за 30 хв. прінтер не осилить. гадом буду. :)
    Я швидше доїду до лабораторії і повернуся (в дорозі ще й по конвертам розсортую).
    Є ще ТАКий параметр - дововічність фот...
    підозрюю, що машинні житимуть довше.

9. Lavazza

Lavazza Well-Known Member

Яка приблизно вартість однієї фотографії? Якщо можна, то в розгорнутому вигляді: папір + фарба.

10. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Canon Pixma IP1000. Чорнило брала по 25 грн за банку, то є 100 грн. Папір - 50 грн за пачку А4 (50 листків). Тобто пачка іде на 200 фоток. То є 150 грн. Чорнила якраз вистачило на цілу пачку. Виходить по 0,75 грн. за фотку.

Якщо купувати катриджі, то не вигідно.

11. Zirnycja

Zirnycja Well-Known Member

А хто підскаже, куди варто здати звичайні негативи? Їх назбиралось непроявлиними десятки- хочу зробити всі одразу за одний приїзд до Львова. У нас дорожче, правда і якість фото зазвичай гарнтована.

12. Michel

Michel Member

Щоб зробити їх "вічними", требі їх закатати в пластик (плівку).

13. levandivka

В тій самій ФотоНова, вул. Шевська (бічна пл. Ринок) з плівок теж друкують.

14. Zirnycja

Дякую за пораду. Лиш би дійсно добре друкували, бо, на жаль, вже мала досвід розчарування у Л!

15. levandivka

То від плівок теж троха залежить... :)

16. Zirnycja

Безперечно! Але то був випадок з чудовими плівками, тому і шкода.:sad: На місці вже не було часу та й бажання для поєдинку-довелось усе переробляти вдома.
    :suicide: Правда, щоб не було так прикро в дорогу, отримала в подарунок від господаря салону великий гарний фотоальбом, до нього й поскладала усі нові світлини...О! :radist:

17. Fran4eska

Fran4eska Well-Known Member

Може хто може порадити, де можна зробити фотки великого формату...
    Хоцю таку фоту на пів стіни... таке десь роблять???

18. syavych

syavych копач

Фенікс на Сахарова. Якщо буде задорого - пишіть в приват - скину координати де дешевше ;)

• Подобається Подобається x 2
  19. bostvl

bostvl Well-Known Member

На вул.Банківській є "Фотовернісаж". Вони мають принтер шириною паперу до 1118 мм. Довжина паперу необмежена :)

20. syavych

syavych копач

мало :tongue:

а де твій аватар? :)