"Они что, занимались геноцидом или устраивали ГУЛАГи, как ВКП(б) или НСДАП?" Простите, а к событиям на Волыни ваши "борцы за родину" не имеют никакого отношения?
"а ви не думайте, нашо воно вам......." Увы, недумать не могу. Не буду думать я, за меня будут думать другие. Меня это не устраивает.
А чого це так почало хвилювати потомків катюг,що загарбували Польщу і нищили її еліту? Потомків тих,хто спільно зі своїм союзником Шикльгруббером роздерибанили Польщу і почали винищення її населення? Форестере А
Сколько бы Вы не тыкали россиянам. в стиле" сам дурак", ваши "герои"-мерзавцы ничуть лучше не становятся.
Бо наші - дійсно Герої. А у вас - смердячі совдепівські підстилки,котрих свої ж розстрілювали,як гнид. Геройськи хіба гвалтувати вміли,тварюки і то по десять на одну. Тьфу,сморід совдепівський. А плюватись? На них вже історія плюнула. Як і на то гімно,яке вони захищали. Де ваш смердячий серсер,Форестере? І чому ви всі дапаслєднєй каплі крові не захищали свою гноївку?
"вони кращі вже тільки тим шо свої" Ну хотя бы честно признались. И на том спасибо. УПА такая же мерзость как и большевики, но для Вас они свои. Как тут можно признать очевидное? Согласен, сложно.
Поменше читайте ублюдочні совєцькі побрехеньки. Совєти,разом з наці захопили Польщу. Потім,совєти,як звично зрадили союзників. ---------- Додано в 12:35 ---------- Попередній допис був написаний в 12:34 ---------- Так і скажіть,що Ваші герої - підераст лєнін і доблєсноє енкаведе.
Я все читаю, и ваши побрехеньки о подвигах УПА, и побрехеньки о Красной Армии, но о сотрудничестве ОУН с немцами в 1939 году я читал в документах польской разведки и абвера, и это было
"Так і скажіть,що Ваші герої - підераст лєнін і доблєсноє енкаведе." Не внимательный Вы наш... Я. в отличии от Вас, никогда не называл большевиков своими героями. Оттого просто смешо, как Вы мне их навязываете. Прикольно.
Парадокс. Люди самі вшановують їх пам"ять,а совки продовжують свої брехні. І Вас спитаю - а де це Ваш смердячий серсер дівся? ---------- Додано в 12:48 ---------- Попередній допис був написаний в 12:46 ---------- Всі Ваші дописи - калька з отого паперу до дупи. Просто цитуєте шмарклі ублюдочних комуняк.
Памятники стали ставить тогда, когда рухнул СССР и за это перестали сажать. Ну и что? УПА боролась с государственным терроризмом. А тут правил быть не может.