Друга світо: подвиг німців

Тема у розділі 'Львівська газета', створена користувачем gazeta, 1 січ 1970.

Статус теми:
Закрита.
  1. Zoya

Zoya New Member

Відповідь: Друга світо: подвиг німців

Аж жахливо становиться, на наших очах чимала частина нацII дурнIшаэ
    та перетворюэться на ангажованих IдIотIв, як пан ВIтковський. ЗападенцI, пIдтримайте свою "самIсть" досягненнями у сучаснIй науцI,
    мистецтвI, лIтературI на свIтовому рIвнI. Пустеля, жодного IменI, а беретесь рIвняти пIд себе цIлу краIну. Огидно.

2. Danilo

Danilo Well-Known Member

А це що від російського слова "самец" чи що?:) Може Ви там у Московії жодного ім'я не чули, то Ваша напевно проблема, може логопед допоможе. Вам лише Сердючку показують по "Путінвізору", навмисно таким чином формують образ придуркуватого хохла, та ще й збоченця - трансвестита.

• Подобається Подобається x 1
  3. Відповідь: Друга світо: подвиг німців

Ознакомьтесь:

...«Мы решили показать всем, сколько талантливых людей подарил миру этот город», - рассказал один из организаторов акции, глава наблюдательного совета директоров российского «Альфа-банка», уроженец Львова Михаил Фридман. По словам Юрия Башмета, даже в Москве еще ни разу не собиралось одновременно столько всемирно известных уроженцев Львова. Ярмольник, Ступка и Виктюк «соображали на троих» и раздавали автографы, а оперная дива «Метрополитен-опера» (Нью-Йорк) Оксана Кровицкая и Юрий Башмет подарили городу концерт...

http://www.aif.ua/articles/article.aspx?IssueId=137&ArticleId=2218

Там в статье ещё несколько фамилий мелькают, но согласитесь: даже если только Ярмольник... (!!!) :)

• Подобається Подобається x 2
  4. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Думаю, переважна частина оцих ото... угро-фінів статті навіть не читає. І не знає, про що взагалі йдеться. Вони її по естафеті передають одне одному...;)

5. Полковник

Полковник миється в бані

Оригинально, молодец. Какие ещё обзывалки знаешь?
    Тешишь свою быдлячую натуру?

6. Samojlovu4

Полковник, ви нині при суботі певно трохи тойво... і не лише пиво, нє?;)

7. Полковник

Полковник миється в бані

Нет! Совершенно ТРЕЗВ! Вот, жду, когда пробка рассосётся и поеду за город. Возможно и резко сказал, но последнее время знаменуется полным отсутствием фильтрации базара у "Элиты"!

8. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Чо-чо?
    Были так трезвы, что закусили пробкой ?
    А ... как долго она будет рассасываться ?

9. Samojlovu4

Якось воно на вас навіть і не ображається нині...:shy: Враження якесь, що чоловік ви вроді й не поганий, принаймі ваші дописи викликають більше симпатії, ніж пости інших "ґастєй форума". Але то певно виключно за рахунок колишнього вашого перебування у Львові...:) ;)

Насправді і серед росіян люди є, дуже навіть немало. Але є багато й таких, які нічого, крім роздратування, в сусідніх народів викликати не можуть. Їх мав на увазі...

Вільної дороги і файного відпочинку за містом...

10. Piro

Piro New Member

акими статтями я вважаю цілеспрямовано, поступово й змінюється світогляд нашої нації. Нас підштовхують до ідеї що Совєтский Союз - Красна Армія - Росія - тоє зборище дикунів

"вісно, якщо перемогу над фашизмом ми розуміємо як уселюдську перемогу над Злом, а не як кривавий тріумф одного дикунського племені над іншим."

Я ні в якому разі не виправдовую злочини Сталінського режиму але - воювали не Сталін-Гітлер, а народи.

Але чомусь усі забули чи не згадують про те що:
    - Гітлер прийшов до влади в Німеччині на хвилі всенародної любові та довіри
    - 90% німців довіряли та підтримували гітлерівські дії та рішення до 44 року

Тому вважаю що німецький народ мав спокути вину за свої проступки та проступки гітлерівського режиму який він виростив, за ті зверства що фашисти чинили на окупованих територіях Східної Європи

Недарма є такі прислів`я - " ЧТО ПОСЕЕШЬ - ТО ПОЖНЁШЬ"
    "Победителей не судят"

11. Piro

Piro New Member

Мене просто бісить коли замість щоб розбудовувати свою країну (памятаючи про історію), деякі люди починають викопувати старе каміння
    та шукати винуватців подій 50-річної давнини!!!
    Гнати таких треба в шию щоб не відволікали від важливіших справ!

12. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Piro,
    десь воно так і є. Але згадайте, скільки десятиріч поспіль нас примушуали поважати ІНШЕ каміння. Наприклад - "Булыжник-орудие пролетариата". І всі похідні від нього.
    Тож реакція людей цілком зрозуміла.

13. Фрік

Фрік New Member

Також згоден. Давайте будувати нову незалежну Україну. Вважаю, що якби українці замість того, щоб лаяти одне одного "москалями" та "бандерами" намагалися зробити бодай щось, в нас було б значно краще. А в нас навіть у парламенті бійки за владу. Розділяй та володарюй! Досить згадувати, що там було у минулому. Треба об`єднати захід та схід України зараз, бо інакше в нас не буде майбутнього.

• Подобається Подобається x 3
  14. Полковник

Полковник миється в бані

Нет, фашисты были ХУЖЕ!
    А ещё более ХУЖЕ была РККА!

15. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

мало вам що відомо.
    Багато львівських сімей завдячуюють своїм життям (тобто збереженням життя) саме діям УПА та лісових хлопців ;)

16. afterstep

так - починаючи з Іспанії ;)
    так - бо в красноармєйських училищах готувалися перші кадри німецької армії
    --
    так - тому що РККА мала основне призначення - "борьбу за мир и коммунизм во всем мире". Якщо коротко - "Нам нужен мир. Желательно - весь"

17. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Приблизно цитую Шендеровіча:
    я не буду відповідати на ідіотські запитання типу "ви вже не п'єте коньяк щоранку?", бо що б не відповів - все-одно виглядаєш ідіотом.

ТАК і Ваше, Алєксандре, запитання...
    Трудно...

• Подобається Подобається x 2
  18. levandivka

Ви плутаєте (ІМХО) свою реакцію, можливо, неадекватну, з метою написання.
    Наспівуючи:
    Дан приказ ему на Запад...

19. afterstep

Полковнику - а джерело цього дописувача вам здається надійним? я на цитатах звідти доведу, що росія тільки тоді щаслива, коли у сусідів негаразди ;)
    --
    Тут он "адекватний чоловік" сильно рекламує - що скажете?

20. levandivka

Саме тому я запідозрив деяку неадекватніть.
    це не ругатєльство, і не діагноз (але іноді буває)
    Вікіпедія

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)