Дріжджі.

Тема у розділі 'Форумна кухня', створена користувачем poetka, 2 лип 2011.

  1. Listroviy

    Listroviy Member

    Хліб в магазинах паскудиця, зараз поясню чому.
    При виробництві хліба, раніше брали високоякісне борошно і змішували з трохи гіршою, щоб якість хліба завжди була на одному рівні. тем паче що неможливо постійно отримаувати борошно високого гатунку.
    А зараз змішують погане борошне, ще з гіршим, от і отримуємо хлібець(
    Про дріжжі - вони гинуть при високій температурі, і нічого шкідливого не несуть, люди не бажають їсти хліб в якому використовують дріжжі, але ж як пивко попивають:)))
     
    • Подобається Подобається x 1
а де твій аватар? :)