Ну а що робити,коли ставка на здорове харчування? та...150 років все рівно не проживу,буду їсти дріждовий хліб Кіко того життя (с)
Вчора знову спекла хлібчик на Заквасці(купила в сільпо кефір "Закваска") - Клас! І хліб вийшов смачний,не поступається магазинному.
Поетко, у вас неправильна установка. Печений хліб повинен бути - "хай сховається магазинний". Який зміст пекти самому, якщо він такий, як магазинний?
Поки так не можу сказати,бо всетаки дріжджовий хліб,є дріжджовий, а до кефірного треба звикати,але,але... Сьогодні вирішила накінець зробити "вічну закваску"(залишилось піди у Сільпо і купити житнього борошна),як вийде відзвітую,а як виросте - поділюсь з тими,хто захоче... нагадала собі...свого часу приносили(розповсюджували) так звану Єрусалимську закваску,аби пекти хліб на добро в родині..Пам"ятаєте????У Львові вона десь точно гуляє,її передають з рук в руки з рецептом хліба,Я десь рік тому пекла таку хлібину,То була -БОМБА!!!!!Але закваску треба було розділити і віддати 5 людям,ну шось так....але я б тепер не відмовилась від тієї закваски,бо вона значно краща за дріжджі і здоровіша. Може комусь трапиться та закваска ,маякніть я не відмовлюсь. ---------- Додано в 13:32 ---------- Попередній допис був написаний в 13:19 ---------- Класні там рецепти.От тільки питання,де взяти солод,або хміль?????
Я вже про це думала ---------- Додано в 14:31 ---------- Попередній допис був написаний в 14:31 ---------- Шкода!!!! Поїду на Шептицьких,може там куплю.
Продам хмель не дорого Продадим хмель не дорого в количестве 9,4 тонн. Имеются сорта: Альта, Словянка, Клон, Золото Поліся. Сорта хмеля: Словянка, Клон, Золото Поліся Тип сорта: ароматический альфа кислотность в %: 4,0 Хмелепродукты: прессованый Страна: Україна Колличество кг: 6700 Условия оплаты: по перечислению http://humulus.at.ua/news/prodam_khmel_ne_dorogo/2010-05-26-110
Хто не заглядає в нашу кухню,похвалюсь своїм здоровим хлібом. Злаковий хліб на живих дріжджах,дуже смачний(чоловік трохи вертів носом, а як розсмакував,то пів буханця з"їв) ---------- Додано в 12:35 ---------- Попередній допис був написаний в 12:33 ---------- І ще отакі булочки на тих самих дріжджах.Тепер я спокійна,що їмо справжній хліб і справжню здобу.
Поеточко, домашній хліб завжди буде кращий магазинного. Всетаки вдома воно інакше все робиться, і цукру дасьте менше і замісите на свому... Одним словом в нас також домашній хліб поїдається швидше від того що з пекарні. Магазинного, аля американський масового виробництва ми не їмо апріорі.