то та як розмовляли на весіллі моя бабуся з Львівщини з сестрою іншої моєї бабусі з Закарпаття... весілля було - дівчина з Закарпаття, він з Кіровоградщини. -Свахо, у вас на Львовщині кров їдят? -Та нє. (робить великі очі) -А тоті на Кіровоградщині кров їдят, нехарі нещасні!
Я флячки не їм і не буду ніґди їсти. Їдного разу мене тут взяли до вкраїнської реставрації і запропонували мені попробувати флячки. То ті флячки так гарно пахли... хорошо в краю родном, пахнєт сєном і .... (соломой). Більше я на флячки не спокушалась
Я, до речі, чула що їдять запечену кров, кажуть смачно...хз На рахунок просто крові не знаю, але кровянку,або кишку,(хто як називає) обожнюю
Я мрiю поїхати в азiатськi країни (Китай, Тайланд) i спробувати жарених жукiв, хробакiв iтд. КОли показують по телеку i ще й прицьмакують - менi теж хочеться. Стiльки всього цiкавого є на свiтi. Як би ж то час та грошi то все перепробувати
Та чого далеко їхати, чи то в Шикаґо нема тарганів? То ми тобі назбираємо і в пачечці вишлемо, можемо навіть зразу засмажено-заморожених.
мдяяя....які тільки смакові збочення не виникають у вагітних... Одних тягне на солоні огірки, інших-на хробаків.Брррр
Тарганiв я нiгде не бачила, та й ловити їх не збираюсь (ну i не знаю як їх готувати) але хотiла б скуштувати отаке: А найбiльше я б хотiла поїхати в Тайланд i купувати їдження вiд оцих тьоть, кажуть все дуже свiже i дуже смачне.
А для мене то таки смаколики! Мнєсо для дриглів дюже люблю, поки ще гаряченьке! А найбільше - вушка та хвостики свинячі (смажені дуже смачні в Гасовій лампі), і заледве підсмажені соломкою, якщо приготовані у Вінниці. Чому воно інше там - свиней інакше вигодовують, вони тамка за півроку не виростають як на Заході на комбікормах. З так званих збочень також смакують тушковані і рубці, і бичі яйця. А смажені телячі мізки як люблю - ням-ням (тільки готувати - плівочку знімати не комільфо...) А от кров"янка у Вінниці теж інша - замість гречки додають пюре картопляне - класно. Ну сало то само собою, майже завжди є вдома, крім хіба строгих постів.. Так що, чоловік має на шо квадратові очі робити - бо я то все масненьке смакую, а поправляється він