Древние украинцы

Тема у розділі 'Історія', створена користувачем francisko, 20 лип 2009.

1. francisko

francisko Well-Known Member

Краще бути свідомим, ніж не свідомим!

2. nanoshaman

nanoshaman Аццкий ужОс

Краще коли краще, а коли не краще - то не є краще... А шо то воно таке - бути свідомим? Я про те ніц не знаю. Свідомість - то, взагалі, добре, вона притаманна нормальній людині, без свідомості - то овоч. Так об чім мова?

3. francisko

francisko Well-Known Member

Об стародавніх украх. :))

4. Тівєр

Тівєр кошовий товмач

- Іранці? а то хто ж вони? Звісно, семіти! І вірмени, і афганці
    http://www.isra.com/lit-29159.html
    . Всі вони спадкоємці Сіма. Вся Асия - це земля Семітів... Китайці - теж. Вони так і звуть свою країну - Сина.

- Точніше - семітське, бо 12 колін - це 12 семітських колін, бо Абраам Ібрі був з роду Сіма. Одне з колін було коліно ДН. Себто Дана, чи Дона - се одне.
    Якшо перекладати назви річок, то буде таке:
    - Дон - це перекладати не треба
    - Дністер - Нистру - Дан нистр, це де Дан схоронився
    - Днипро - Дан Ипру, це де Дан розплодився
    - Дунай - Данубе - Дан Нубе, це де Дан золото добував.
    - Донець - Дон Эц, це Дон -эц це рід, дослівно - дерево, а може хрест(ще не розібрався до кінця, що це може точно означати).
    - Ардон(Кавказ, Аланія), те ж саме, що й Йордан - Це просто, земля Дана.

5. Тівєр

Тівєр кошовий товмач

- Нее, не был! Более того, иврит - это искусственный язык,правда основанный якобы на восстановленном... но насколько это точно, не знает никто. Но и санскрит - это искуственный(придуманный) язык, типа латыни, но основан на якобы шумерском. Короче, с языками полная неразбериха, как и при Бабилонском столпотворении... Но пока один только шумерский претендует на роль праязыка всех народов...

6. Тівєр

Тівєр кошовий товмач

- І так і не так! Дослівно це слово означає: культурна упорядкована мова чи мистецькі зроблена мова. Ця мова була тайною, як і латинь. Тільки вибрані ії знали і на ній спілкувалися. Але побудована вона була на шумерській основі.

7. Тівєр

Тівєр кошовий товмач

- А тут не може бути ніякого сперечання: - Івріт побудован також на шумерській основі...:)

8. Тівєр

Тівєр кошовий товмач

- Ну а вам то что? Вам засосать стакан и в Ватикан...(С):)

9. Тівєр

Тівєр кошовий товмач

И - боже вас сохрани - не читайте до обеда российских газет...(с):)

10. mavka

mavka Well-Known Member

цікаво з Вами.
    санскрит не був придуманий чи штучний. але я зрозуміла, що ви мали на увазі "священний" - це слово значно точніше. а ще точніше - ведичний санскрит. й тут за браком часу на превеликий жаль мені нема можливості вступати в довгу дискусію. а хотілось би дізнатись , чому Ви такий великий наголос ставите на семітське коріння європейських мов ? може рух йшов навпаки ? :) а може їх було кілька ? мені ж не потрібно знати іврит, щоб розуміти хто є Дева Агні - це діва вогню, жіноча за суттю енергія. чи що таке "ведичний" .

Ви ж, мені здається, ковдру перетягуєте й маніпулюєте трохи довідковими джерелами. Якщо колупатись тільки в шумерській історії, як це робить Захарія Сітчин, наприклад, то можна сильно собі в голову взяти, - а може це й правда !, :) - історію про аннунаків, інопланетян, рептилій, експерименти з ДНК та планету Нібіру, яка прибуває через два роки, аккурат згідно з розрахунками відомого календаря.

я російські - по діагоналі.

11. ГонибесOff

ГонибесOff Well-Known Member

Ага,у меня и в паспорте,в графе "национальность" так и написано:ДРЕВНИЙ УКР;)

12. Тівєр

Тівєр кошовий товмач

- То се добре. А що потрібно нудити, як радіоточка?
    - Звідки се вам відомо? Якийсь "вчений" нашепотів?:)
    - Ні, я мав на увазі те, що мав... Санскріт, як і латинь, як і івріт - це штучні мови... І це я знаю не з "вчено"-шаманських джерел...
    - А що таке ведичний? Це і е шаманство... А шаманство завжди було ділом таємним.
    - Як на мене, краще "прогаяти" час на діло, чим слухати божевільну радіоточку, бо вона як тільки виникає пауза, то запускає свою сесерну волинку...
    - А коли таке було? Я казав, що після Потопу був дехто Ной і було 3 його сина. Був Сим, був Хам, був Іафет. Все. Більше нікого не було... А вони розмовляли на одній мові... Чи не так? Ви віруюча людина? Ви у цьому довіряєте Біблії? Якщо ні, то тоді потрібно починати з самого початку. З серафів, ігігів, ніфілів, тощо...
    - може... але відносно чього? Якщо ріка тече зверху до низу відносно берегів, то можна сказати, що береги йдуть знизу до верD

13. Тівєр

Тівєр кошовий товмач

- То се добре. А що потрібно нудити, як радіоточка?
    - Звідки се вам відомо? Якийсь "вчений" нашепотів?:)
    - Ні, я мав на увазі те, що мав... Санскріт, як і латинь, як і івріт - це штучні мови... І це я знаю не з "вчено"-шаманських джерел...
    - А що таке ведичний? Це і е шаманство... А шаманство завжди було ділом таємним.
    - Як на мене, краще "прогаяти" час на діло, чим слухати божевільну радіоточку, бо вона як тільки виникає пауза, то запускає свою сесерну волинку...
    - А коли таке було? Я казав, що після Потопу був дехто Ной і було 3 його сина. Був Сим, був Хам, був Іафет. Все. Більше нікого не було... А вони розмовляли на одній мові... Чи не так? Ви віруюча людина? Ви у цьому довіряєте Біблії? Якщо ні, то тоді потрібно починати з самого початку. З серафів, ігігів, ніфілів, тощо...
    - може... але відносно чього? Якщо ріка тече зверху до низу відносно берегів, то можна сказати, що береги йдуть знизу до верху, відносно води... Се як хто бачить... І як кому вігідно. Але так вже можна говорити і про паралельні світи, про чєбурашек, бабаєк...;)
    - Все може бути, чи не бути... Я не гадаю на кохфі...:)
    - То се добре. То се означає, що у Вас дуже добра генетична пам'ять і для Вас мова Богів зрозуміла, але не всі такі.
    - Діва, це шумерське ДВ і се означає небо, точніше, небесний, сяючий(як прикметник), а Агні, се шумерське АГН - вогонь. То і маємо Діва Агні - Небесний(чи Сяючий) Вогонь. Від Агні пішов і біблейський Агнець. Ця тварина буцімто супроводжувала Агні(вогонь).;)

- А що, Вас так дратує івріт? Яка різниця? Не хочете івріт, хай буде санскріт, хай буде "грецька"... Але всі ці мови все одно вийшли с одної і тільки дві мови найбільш близкі до неї, це івріт і санскріт. але кожна з них має свої властивості, тому і є більш-менш некоректною, бо поняття слів першомови відрізняются від понять другомов. А третьомови, ще більше(наприклад, грецька). Як я розумію, Ви прагнете розібратися, бо Вам цікаво. Ми можемо розбиратися разом, можемо сперечатись, шукати-блукати... то може і знайдемо те, що шукаємо? Але якщо з самого початку Ви відкидаєте Сима, Сітчина, чи що там ще Ви викидаєте, не розібравшись у суті, то шукати вже тоді не до чього... Ви тоді вже все, ВСЕ знаєте і Вам таке просто не потрібно! Але тоді не зовсім зрозуміло, а звідки у Вас такі питання, як - Чому Нильське Пта схоже на українське птах і більш того мають однакове значення... Чи хто такі нефіли...А це не я питав... Це Ви питали...:)
    - Се Вам так здається...
    - Ви про яку правду? Сітчин усе життя поклав на розв'язання цієї загадки. Він вивчив мову богів. Він читає шумерську, як Ви українську. Він прочитав, переклав, доніс до людства... І що ми бачимо? Людству правда не потрібна... Сітчин може помилятися, але тільки в дрібницях. Може не зовсім точно переклав суть деяких речевих обертів, але се діло таке...
    - се не він росказав нам, се... він тільки переклав і адаптував до нашого рівня сприйняття.
    - Ну, не знаю... Якщо ви не знаете, що генетики знайшли у людині непротокольні гени, яких немає на Землі більше ні у кого?:wacko:
    - Знову не знаю... Як прибуде, повідомлю...Якшо буде кому повідомляти...
    - І з календарем є питання... ви копали цей календар? А мовою "майя" цікавилися? То Вам нащо? Якщо би в мене була така генетична пам'ять як у Вас, і у мене ніяких питань зовсім би не було...:)

14. mavka

mavka Well-Known Member

:)
    думаю, джерела у всіх більш-менш однакові.
    а стосовно слова "штучний", по-Вашому виходить, що Шекспірівські поезії теж писані "штучною" мовою як й гімни, літургії гіндуїзму, буддизму, джайнізму, бо у денному вжитку мова тоді була простіша ?
    і так, і ні. шаманство - це частина ведичного. ведичне - відкрите для адептів, шаманізм - скоріше персональна справа, - залежить від здібностей.

не розмовляли на одній мові - порівняти можна перевіривши Книгу Буття 10:5 і 11:1, цитати суперечать одна одній. тому до загального трактування Біблії відношусь недовірливо, проштудіювавши останню достатньо глибоко в свій час, щоб не питати даремно про серафимів, нефілімів чи про вогняний меч, що стереже Дерево Життя.

з одного боку, Ви пишите про шумерів, а з другого - про Ісуса, який ходив у Тібет. За чим він ходив ? :)
    між іншим, чи ми ще в темі про укрів ?

15. bars

bars Well-Known Member

Де Він був майже десять років? Пішов ніким - прийшов Сином Божим! Ми Його знаємо вже після закінчення Ним школи. Якої? В кого вчився? Що нового приніс? Питання одні. Немаємо свідчень - залучаємо ЛОГІКУ!

16. Тівєр

Тівєр кошовий товмач

- Більш-менш... Це треба подумати... Не зрозумів...
    - Ні! Я не про Шейкспіра. Шейкспір до укрів має невелике відношення.:)
    - Штучний - це штучний... Ну як пояснити? Ну та мова, яка робилася... Ну, руками, головою... конкретними авторами. У Івріта, автор відомий, це наш білоруській Ле́йзер-Ицхок Перельман.
    - У латині, поки що не знаю хто, але у мене вже немає ніякого сумніву, що ця мова була зроблена для того, щоби холопи не розуміли, про що розмовляють пани. Крім того, всі мапи підписані латинню, а мапи, то завжди був секрет. Медики теж користуются латинню, як секретною мовою.
    - А санскріт, такий же, як і латинь. Знають санскріт такі ж пани, як і ті, що користуются латинню...
    - Хто? Батько з синами? Це щось нове...;)
    - Я не про Біблію, тим паче перекладну. Там все переврано, підогнано так, щоби було зручніше народи дурити. Я користуюся першоджерелами...
    - Ось, бачите? Ви читали тупий переклад. Якщо Ви кажете, серафимів- нефілімів, то все зразу стає зрозумілим. Якщо би Ви сказали, серафів, нефілів, то було б правильно, а Ви не знаючи першомови Біблії повторюєте дурниці. -Ім, це закінчення множини. Тому, якщо один, то сераф, якщо багато, то сераф-ім. І про вогняний меч, и про Червоне море... Все це помилкові переклади, підозрюю, що навмисні
    - За знаннями. Ви зверніть увагу на такий збіг обставин: І "Егіпет", і Індія, І "Шумерія", всі вони знаходяться на 30 перелелі. Це три острови однієї цівілізации, нашої цівілізації... А в Тібеті є Знання і там їх зберігають та охорояють.
    - Так! В темі! Не хвилюйтеся, дійдемо і до "укрів"... Хоча, вже дійшли, а Ви не помітили?;)

17. Тівєр

Тівєр кошовий товмач

- Та ні! Чого це нема свідчень? Є! І ще як є

18. mavka

mavka Well-Known Member

малось на увазі ось це :
    "5 Від них відділилися острови народів у їхніх краях, кожний за мовою своєю, за своїми родами, у народах своїх."
    а після цього
    "1 І була вся земля одна мова та слова одні."

я перекладаю з англійської Nephilim (nēfĭl'ĭm) знаючи, що це є вже слово в множині як і Елогім. й тому вірним, на мою думку було б не моє (нефіліми), й не Ваше (нефілів, серафів), а Нефілім.

я народилася вище 45 -ї паралелі, шанси в мене є ? ;)

19. bars

bars Well-Known Member

Є! Менше вірити вчителям і більше вірити своїм почуттям!:rose:

20. Тівєр

Тівєр кошовий товмач

- І що? Не зрозумів, що це доказує? Тільки те, що той, хто це писав, неуважний, от і все. Якщо пишеш одне, то цього і треба дотримуватися... Але коли переписували різні тексти з різних джерел, як там було, так і склеїли... Але для мене це не нове...:)
    - А це не моє... Це я так, для прикладу... Я знаю як правильно...;)
    - Шанси на що? я, чесно кажучи, не розумію... Я не про Вас і не про себе... Я про початок зародження "укрів". Але, якщо ми такими темпами будемо просуватися, то ніколи не дійдемо до самих "укрів"...:o

а де твій аватар? :)