І вас зі святами! -------------- та я не знаю, просто почув, що тікток - то нова страшна зараза, пішов глянув, один ролик приніс сюди
Президент Порошенко: "п****ц, бл**ть, не пускают в банк, потому что ни один нотариус в Днепропетровске... отказываются заверить полномочия..." Клімкін: "Да-а-а, если в синагогу не зашел, ну как же..." View: https://youtube.com/watch?v=rPnTR6N8orU
@Gyppsy, та то він ще був президентом, АрмоМоВіром. Але матюкається безбожно, як останній матрос та ще російський. І милується кожним своїм словом. Неприємна особистість. тьху, краще б не дивилась.
Мені теж так здалося). Але тоді ну і звички в його товаристві, і як його в такому разі повинні ненавидіти.
Як вам сподобалось його: "давай по бєспрєдєлу"? А потім комусь суди-пересуди, важкі закони через парламент. І ще когось критикувати та повчати береться за некомпетентність, сцуко. Яким би не був Коломойша, але його лаконічна характеристика Порошенка "аморальний", воно так і є. Він такий же жадний до грошей як і Коломойша, але ще й аморальний.
ну... в мирний час вибрали б когось... з більш вишуканими манерами ) що стосується грошей... ну а ви б хотіли відчути на собі такий стрес, який відчувають щодня керівники крупних компаній?
Не про мене річ, проте у керівників компаній щодня стресу нема. Бо є кілька замів, є рада директорів, куча департаментів і керівників департаментів, а в них відділення і керівники відділень. Кожен на своєму місті вирішує питання, і має таку заплатню, що вирішує як треба. Непрофі там не працюють.
це так в ідеальному світі... у житті такого порядку не буває ) тому що навколишній світ агресивний і щохвилини змінюється, конкуренти також профі, персонал ледачий і т.д.