Зустрічне питання. А яка мінімальна ціна Вас би задовольнила? ---------- Додано в 10:58 ---------- Попередній допис був написаний в 10:54 ---------- Як ви мислите: ск.людей на 1000 зорієнтується в тих паперах? Хто гарантує, що вказані папери відповідають тій воді, що продається?
Десь копійок 70 за літру, певно. У нас в тиждень іде літрів 50 в середньому. Колись менше, колись більше. В мене просто муж сердечник, а ніяк не звикне, що не можна йому важкого носити. Щоразу, як витягне 4 пляшки на другий поверх, потім відхекується пів години. А мені тягати не дає ---------- Додано в 11:05 ---------- Попередній допис був написаний в 11:02 ---------- жид
Я зараз купую воду по 11.50 за 6 літрів. Думаю, якщо б мені хто підкидав до хати воду, в якості якої не сумніваюся, за гривню п'ятдесят брав би.
Я беру по 50 коп. Але носимо самі з будки біля сусіднього будинку. Суб'єктивно вода мені подобається, користуємося вже 2 роки. Загалом щодо якості доводиться покладатися на порядність власника, бо не належу до тих, хто
якшо в магазині, то це ше дешева Там більше за воду сама пластикова тара коштує до речі, а що специ скажуть за ту очищену воду з автоматів, які стоять у деяких магазинах? По 50 коп за літр
в магазині. Вода, яку до мого двору возять цистерною, мені не підходить. Вираховувати в інших районах, яка файна, коли привозять і ще за нею їздити - нема бажання...
Знали би ви як то не просто все організувати... Бутлі тре мити і дезінфікувати!!! Добре, а як з посудою? Чи варто робити посуду іменну, чи нема такої необхідності?
Ні, я про інше. От є у вас фляга на 19 літрів і там наклейка: Бамбук І вам постійно привозять у цій флязі. Тобто ви дали тару, вам привезли і тара постійно ваша, а не чужа.
Не думаю... заморочки більше, але ж приємно клієнту. ---------- Додано в 13:14 ---------- Попередній допис був написаний в 13:13 ---------- А ще питання - форма оплати.
Зараз ми беремо в 6-літрових (більші тяжко трагати, та й в господарстві зручніше). Чесно кажучи, навіть не миємо. Просто періодично замінюємо на нові. А от при доставці - не знаю. Впринципі, іменні мене би влаштували цілком. Особливо зараз на зиму готова запропонувати себе для тестування послуги. Тим більше, що клієнт з мене зручний - майже постійно є хтось вдома.
Щодо оплати - я б передбачив різні варіанти. Готівка при отриманні. Переказ, вебмані, картка... І взагалі - якусь, можливо, абонплату. Я б, наприклад, залюбки заплатив наперед на кілька місяців, щоб не морочитися. Можна взагалі за передоплату на кілька разів знижку давати...