Відповідь: про що не сказав пупер Церква, у якій відправляли панахиду за Шевченком, коли везли його прах до Канева (наново відбудована, як і Михайлівський собор).
Відповідь: про що не сказав пупер Думаю, пора уже Вам перед Пупером извиниться. Думаю, что добряче зачепили Вы Пупера. Это мое личное мнение. Обсуждать его и отвечать мне не обязательно. П.С. К Борису тоже относится.
Відповідь: про що не сказав пупер Я от думаю, що варто назву гілки змінити. Тим більше, пупер же не над столицею посміявся. Зрештою, може, трохи так. Але хіба місто - це лише краса? Ні. Кожне місто має щось, що зазвичай проминаєш. І те, що пупер побудив до такої гілки дуже позитивно. А гілку можна було просто назвати "Київ очима Маюнки" чи ще якось. А так, зразу негатив якиймь...
Відповідь: про що не сказав пупер Я вважаю, що Маюнка дуже виважено назвала гілку. Пупер не винен, що справи привели його до тих районів, про які він писав. Хоча й там (мешканці тих місць) можуть знайти якийсь позитив та розповісти про нього. Наприклад, місця, які в певних колах називали "БАлочки". Це назва (60-80 рр) місць збору стихійного клубу бібліофілів та меломанів. Публіка в кейсах, торбах приносила книги (вінилові диски) на предмет не тільки продажу-обміну, але й "поговорити", зав"язати знайомства за інтересами. Завжди виставлялися вартові, бо час від часу міліція робила рейди, які закінчувалися конфіскаціює книжок (дисків), складанням протоколу та повідомленням за місцем роботи (навчання). А самі менти в такий спосіб поповнювали свої бібліотеки (дискотеки). Уявіть собі, й зараз існують подібні "балочки" - антикварів, нумізматів, меломанів також. Тільки ніхто їх вже не ганяє.
Відповідь: Дорогими для мене стали схили Дніпра... вчора похмурий день був присвячений прогулянкам старим Подолом та мостами Києва. ось - дворики Подолу як вони є)
Відповідь: Дорогими для мене стали схили Дніпра... а це вже ввечері. на набережній Дніпра. дорогою до пішоходного мосту. а це - з мосту) оце,власне, і є схили Дніпра...)
Відповідь: Дорогими для мене стали схили Дніпра... Маюночко!!!просто нема слів!!така шикарна і змістовна екскурсія!!!я немовби знов побувала у вашому чарівному місті!!і мені зараз дуже соромно і прикро ,що я не зауважила цієї гілки перед своє останньою поїздкою до Києва можливо,мені б тоді вдалося побачити значно більше.я хоч і неодноразово була в Києві,але кожного разу він відкривається для мене все з нового і нового боку. ДЯКУЮ ТОБІ!!!!
Відповідь: Дорогими для мене стали схили Дніпра... За спиною? А взагалі фото усі гарні. Особисто мені Київ подобається. Чомусь особливо Хрещатик вночі.
Відповідь: Дорогими для мене стали схили Дніпра... Ви вже мені вибачте, але за 30 років спостерігання дніпрових схилів вони для мене стали тривіальними. Можливо б я, так само як ви, захоплено б розповідав про карпатські схили, або про дністрові долини. Але не про дніпрові ... ПиСи: кожного разу у Києві ловлю себе на думці - ніякої різниці з Дніпропетровськом, чи то я вже так часто у Києві гостюю ...?
Відповідь: Дорогими для мене стали схили Дніпра... справа не у відчутті тривіальності, а у відчутті рідності. от мені вони теж приїлись наче. але, все одно, воно мені рідне, своє... не знаю, що відповісти. сама не була у Дніпопетровську. маю друга, який вже 6 років як звідти переїхав у Київ. говорить, що жодні порівняння не можливі. Київ відчуває своїм містом, любить його... так, ці місця варті захоплення!!! Карпати - чудо.
Відповідь: Дорогими для мене стали схили Дніпра... Жодні? Гм-м-м ... Хоча, дійсно, як можна рівняти невеличке провінційне містечко зі славетним градом в якого півторитисячолітня історія. Досі не задумувався ...
Відповідь: Дорогими для мене стали схили Дніпра... Якщо не помиляюсь, то це єдина у світі церква на воді. У ній досить тьмяно, але дуже затишно. А Святий Миколай, що в глибині по правій стороні - ну просто промовистий, і то безмежно. Як Вам вдалось цілу її помістити в об'єктив? Імені якого святого ця церковця, чи то пак, капличка?
Відповідь: Дорогими для мене стали схили Дніпра... відійшла подалі на набережній, присіла і фотографувала знизу)