Відповідь: про що не сказав пупер до всього забула додати інші довідкові джерела, запропоновані паном Boris_Kiev. Борисе,я обіцянки виконую 1.http://archunion.com.ua/ - арх. спілка огидного Бабушкіна, але там є фотоальбоми сучасного та старого Києва: 2. Сайт із форумом, галереями, статтями - http://interesniy.kiev.ua/ 3. "Форум Правника" (нині мертвий). Але дещо збереглося: http://***************/cs/forums/2/5470/ShowThread.aspx ще раз ДЯКУЮ вам і всім
Відповідь: про що не сказав пупер Уж не знаю, чем ОН так зачепил. Пупер сделал ПРЕВОСХОДНЫЙ и ПРЕКРАСНЫЙ отчет о поездке в Кыуэиев глазами Львовянина. ПРЕВОСХОДНЫЙ!!!!! Жду его в Москву. Уверен, что мы с ним сможем пройти до самых высот дна столицы РФ! Разве ОН где-то унизил или ущемил достоинства Кыуэалян? Ваш ответ тоже очень интересен. Особенно здание "с химерами". К своему стыду - ни разу его не видел. При следующем посещении Кыуаэва - это мой первый объект!
Відповідь: про що не сказав пупер Маюнко, ви супер!!! Я з таким захватом пройшлась з вами по Києву!!! Я в Київ на екскурсію їздила тричі,то ні один екскурсовід мені так не сподобався як ви зі своєю історією!!!
Відповідь: про що не сказав пупер Меня невыгодно на пенсию отправлять - я деньгами не беру Да и стиль не мой... Я бы не кланялся - скорее ручку поцеловал Маюнка, действительно красиво получилось. Но Вы рискуете - стать самым популярным гидом всех участников форума, приехавших в Киев
Відповідь: про що не сказав пупер я не боюсь бути людям корисною зачепило тільки тим, що показані самі спальні райони, затори і шаурма.такого добра скрізь вистачає. не тільки у Києві. я пуперу вдячна, я не кажу , що його критика неконструктивна, просто він мене надихнув на створення цієї теми, яка також має право на існування. п.с. Львів очима киянки(принаймні очима моїми) виглядає ЗНАЧНО краще, ніж Київ очима львів"янина... на все є свої причини рада, що вам сподобалось.
Відповідь: про що не сказав пупер Для меня самое интересное в городе - это архитектура и скрытая от глаз праздных толп туристов история. Своего рода, легенды древнего города. Когда не особо приметный с виду дом, потерянный в сплетении старых улочек, приобретает в твоих глазах совсем иной вид... Вдруг оказывается что именно в этом доме жила никому неизвестная, но очень милая и красивая девушка, которая однажды спасла мир... Может и неправда, но зато очень интересно ...
Відповідь: про що не сказав пупер як добре, що всі такі різні. як нудно би було,якби не існувало варіантів поведінки.
Відповідь: про що не сказав пупер Полковнику, ви би хоч попереджали, що повернетеся. Мій ослаблений організм тут ледве не вкляк від несподіваного щастя. Вітаю на форумі. Не зникайте більше. Ну, вибачайте, не мала честі познайомитися. А так, на перший погляд, різниця не дуже й помітна. :D:D:D
Відповідь: про що не сказав пупер Так, кого куди потягло, те й побачив, ну ні? Маюнко, ти молодець. Екскурсовода по Львову я вже маю (одна подруга якраз на курсах зараз, обіцяла познайомити зі всіма змінами, що відбулися, поки мене не було), а тепер ще й точно знаю, до кого звертатимусь, коли до Києва приїду. Немає злого, що би на добре не вийшло. Хотів пупер видатися злим та поганим, а наштовхнув маюнку на таку чудову тему. Ну, не можу за це пуперові не подякувати.
Відповідь: про що не сказав пупер А для мене теж важливим видалося, що маюнка не просто ходить вулицями, вона вміє задирати голову і бачити щось особливе. Я це завжди любила у Львові робити. Класно у своєму рідному місті бути вічним туристом.
Відповідь: про що не сказав пупер Я особливо любив показувати гостям оту статую,на піддаші,на Коперника. Напроти банку.
Відповідь: про що не сказав пупер Їм би нашу львівську погоду з вічно-сірим небом... Я пару днів тому увечері глянув на теле-вежу... і вкляк... А камери\штатива нема... А як зберешся - буде мряка...
Відповідь: про що не сказав пупер я і під дощем гуляю. до речі, під вічно сірим небом будинок з химерами видається ще химернішим. я взагалі сама люблю гуляти.коли можна багато думати власні думки, складати в ряд власні асоціації, і ніхто їх не перебиває своїми словами чи коментарями.
Відповідь: про що не сказав пупер Дорога Маюнко, сердечне спасибі за цю чудову екскурсію, за серце і душу, які Ви туди вклали. У Києві я бувала багацько разів. Люблю його - не як рідний Львів, а як світле, чудове місто, хоча пережила там і багато прикрих хвилин. Шкода мені тих обмежених Киян, які не здатні вивчити української мови, і болять мене ті люди, яким бракує духу говорити рідною українською. Тому дякую Вам і за Вашу любов до рідного міста і за відвагу, з якою її відстоюєте. Не дорікайте Пуперу. Напевно, багато залежить від того, хто нам місто показує. Моє перше знайомство з Києвом тривало лише два дні, за які моя мама зуміла, як і Ви, показати нам все найкраще. І хоча була досить пізня осінь, але враження залишились незабутні. Особливо люблю Київ весною, коли цвіте акація і повиває своїм ароматом ціле місто. Востаннє була у Києві влітку 2007. Ось деякі фотографії (не мої, а моїх співпрочан). фунікулер.
Відповідь: про що не сказав пупер Капличка біля собору Воскресіння, що будується на лівобережжі Дніпра.