в нас доріг не буде приклад цьому: яворівська траса, поклали асфольт(на початку зими) новий від села Домажир і дальше в сторогу Ів.Франкове вже на новій норозі заліпили 3 вибоїни =_) щоправда там вони ще будуть 1 слой робити(мабуть) але всерівно=))
И-и-и ... ТАК!!! Коли машини літатимуть опираючись силі гравітації, як у фільмі "Назад в майбутнє" )))
[КопіПастї] Брити пишуть про польські і львівські дороги Poland and Ukraine: miles to go May 2, 2011 5:48 pm by Jan Cienski http://blogs.ft.com/beyond-brics/2011/05/02/poland-and-ukraine-miles-to-go/ сєверниє сосєді переводять сама лучшая: http://www.inosmi.ru/ukraine/20110503/169004620.html Самым быстрым способом понять, как сильно изменилась Польша за последние 20 лет, является путешествие в соседнюю Украину. Визуальные доказательства находятся повсеместно. После двухчасового ожидания на границе, чтобы въехать в Украину, первое впечатление о стране строить на основе диаметра дыр на дорогах недалеко от Львова, столицы западной Украины и одного из четырех городов в стране, где будут проходить матчи чемпионата. Машины и фуры вытворяют удивительные движения, стремясь избежать дыр, в которых можно оставить колесо, а то и ось. Несмотря на некоторое отставание Польши в качестве дорог от Западной Европы, большая часть дорожного покрытия страны была заменена и улучшена, что создает поразительно гладкое движение. Этого удалось достичь благодаря миллиардным вливаниям в Польшу в рамках программы ЕС. В Львове большая часть улиц вымощена булыжником, который, похоже, не ремонтировали с довоенных времен. Становится понятно, что амбициозный план по организации городского движения далек от исполнения. К востоку от Львова по дорогам ездят конные повозки, а в полях работают крестьяне на запряженных лошадьми плугами. Что-то похожее было повсеместным в прежней Польше, но теперь не увидеть даже в самых бедных районах страны. ------------------------ дикуни , кінь то є екологічно чистий аутомобіль без вредних викидів
Та ну, в Польщі (і навіть в Прибалтиці) і 20 років тому дороги ліпші були. Могли бути криві за великим профілем, але не ями повсємєсно. А бруківка якраз там, де її з довоєнних часів не рухали, краще лежить, ніж де намагалися дорогу ремонтувати.
Совершенно верно. Видел такое в Калининграде. Где не трогали, как новенькая. Где влезли с ремонтом - только испоганили...
Я в Польщі їздив по дорозі яку ше німці будували коли на союз наступали...ні одної ямки... В нас в селі теж така була її для чогось зверху асфальтом закатали...асфальту вже капут а німецькому "бурку" хоть би хрин....
На жаль, саме на Львівщині дороги найгірші в Україні. Причому тотально, за винятком, звісно, Київ-Чоп. Зате під Львовом особняки найвищі
Такі як в нас попробуйте там знайти Якщо чесно в мене вже алергія на ті дороги....і шо саме найгірше шо ніхто нічого навіть і не пробує зробити...суки :ireful: Може знімати все то б**тво на відео і виложувати на сайтах держустанов..
Різниця є навіть на окремих ділянках цієї траси, особливо помітна на Верецькому перевалі, на кордоні областей.
Минулих вихідних їздила в Ужгород. Дорога цілком пристойна. Є кілька місць доволі не приємних для авто але в цілому дорога хороша. Латки якісно поставили. Майже не відчутно.
Заходив на сайт укравтодору....вони навіть собі в шапку фото з тої дороги поставили....Гордяться.. Шкода шо в них форуму нема...можна було б фото інших доріг показати....
Ага. Особливо коло села Сможе, дві "ямки" десь метр на метр, і до півметра глубиною, а перед ними - навіть загородження, чи якогось іншого позначення, окрім знаку "ями", котрий не наводить на думку, що там можуть бути ями такого калібру... Якби не реакція - лишилась би я там без коліс. Мені про цю дорогу не тре розказувати, я тільки минулого тижня її сама проїхала, туди й назад за кермом. Чи то я така балувана, і для мене різниця після цих доріг разюча...
Мабуть...бо для мене це ідеал дороги..по кращій я ше не їздив.... Спеціально їжджу два рази на рік в Карпати шо б покататись по цій дорозі.... А на рахунок ями Пригадую як з вуйком в Польщі їхав на весілля аж під німці...проїхали майже всю Польщу і в одному селі з всього маху влетіли в яму пів метра глибиною....Дядяша потім на весіллі всім по вухах їздив про село Ольки і про яму яка "навіть не ознакована"...