Дороги в Україні

Тема у розділі 'Влада і комуналка', створена користувачем Nina, 2 чер 2010.

1. vseprav

vseprav Well-Known Member

2. Avsel

Avsel Member

Це питання аналогічне до того, чи буде у нас колись нормальна влада:sad:.

3. SteelMaster

SteelMaster Well-Known Member

в нас доріг не буде :))) приклад цьому: яворівська траса, поклали асфольт(на початку зими) новий від села Домажир і дальше в сторогу Ів.Франкове вже на новій норозі заліпили 3 вибоїни =_) щоправда там вони ще будуть 1 слой робити(мабуть) але всерівно=))

4. Khotybor

Khotybor Well-Known Member

И-и-и ... ТАК!!! Коли машини літатимуть опираючись силі гравітації, як у фільмі "Назад в майбутнє" )))

5. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

[КопіПастї] Брити пишуть про польські і львівські дороги

Poland and Ukraine: miles to go

May 2, 2011 5:48 pm by Jan Cienski

http://blogs.ft.com/beyond-brics/2011/05/02/poland-and-ukraine-miles-to-go/

сєверниє сосєді переводять сама лучшая:
    http://www.inosmi.ru/ukraine/20110503/169004620.html

Самым быстрым способом понять, как сильно изменилась Польша за последние 20 лет, является путешествие в соседнюю Украину. Визуальные доказательства находятся повсеместно.

После двухчасового ожидания на границе, чтобы въехать в Украину, первое впечатление о стране строить на основе диаметра дыр на дорогах недалеко от Львова, столицы западной Украины и одного из четырех городов в стране, где будут проходить матчи чемпионата. Машины и фуры вытворяют удивительные движения, стремясь избежать дыр, в которых можно оставить колесо, а то и ось.

Несмотря на некоторое отставание Польши в качестве дорог от Западной Европы, большая часть дорожного покрытия страны была заменена и улучшена, что создает поразительно гладкое движение. Этого удалось достичь благодаря миллиардным вливаниям в Польшу в рамках программы ЕС.

В Львове большая часть улиц вымощена булыжником, который, похоже, не ремонтировали с довоенных времен. Становится понятно, что амбициозный план по организации городского движения далек от исполнения.

К востоку от Львова по дорогам ездят конные повозки, а в полях работают крестьяне на запряженных лошадьми плугами. Что-то похожее было повсеместным в прежней Польше, но теперь не увидеть даже в самых бедных районах страны.

------------------------

дикуни , кінь то є екологічно чистий аутомобіль без вредних викидів

• Подобається Подобається x 4
  6. syavych

syavych копач

не то шо без шкідливих, а ще й удобрення для ґрунту зразу :))

7. Максим

Максим Well-Known Member

Та ну, в Польщі (і навіть в Прибалтиці) і 20 років тому дороги ліпші були. Могли бути криві за великим профілем, але не ями повсємєсно.

А бруківка якраз там, де її з довоєнних часів не рухали, краще лежить, ніж де намагалися дорогу ремонтувати. :)

• Подобається Подобається x 6
  8. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

Совершенно верно. Видел такое в Калининграде. Где не трогали, как новенькая. Где влезли с ремонтом - только испоганили...

• Подобається Подобається x 2
  9. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Соромно, що тут скажеш.

• Подобається Подобається x 2
  10. kjk

kjk Дуже важлива персона

можу дати цілий пак фото "нових" доріг до еуро 20 12
    місцями просто пєчаль

11. Hyligan

Hyligan Іронічний

Я в Польщі їздив по дорозі яку ше німці будували коли на союз наступали...ні одної ямки...
    В нас в селі теж така була її для чогось зверху асфальтом закатали...асфальту вже капут а німецькому "бурку" хоть би хрин....

• Подобається Подобається x 3
  12. Radistka

Radistka Rändaj

Щойно з Латвії. Потребую висловитися ... :ireful1: Такі дороги як в них, в Україні ще треба пошукати ... :ireful1:

• Подобається Подобається x 3
  13. Radvan

Radvan Well-Known Member

На жаль, саме на Львівщині дороги найгірші в Україні. Причому тотально, за винятком, звісно, Київ-Чоп. Зате під Львовом особняки найвищі

• Подобається Подобається x 1
  14. Hyligan

Hyligan Іронічний

Такі як в нас попробуйте там знайти ;)
    Якщо чесно в мене вже алергія на ті дороги....і шо саме найгірше шо ніхто нічого навіть і не пробує зробити...суки :ireful:

Може знімати все то б**тво на відео і виложувати на сайтах держустанов..

15. Redvisitor

Redvisitor Well-Known Member

Киев-Чоп дорога международного значения. Ремонтирует ее не область, а государство.

16. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Різниця є навіть на окремих ділянках цієї траси, особливо помітна на Верецькому перевалі, на кордоні областей.

17. night

night Well-Known Member

Минулих вихідних їздила в Ужгород. Дорога цілком пристойна. Є кілька місць доволі не приємних для авто але в цілому дорога хороша. Латки якісно поставили. Майже не відчутно.

18. Hyligan

Hyligan Іронічний

Заходив на сайт укравтодору....вони навіть собі в шапку фото з тої дороги поставили....Гордяться..
    Шкода шо в них форуму нема...можна було б фото інших доріг показати....

19. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Ага. Особливо коло села Сможе, дві "ямки" десь метр на метр, і до півметра глубиною, а перед ними - навіть загородження, чи якогось іншого позначення, окрім знаку "ями", котрий не наводить на думку, що там можуть бути ями такого калібру... Якби не реакція - лишилась би я там без коліс.

Мені про цю дорогу не тре розказувати, я тільки минулого тижня її сама проїхала, туди й назад за кермом.

Чи то я така балувана, і для мене різниця після цих доріг разюча...

20. Hyligan

Hyligan Іронічний

Мабуть...бо для мене це ідеал дороги..по кращій я ше не їздив....
    Спеціально їжджу два рази на рік в Карпати шо б покататись по цій дорозі....
    А на рахунок ями

а де твій аватар? :)