Конотоп форева Дякую тобі, Боже, що ти придумав колись цеглу. Найсмішніше те, що від цієї "цегляної" дороги до асфальтного заводу близько 300 метрів. Він знаходиться на цій самій вулиці. А в деяких випадках і цегла не допоможе. Для того, щоб врятувати автівку, доводиться їздити по тротуарах: P.S.Вчора сусід по дачі був вимушений біля свого двору вирити канаву, оскільки машини з’їжджають з дороги і об’їжджають ями прямо в нього під двором. Позавчора онуку ледь не переїхали біля двору, а вчора - його дружину. Після цього він був вимушений узяти лопату і викопати канаву від паркану і до дороги. Дача знаходиться на відстані 3-4 км від Конотопа.
Не єдине таке. Хто їхав електричкою у мостиському напрямку, біля сіл Братковичі, Вовчухи, Родатичі, там майже поруч проходить міжнародна траса до Шегинь, ще попередні роки, там виглянь із вікна вагона - вічний ремонт і вічні обїзди, не знаю, чи тепер вже накінець доведено до ладу, чи там вічні ремонти.
У Ромнах, що на Сумщині, працівники комунального підприємства латають уламками цегли дорогу по вулиці Горького. Спойлер: 18+!!!!
Нарешті в Києві дочекалися першого снігу і відразу ж почали асфальтувати вулицю View: https://www.facebook.com/KyivOperativ/videos/1779656062143664/
Тут пишуть, що дорога, на якій Саакашвілі колись намет ставив і обіцяв там жити, поки не відкриють - нарешті готова View: https://www.facebook.com/100010265075945/videos/820538711631624
То капєц... Треба файного морозу, бо дорога до виборів не протримається... зі @Capitoshechka, кажісь у вас Семеніхіна вже нема... То хто там у вас такий активний? /чи Семеніхін далі свободить?/
А там триматися немає чому. Так що мороз не допоможе. Такі методи ремонту доріг були у нас в місті в усі часи, скільки себе і пам’ятаю: і до Семеніхіна, і при Семеніхіні, і будуть після нього.
Їхав сьогодні з лікарні з Києва машиною і спостерігав як біля Києва робився ямковий ремонт... Єдиний інструмент, за допомогою якого це робилося - ЛОПАТА. Технологію розповідати не буду - думаю, що всі її знають не гірше за мене.
Це так передбачено кошторисом. На кожний кілометр дороги законсервована лопата і робітник. Він слідкує за дорогою
21.04.2019 в кількох км від Конотопа сталася жахлива аварія - відразу 4 трупи. Двоє п’яних мудаків сіли в шевроле, яке вони щойно "обмили", і поїхали, скоріш за все, доганятися. Але вилетіли на зустрічну смугу і лоб в лоб врізалися в іншу машину, в якій їхали чоловік з дружиною і їх 13-річний син. Ось що залишилося від шевроле. Машина згоріла вщент разом з тими мудаками. Але найстрашніше не це... Найстрашніше те, що вони забрали з собою на той світ невинних людей і зробили дитину сиротою. Хлопець вижив. Але ще невідомо яка доля на нього чекає і чи зможе він викарапкатися. Селезінка видалена, розрив печінки, розрив нирки. Перелом обох ніг і дуже важка ЧМТ. Залишки від машини, в якій їхав хлопчик з батьками:
Сьогодні вранці біля сусіднього будинку спостерігав картину: укладання асфальту. На той момент, коли я йшов, асфальт ще не укладався, але техніка вже приїхала. І я вирішив зробити знімки "до робіт" і після. Отже, знімок №1 - ДО Знімок № 2 (зроблений півгодини тому) - ПІСЛЯ А тепер, увага!! ПИТАННЯ: скільки часу пролежить цей асфальт, після того, як його вкинули у калюжу і в грязюку?
Я хоч не працював у службах ремонту та укладки доріг, але вже бачу, що зроблено халтурно, хто бачив укладання бруківки у приватному дворі - як мінімум бруківка кладеться на бетонну підошву, за таким же принципом укладають дороги в усіх розвинутих країнах.