Дороги в Україні

Тема у розділі 'Влада і комуналка', створена користувачем Nina, 2 чер 2010.

1. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

На цьому тижні прочитав новину на одному з наших сайтів:
    І фото тих самих "сучасних технологій" на одній з вулиць міста

2. Hyligan

Hyligan Іронічний

Я ж кажу, жахливі перфекціоністи....балон повинен бути американський, фірми катерпілер, і не пізніше 2016 року випуску :))).

3. Capitoshechka

Позавчора спостерігав, як ЗА СУЧАСНИМИ ТЕХНОЛОГІЯМИ асфальт прямо в калюжі клали.

4. Hyligan

Hyligan Іронічний

Бо так краще видно де треба латати :))).
    А якщо серйозно то всеодно то є прогрес і немалий, ще недавно в калюжі кидали куски бетону, биту цеглу, глину....

5. Capitoshechka

А хто вам сказав, що зараз таке не кидають?

6. Hyligan

Hyligan Іронічний

в нас ні.

7. Orkokot

Orkokot Well-Known Member

ми просто всього не бачимо, бо не має можливості контролювати, кожен робить ніби не для себе, а чиновники аби більший собі шматок відірвати. Думаю, що кращі дороги будуть після повної децентралізації, бо там по-іншому акумулюються кошти, і фінансування ремонту доріг буде ітинапряму від громади, а не через Міністерство. Тут цікаве інтервю експерта, який дуже гарно описав цю реформу.
    View: https://www.youtube.com/watch?v=o_q2QLjOiA4

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

експерт не біля корита, тому сі казит.

9. Capitoshechka

29541270_1524298057699960_1901314284325529067_n.jpg 29542162_1524298054366627_7826419007544984097_n.jpg 29542200_1524298174366615_3088856810844635058_n.jpg 29571101_1524298181033281_7108077054948489455_n.jpg
    А ось так на початку лютого наш придурок "ремонтував" дороги за "новими сучасними технологіями"

Зараз на місці цього ремонту ями в коліно. На попередніх відео, які виклав вище, це можна побачити

Останнє редагування: 29 бер 2018
  10. Hyligan

Hyligan Іронічний

11. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

12. Capitoshechka

В нас на Суми веселіше)))

13. ІгорМ

Що ж тоді торік ремонтував Гройсман?

14. Hyligan

Hyligan Іронічний

Знаєте що по справжньому печально, асфальтний завод працює без вихідних, кожного дня мінімум 20 машин асфальту гатять, якщо будуть працювати і далі таким темпом, то років за 5 (мабуть таки не раніше) всього навсього будемо мати основні дороги без ям. Не автобани, не хайвеї, а просто підлатані совкові дороги "як бик посцяв" :mocking:

15. ІгорМ

Схема така
    Барига тримає асфальтний завод. Береться відремонтувати дорогу, йому виділяють суму грошей.
    Робиться асфальт, їздять асфальтовози, працюють люди із асфальтоукладчиками з котками.
    Гроші витрачено, кусок дороги гладенький як стіл, президент з прем"єром перерізають стрічку і два місяці машини їздять по хорошій дорозі. До весни. А весною сніг зійшов, грунт розмерзнувся - капєц, дорога поплила, знову ті самі ями, тільки глибші.

Шукають винних, кличуть баригу. А барига каже, що все робив добре, а вся біда в тому, що основа погана. А за основу він не відповідає, бо він робив ремонт згідно з технологією, а на ремонт основи йому не дали грошей.
    Але якщо йому влада дасть гроші, то він тоті ями залатає. І знову робиться асфальт, їздять асфальтовози, працюють люди і асфальтоукладчиками з котками...

Кому це вигідно? Правильно - баризі /завжди при ділі і навар/, і тим, хто назначає виконавця /має відкат/, і тим, хто роздає гроші /має відкат/. Ідеальний випадок, якщо "три в одному" ;)

Останнє редагування: 10 кві 2018
  16. Hyligan

Hyligan Іронічний

Не плетіть дурниць, наразі нічого з тими дорогами не сталося, крім дрібних косяків, говорю про ті по якиї їзДю.

17. Capitoshechka

А хто Вам сказав, що на тій дорозі хтось шось робив?

18. ІгорМ

Якщо я плету дурниці, то може ви повірите каналу чесних новин?
    ВЕСНА ПРИЙШЛА – АСФАЛЬТ ЗІЙШОВ: ЧОМУ ШИНОМОНТАЖІ КИЄВА НЕ МАЮТЬ ВІДБОЮ ВІД КЛІЄНТІВ ;)

А хіба я таке казав, що на тій дорозі хтось шось робив?
    Я поспитався Що ж тоді торік ремонтував Гройсман?
    :)

Останнє редагування: 10 кві 2018
  19. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Як на мене, більше ям було тільки, коли зійшов сніг, може зараз поки що погода не така волога, зарікатися ні від чого не буду.

20. Hyligan

Hyligan Іронічний

а де твій аватар? :)