Дороги Львова

Тема у розділі 'Про авто', створена користувачем Жоржик, 9 січ 2007.

1. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Відповідь: Дороги Львова

Завжди де є бруківка і рейки - їду одним боком по рейках бо дуже шкода підвіски, та й дратує як компакти торохкотять під бардачком :) Ще ніколи ніразу не порізав колесо.

PS До речі, треба порадити виробникам компакт-дисків, робити коробки якісь обшиті матеріалом, щоб не калатали :)

2. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

На вулканізації останнього разу мені сказали вуйко - а ви чо по рейкам їздите ви шо трамвай :)

3. Ума

Ума Well-Known Member

Я щось невторопала! :o
    то Вас вуйком обізвали? :D :D ;)

4. Zoryanazirka

Вуйко мені сказали = вуйко мені сказав :) Колись в дитинстві вчили про старших в множині
    говорити :)

5. angal

angal Well-Known Member

Вдаримо європейськими машинами по львівському бездоріжжю!!! Тендітними, з незалежною підвіскою, з низькопрофільною гумою, та ще і з компактами в бардачку насипом. Бездоріжжю пофігу. Машинам і компактам - гірше. Ранувато нам до Європи. Хоча вул. Городоцька, ніби, туди веде (на кордон з Польшею), але в районі Цирку і Привокзальної, напевне існує якась просторова коллізія, оскільки повірити, що це напрямок "в Європу", ну ніяк не виходить. Достатньо побачити вираз обличчя водія якогось європейського двоповерхового Неоплана, який з жахом в очах "обпливає" на своїй пневматичній підвісці одну яму, більшу за іншу, і через раз не дає ради, завішуючи зад автобуса поперек полоси руху на черговому "бордюрі" з трамвайних рейок, щоби упевнитись в тому, що в кінці такої дороги не може бути Європи. Тільки якась Тьму-таракань. В яку нас всіх потихеньку ведуть наші очільники, не вміючи і не хотячи в інтересах громади ні дорогами скерувати, ні комуналкою в цілому. Ні інвестиційним кліматом в місті, ні занедбаним станом нетіньового виробництва. Так що не буде у Львові власних грошей на ремонт доріг. Податки нема кому платити. А чужі нові кредити будуть там само, де і попередні, як 10 млн. доларів для Водоканала. Ліпше нехай не беруть, бо віддавати прийдеться всім нам...

6. Zoryanazirka

А в Одесі у кіеці 2005го - початку 2006го дороги так понаправляли.. Навіть другорядні вулички - приємно їздити. Тільки щоб до тої Одеси доїхати тра подолати відрізок Львів-Умань :)

7. Ума

Ума Well-Known Member

для таких водіїв вже був шмат дороги з уявленням, що то є Україна :eek:
    Згадайте трасу з митного переходу в Шегинях... Вночі їхати, то сам кайф :D :D :D Велкам ту Юкрейн!!! :p

8. Forpost

Forpost Стоїк

І до мами .тата на" ВИ"?

9. Zoryanazirka

Тільки до родини:) А про бабцю і діда навчили казати в мнодині, причому тільки про татових батьків, до мами кажемо звичайно на ти :)

10. Відповідь: Дороги Львова

А может опять собрать во Львове САММИТ? Тогда и дороги приведут в порядок! А вообще то стыдно! Кто ни приедет во Львов,все восхищаются городом, а на дороги ПЛЮЮТСЯ! Позор, какой евросоюз? Я Вас умоляю!

11. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Мартіні, а для компактів є спеціальні кишені. Чіпається на ті штуки, якими від сонця затулятися (вбийте мене, не пам"ятаю слова - важкий день на роботі видався). Розраховані на 10-20 компактів. :) Дуже зручно.

12. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

А як тре буде від сонця затулитися, компакти на голову посипляться? :)

13. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Та штука дуже міцно кріпиться, це по-перше. А по-друге, компакти запихаються в окремі кишеньки. Дуже зручно!

Подивіться тут

14. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

ідея була проста: треба гроші на вибори...
    те саме стосується мосту сихівського...

15. duncan

ну, городоцька не така вже й головна...
    але справді — гіршої вулиці у львові годі шукати...

16. duncan

анекдот:
    в україні так завжди: або дурнів багато, або дороги погані...
    чим більше поганих доріг — тим люди розумніші, чим кращі — тим більше дурнів...
    той баланс зберігався десятиріччями (сторіччями)...
    і тут якийсь мудрий вуйко відремонтував усі дороги в києві...

• Подобається Подобається x 1
  17. Дімон

Дімон Well-Known Member

Да Львівські колії то проблема, вони всі старі і постиралися настільки що тепер як леза.... сам пару раз порізав... :sad:(((((((

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

Львів готується до Великодних свєт: наводиться краса повсюди. Поза увагою не залишилися не лише дороги, а навіть ями. Ями до свєт також прикрасили, обвівши гарненько їх жовтою фарбою по краях. У нас все має бути красіво.

• Подобається Подобається x 1
  19. Ума

Ума Well-Known Member

:D А я в перший день подумала, що то якісь написи нецензурні :D

То хотіли дороги як писанки розмалювати, але писачків забракло :p

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

Але мене турбує інше. От їду і бачу дві ями одинаково великі. Одна обведена, а інша - ні. І це, знаєте тривожить. Видно, одна буде відремонтована, а інша - ні.:o

а де твій аватар? :)