Дорадус-надійна платформа для заробітку в інтернеті

Тема у розділі 'www', створена користувачем NazarGr, 3 лют 2023.

1. NazarGr

NazarGr New Member

Doradus

це проєкт нового покоління, який включає кілька напрямків:

P2E що означає грай для заробітку – зараз все більше і більше набирають популярності NFT ігри.

А що ви знаєте про NFT? Знаєте, що це майбутнє, як і криптовалюти?

Проект Дорадус поєднав у собі нові тренди, а саме: P2E, NFT, криптовалюти та інвестування.

Сайт відрізняється опрацьованою візуальною складовою з приємною анімацією та підбором кольорів, також бачимо величезну кількість контенту та сторінок

Гра: це створення сонячної системи з планет NFT!

Планети можна прокачувати, слід захищати від метеоритів. Вони приносять прибуток кожну секунду!

P2E - play to earn - грай, щоб заробляти. Це гра нового покоління, де можна заробляти реальні гроші!

У Дорадус можна створити свій NFT Всесвіт. Кожна планета має свою ціну та свою цінність. Кожна планета приносить щоденно прибуток, залежно від її рівня та цінності.

Запрошуйте друзів, щоб грати командою та заробляти більше!

Інвестування. У Дорадус також є інвестування, яке дає стабільний пасивний дохід.

Актуальні тарифні плани:

1,8% на день на 10 днів сума від 1 до 199 $;
    2,13% на день на 30 днів від 200 $ до 2999 $;
    3,27% на день на 60 днів від 3000 $ до 29999 $;
    5,87% на день протягом 100 днів від 30000 до 300000 $.

Мінімалка на вивід 1$

При виведенні грошей є комісія 0.5%

Вивід блискавичний!! Перевірено
    Для активних людей в Дорадусі передбачена чотирирівнева реферальна система!

1%-0.2%-0.15%-0.1%

Ще продовжує діяти акція компенсації вартості подарунка для дитини до 50 $ ❗️❗️❗️

Посилання для реєстрації в Дорадус:

https://doradus.io/?u=NazarG

Мені Дорадус дуже подобається, я інвестував гроші в неї, тому що вважаю її дуже перспективною платформою. Причому вона підійде і тим, хто любить грати і просто інвесторам, активним людям, які можуть будувати команду!

Вважаю цей проект дуже гідним та перспективним! Я маю активні депозити і починаю будувати свій Всесвіт!

Чат по дорадус https://t.me/doradusua

Вкладення:

Tags:
а де твій аватар? :)