Допожіть росіянину зрозуміти (всі розуміють, вони, бач, ні)

Тема у розділі 'Євромайдан', створена користувачем SailingMan, 7 бер 2014.

1. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Яка адреса?

2. RUSSIAN

RUSSIAN Active Member

3. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Щоб мене безнаказанно сукою називали?

От що думають "прості люди з Росії":

і як підтвердження наших звірств приводять цитати з сайтиків, склепаних за один день на коліні?

Ми собі вороги?

• Подобається Подобається x 6
  4. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Та Ваши фашисти на Севастопольскому форумі взагалі просто заборонили реєстрацію. Так само як у Криму заборонили всі Українські ЗМІ і миють мозок кримчанам Першим каналом. А Ви тут незадоволені, що Ваші повідомлення переміщають!

• Подобається Подобається x 1
  5. RUSSIAN

RUSSIAN Active Member

Я не знаю, кто и где вас оскорблял. Меня тут тоже пряниками не кормили. но, тем не менее, я нашёл в себе смелость зайти и общаться, потому, что мне не безразличны судьбы России и Украины.

---------- Додано в 17:32 ---------- Попередній допис був написаний в 17:30 ----------

Я не говорил. что недоволен перемещением моих сообщений, нужно было просто объяснить один раз и всё. Что касаемо крымского форума, то я за них не ответчик.

6. Moskal Charivnik

Moskal Charivnik Комуняку на гілляку!

Перепрошую, ракурс питання не той - (дозволю собі узагальнено з дозволу товариства) не тому, що "ми собі не вороги", а тому, що це питання так би мовити моральної та духовної гігієни. Тут ми - НА СВОЇЙ ЗЕМЛІ й нам нема що шукати на "любих російських форумах" із ризиком "ауру й феншуй" собі пошкодити, - ЯКА у цьому потреба й доцільність?(хотілоб ся дізнатись думку цього персонажа, який тут шукає невідомо що...) Всі патріоти України чудово усвідомлюють, що на тих "форумах"... як каже український анекдот: "Звідки в сраці пластелін..." ... А тут Люди не задля ускладнення життя собі й комусь зібралися(смію припустити), а у світлі останніх подій - полекшити свій біль та чийсь по можливості, чОму весь час, як я спостерігаю, заважати намагаються якісь сторонні предмети персоналії...

• Подобається Подобається x 11
  7. RUSSIAN

RUSSIAN Active Member

А мне почему-то кажется, что это трусость.

8. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Після першого десятку непонімающих якось втомливо стає, після четвертого - байдуже.

• Подобається Подобається x 4
  9. Moskal Charivnik

На "слабо" ДУРАКОВ ловят. И креститься надо, если "кажется". По помойкам шастать и чего искать? Чтоб москалики "поняли и пожалели"? Вы еще не допетрили, что НЕ НУЖНА Россия и её "понимание" никому из Украинцев в том ракурсе, как Вы и Вам подобные привыкли?
    ПыСы Вот интересно, мне одному "кажется", что Вы - обычный нарциссик, забредший на Львовский форум с даже для себя неочевидными намерениями? Всё какие-то истерики, стоны - не угодили, не поняли "глубины души", "переместили-не объяснили" бедняжке... А бедняжка и не поинтересовался, КАК выглядят его демарши в глазах Людей, землю которых топчут его соотечественники с оружием в руках, готовые УБИВАТЬ граждан Украины "для их же блага"(это не к Вам вопрос, не надо напрягать мозг от греха, но осознайте для себя хотябы: Вас и вообще вас СЮДА ЗВАЛИ?).

---------- Додано в 16:21 ---------- Попередній допис був написаний в 16:18 ----------

Еее.... Друже, тут я не згідний... Українці не та нація, яка буде байдуже ставитись до ворога, до сміття, та до спокою рідної землі... Впевнений, що це Ви так... з огляду на втому та явну неосудність цього персонажа :crazy:

Останнє редагування: 13 бер 2014
    • Подобається Подобається x 3
  10. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Комусь потрібен незасвічений екаунт на сєвфорумі? Минулого року зареєствувався заради одного запитання і більше не дописував. Якщо потрібно, ввечері пошукаю реквізити.

11. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Будь ласка, в пп з"ясовуйте відносини, при наступних особистісних "розборках" тему буде зачинено.

12. prius

prius Well-Known Member

Ну ось,і виявилось що це ще один троль, ви товаріщ тро ло ло перед кремльом трясіть своїм минулим
    Р.S.це до и про russian

• Подобається Подобається x 2
    • Баян Баян x 1
  13. Georgy Freeman

Georgy Freeman New Member

Это да там в основном хамят тем кто не согласен с позицией диванного патриотизма,еще вам расскажут как о вас заботиться будут и как хотят вам добра,вообщем ласкаво просимо.

14. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Його надовго не стане.:)))

15. І.Павлович

І.Павлович Well-Known Member

Во-первых - 12; Во-вторых - лишь в местах базирования, а не на всей территории Крыма и с оружием

• Подобається Подобається x 2
  16. Green belt

Green belt Well-Known Member

Це якщо Romky не давати пароль то трохи довше )
    я картинкою

Останнє редагування модератором: 13 бер 2014
    • Подобається Подобається x 3
  17. Moskal Charivnik

Краще от

http://www.youtube.com/watch?v=Y04gU8g7Jj4

Останнє редагування модератором: 13 бер 2014
  18. prius

prius Well-Known Member

• Баян Баян x 1
  19. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Мене там забанили буквально за декілька повідомленнь у політичних темах, де я просто закликав толерантніше ставитесь до укр. мови чи щось таке. Там така модерація, що просто за добре слово у бік Бальківщини одразу довічний бан.

• Подобається Подобається x 4
  20. Romko

Romko Дуже важлива персона

Росіяни тупо не розуміють,як до них ставляться.
    І не віднині.
    І не лише чеченці.

а де твій аватар? :)