А скажіть, у Львові продають телефони S-TELL? Вчора ледь не купив такий, але був прикро вражений выдсутныстю української в меню- лише російська і англійська.... Хіба це не порушення законодавства? І як вони продають їх на Заході України?....
То скоріше контрабас... я в суботу тримав в руках копію айфона, був приємно вражений якістю збірки за 995 грн.. ОС закошена під іОС, камеру не розпробував, так як була заклеєна плівкою.
стикнулася я з першою проблемою з дешевим флаєм, купленим торік малій. Порвала вона навушник в гарнітурі. А роз'єм там - міні-ЮСБ. В який магазин не заходжу, на мене великими круглими очима дивляться
Уко, а якщо зробити фінт вухами - купити малій навушники нові з роз"ємом 3,5 мм, а до них отаке Адаптер Micro USB в 3.5mm наушники
А Ти в неті дивилася? Бо я наразі тільки на LG i Samsung мікро юсб гарнітури наткнулася. Мала би бути оригінальна флаївська мабуть.
буду ще шукати. я ж не думала, що о проблема, тому подивилася згрубша. а нині поки моталася в справах, заходила у всілякі крамниці з телефонами і технікою - пусто
То така річ, яку краще в інеті шукати. Он я на свою флайку ніде у Львові чохла не могла знайти. А в інеті знайшовся.
Лишень мала нагоду випробувати вайфай в Японахаті і Челентано Вдома, на жаль, я досі безвайфайна (ніяк на модем не стягнуся). По вайфаю звітуватимуся, як матиму змогу нормально вдома затестити.
Навряд, по Харкову скрізь офіційні точки продажу, реклама. Напис на упаковці- "сертифіковано в Україні". Копії сертифікатів висять в деяких точках продажу..... Телефони досить цікаві- за співвідношенням ціна/якість та ціна/фунціональність- поза всякою конкуренцією. один недолік- без українського меню
китайськ телефониі не бувають адаптованими для України, їх більше в Росії продають во чим зацікавився http://m-mobi.com.ua/products/iphone_4s_black_h910_dual_core_mtk_6577_100_procentov_kopiya а тойво тримав вруках http://m-mobi.com.ua/products/iphone_4gs_1_sim
Мені щось не в"яжеться - "сертифіковано в Україні" і немає україномовного меню. Погоджуся з Карабіном, що Погуглила. Таке відчуття, що ті телефони тільки й в Харкові продають ---------- Додано в 15:34 ---------- Попередній допис був написаний в 15:33 ---------- Карабіне, воно вам треба, ті понти
ага, Н.Ю. то була просто реклама магазину S-TELL, а ми зразу і не розкусили ну понти не понти... я ше поцікалюсь на форумі 4pda шо то за штука така і з чим то їсти ---------- Додано в 15:57 ---------- Попередній допис був написаний в 15:44 ---------- відписав на 4pda, чекаю шо нарід про нього скаже
Там висять копії сертифікатів, гляну ким видані і думаю їх потролити надіславши запит, чому нема українського меню і як вони таке пропустили. Але, підкажіть, на що зіслатись, має ж бути якийсь нормативний документ що вимагає наявність українського меню? ---------- Додано в 17:52 ---------- Попередній допис був написаний в 17:49 ---------- А ось тут хотілось би аргументів. І якихсь більш серйозних ніж те, що чим дорожча в тебе мобіла тим більше ти "не лох" та те що "чоткому пацану" дешева мобіла -"западло по понятіям"
ось цево Ґ... за 100долярів пропрацювало рівно місяць Копия Samsung Galaxy S3 тому придбав оригінальний Samsung Galaxy S3 так доповідаю ,що різниця все таки є