З однієї сторони так, а з іншої бути незадоволеному технічним рівнем сучасних смартфонів, то треба вже дуже предирчивої людини.... ---------- Додано в 17:47 ---------- Попередній допис був написаний в 17:45 ---------- Тут як кажуть кожному своє....Мені наприклад 2 сім карти не потрібні, мені і однієї могло б не дути якби не мобільний інтернет...
Прискіпливою? А хто незадоволений? Люди користуються телефоном, деякі поштою і відповідно інтернетом, ну і дріб'язком всяким - музика, калькулятор. Все це було ще 10 років тому, єдина різниця що тепер додають ще тонну якихось начебто корисних прибамбасів і виставляють потрійну відносно старих телефонів ціну.
Мені дві сімки теж не принципово, бо зараз маю одну і чудово нею обходжуся. Власне другу планую собі заводити виключно заради інтернету.
Я ще цього питання детально не вивчала, тому теж потребуватиму поради На Діджусівській картці за умовами мого тарифного плану маю щодня 5 мегабайт безкоштовного інету (то ж фігня).
Отличный полёт. В оглядах правильно говорят. А понтистые рогули ругают и плохо о них говорят. Это мудаки так говорят. Мне тоже говорят, что Шкода фигня, а вот фольксваген..... Ну, Вы, наверное, догадываетель, Уважаемая Испанка, куда я таких посылаю. До этого у жены был Флай Хаммер: http://www.mobiset.ru/articles/text/?id=2138 Ну, как был? Он и сейчас есть, но барахлить стал за 4 года использования, да и новые модели вышли, этот теперь только в музей. У меня за это время две венгерские Ноки забарахлили, и что? Нормальный аппарат за нормальную цену. Берите, Наталья Юрьевна.
Так отож, що наскільки мені відомо (з оглядів) в деяких Самсунгах, зокрема і в galaxy s duos, при використанні однієї картки інша картка також доступна. І такого немає в інших телефонах з одним радіомодулем. В этой модели используется та же концепция, что и в Samsung Galaxy Ace Duos. То есть несмотря на один радиомодуль, все-таки возможно использовать сразу обе SIM-карты для разговоров. За счет специальной функции можно настроить переадресацию прямо в телефоне, так что разговаривая по одной SIM-карте, можно заодно получать звонки, которые адресованы на вторую. Такой возможности больше никто не предлагает, и это, на мой взгляд, большой плюс продукции Samsung. http://enjoyit.ru/obzor-samsung-galaxy-s-duos-2ya-zhizn-2-simki/ В інших телефонах, кажуть в тих же оглядах, якщо юзати одну з карт нетом, то інша буде постійно "поза зоною", обрізана тоді якась "двосімочність" виходить, чи не так?
Сьогодны я стала щасливою власницею Fly IQ 440 Energie:dancer: Наразі ми звикаємо і вивчаємо один одногоАле телефон класний.
Враження позитивні від усього, крім нашого любого Київстару Телефон літає, чудовий екран, який миттєво реагує на дотик, звук ще не випробовувала (бо мучуся з контактами і з інтернетом). Оскільки то мій перший досвід спілкування зі смартфонами, то почуваюся трохи лузером
От трохи відійду від першого шоку і познайомлю ---------- Додано в 19:50 ---------- Попередній допис був написаний в 18:15 ---------- відповідаю тут, бо в Мартіньовій темі ми дуже сильно оффтопимо. Карабіне, врахуйте, що вона з тим телефоном до школи ходити буде (а я добре знаю, як ті забудьки люблять лишати телефони попід партами альбо бавитися на уроці). Моя порада - брати щось із діагоналлю не більше 3 - 3,5, бюджетне
нічо так новинка від гігабайта http://rozetka.com.ua/gigabyte_gsmart_rio_r1/p260560/#tab=characteristics