Повірте, у 18 це здається проблемою вселенського масштабу (я у свої 18-20 років через те, що особисте не складалося, чимало дурниць наробила і наговорила). І хоч мені зараз далеко за двадцять, а особисте так і не склалося, я нарешті навчилася вірити Йому і вірити, що все буде добре (як є Його воля - то пошле мені мою половинку, а як ні - то я мушу тому підкоритися).
Всякі порчі і віра в них, то є все "проіскі" диявола. Але, якщо в то вірите, то по вірі вашій і буде вам. Хоча, якщо говорити про родинне прокляття, то таке насправді існує. І то є дуже серйозні речі. І з таким треба йти тільки до церкви, знайти посвячених на це служіння священнослужителів і розривати це прокляття. Тільки не до ворожок чи екстрасенсів, бо ці слуги диявола хоч і обставляються різними церковними атрибутами, людину ще більше заганяють в западню диявола і ще при цьому дуже чистять кишені тих, хто до них звертається.
На залежних від інтернету ніякі пороби не діють - так-що сидіть тут (на форумі), і буде все добре, і ніяка мара не зможе вчепитися, а та що є - відступить! В що віриш - те і маєш...
Та шо ви не кажете, заганяють в западню, а священнослужителі визволяють з западні? Для чого пишете те, про що ніякого поняття не маєте? Якраз в западню заганяють і одні, і другі. Якщо в людини є порча, як вона вважає, чи прокляття, то не потрібно шукати якихось посередників для боротьби зі злом. Є Один Посередик між Богом і людиною - Ісус Христос! Якщо якийсь екстрасенс, чи священник навіть зніме це прокляття, то нема ніякої гарантії, що духовно слабка людина знову його не отримає і ще сильнішим, ніж було до того, бо де був один, там прийде семеро, ще страшніших від того одного. Стороння допомога в даному випадку - це ведмежа послуга. Якщо людина навернеться до Бога і постійно перебуватиме в молитві, то їй нічого і ніколи не загрожуватиме в плані порч і проклять, тому що під час молитва відбувається процес єднання людини з Богом.
Консультанте, ви що, за мною по темах ганяєте, щоби потім казати, що я з вас глумлюся у складі трійці? А якщо по темі, то не знаю, яке поняття маєте ви, особливо якщо глянути на вашу аватарку і послухати, чим ви займалися і займаєтеся ( східні релігії, східні єдиноборства і т.д., і т.п.) Я взагалі не знаю, як то в"яжеться у вас з вірою в Бога, про що ви так вихваляєтеся, що ще навіть при совку викладачам доказували про Його існування. Та я вже чула таку вашу філософію, не повторюйтеся. І що з того виходить, що ви стверджуєте? Як я колись писала перед виборами на форумі, що треба ставати українцям в спільній молитві перед Богом за те, щоби допоміг не дорватися бандитським кандидатам до влади, то ви що писали? Що то нічого не дасть, бо Бог знає, що має дати? То як тепер в"яжеться ваша заява про Христа, як посередника? Слухайте, може то ви не сплітайте чогось того, про яке ви маєте розпливчате поняття, га? Ви може говорите про одержимість? А прокляття, особливо родове, є не тим, що отримується знову, та ще й сильнішим. То є наслідки гріхів прадідів-дідів-батьків на теперішнє потомство. І якщо теперішня людина то починає усвідомлювати, то вона повинна по-перше виявити, що було у її роді не так, ісповідувати це і друге - покаятися за гріхи своїх попередників і проголосити, що вона не хоче з цим нічого мати спільного, тобто розірвати це прокляття, щоби воно не продовжувалося і на наступних поколіннях. А тоді священнослужитель, або група їх звершає над цією людиною молитву, чи може який обряд. То залежить від церкви. Зі сторони ворожбитів, так. Це ще усугубляє проблему. А зі сторони священнослужителів то є тим, для чого вони настановлені в церкві. Ще раз. Порчі - диявольська територія і до віруючих людей взагалі не мають відношення, бо це є видумки. А прокляття - реальні речі. Бо є люди ніби віруючі, а роблять нераз речі несумісні зі совістю. Наприклад, є зараз два партнери в бізнесі і трапляється, що один другого підставлять у чомусь. І один виходить сухим із води, а інший терпить крах. Якщо той, що вийшов сухим не усвідомить того, не розкається перед своїм партнером і перед Богом, не перекриє шкоду скривжденому, то попаде під прокляття і він, і всі його нащадки. Навіть і ті, що не будуть винні. І от тоді те прокляття треба вже розривати, бо воно пішло в дію і самі лиш молитви не допомагають.
Не ганяюсь, а висловлюю свою думку на яку маю право не менше ніж ви. Різниця між нами та, що ви теоретик, а я практик. Одне діло фантазувати і чекати не знати чого, інша справа робити і бачити результат.
детальніше можна?.....тільки не кажіть шо ви знаєте чим воно закінчиться....в якісь темі погодилися шо навіть Бог цього не знає...чи то не ви були....
Як я можу не знати, чим воно закінчиться, якщо я знаю. Щось зробити, нема кому, а філософствувати, фантазувати і критикувати у нас тисячі. З два роки я знайшов більше 30-ти чоловік безвісти зниклих, а тварин та загублених речей навіть не пам"ятаю скільки, то що я маю вам зараз все це описати, як я до того дійшов і яким методом це роблю. Чомусь я не маю бажання описувати все, що вивчав, практикував і практикую вже майже 30 років. Тим більше, щоб після всієї моєї писанини. я ще оправдовувався перед кимось. А воно мені треба? Чатково так. Якби Бог знав, що хтось стане серійним вбивцею, то де Його Всемилостивість, що Він допустив до того, щоб терпіли невинні жертви? Можливо хтось сумнівається в Його Всемогутності? Він дав людині Заповіді і дав Волю. Маєш Волю і маєш Закон. Вибір за тобою. Що посієш, те й пожнеш. Все складне пізнається в простому. Звідки батьки знають, що завтра зробить їхня дитина? От коли зробить, тоді й отримає те, що заслуговує. Коли ж дитина просить батьків, щоб були завжди біля неї, батьки ніколи не відмовлять, а коли навіть не будуть поряд, то все одно по-можливості будуть тримати ситуацію під контролем. Можливо не повністю, але приблизно аналогічна ситуація. Тому дехто помилково думає, що Бога нема, а якщо є, то чому твориться таке беззаконня?
може й так....але може це комусь поможе...хіба ви б не хотіли шоб хтось робив шось подібне?.... так необовязково зразу все писати...по реакції зразу буде видно чи є смисл продовжувати) ---------- Додано в 11:59 ---------- Попередній допис був написаний в 11:49 ---------- тому шо його нема....а якшо і є то толку з нього..якщо він і так не допомагає... можливо і не так)
То й хто має робити подібне, він буде робити це і без моєї участі. Якщо людині це не дано, то ніяка наука йому не допоможе. Ви або невдало жартує або говорите не те, що думаєте. Особисто мені Ісус Христос допомагає завжди. Скажу Вам таку річ. Якщо взяти картину, де намальованна людина, яка в природі не існує, то там не відчуватиметься ніякої інформації. Якщо взяти чиюсь фотографію, то можу провести діагностику стану внутрішніх органів та систем, бо відчувається наяність енергоінформаційного поля. Те саме відчувається від образу Ісуса Христа. Його я відчуваю, як живу Особистість і тому постійно спілкуюсь, як з живою Особистістю. Якщо людина молиться і думає по пироги, то звичайно толку буде мало.
ви собі не уявляєте що в нас в селах роблять люди,каждий третів колдує,і.т.п. а от очистити або повернути все на свої містя майже ніхто не всилах,хіба ви думаєте що я непрошу Всевишнього допомогти,я молодий покищо можу терпіти,та моя мама дуже хворіє і ніхто неможе допомогти,тільки ізза неї я виставив цю тему.
я от теж довгий час мала такі думки про особисте щастя... і навіть в якийсь момент до ворожки пішла... послухала, що скаже мені "просвєщьонная"... вийшла від неї, посміялась з її маячні і настроїлась на позитив, бо зрозуміла, що сама себе дурно накручую! не скажу, що все налагодилося відразу, але в даний момент від моєї старої проблеми і сліду не залишилось