Допоможіть знайти пса!

Тема у розділі 'Оголошення', створена користувачем Мих, 17 лис 2010.

1. poetka

poetka Дуже важлива персона

Зайвий раз переконуюсь,що собака ліпше....:)

2. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

А це як для кого. :)

Кажуть, кицьку заводить впевнені у собі люди, котрі навчились визнавати авторитети без збитку для свого "я".

Здається, я вже десь писала... Пес дивиться на господаря і думає:"ВІН мене годує, ВІН за мною доглядає, ВІН мене любить, ВІН - Бог!", а кіт дивиться і думає:"Він МЕНЕ годує, він за МНОЮ доглядає, він МЕНЕ любить, Я - Бог!"

:)

• Подобається Подобається x 8
  3. poetka

:good:......

4. Rebbit

Rebbit Well-Known Member

Неправильне виховання :). Моя зі мною теж не бавиться, але тому шо я в неї в авторитеті. І гладжу і бю, коли вона нагліє. В нас все чесно. Спочатку я сварю, потім можу злапати і накричати прямо в вухо, а потім і блохи з задниці повитріпувати. Але навіть тоді коли вона послухає і не стане дерти диван то в її очах всеодно читається "от ти підеш на роботу і я всеодно об нього ногті поточу, бо я так хочу" :)

Останнє редагування: 19 лис 2010
    • Подобається Подобається x 1
  5. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Ви попередні дописи читали? Вже знайшовся!

6. Rebbit

Rebbit Well-Known Member

Мда... ото я олень :).

7. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Загублена собака...
    Рік тому була подібна розмова...
    Миху, діри в паркані хто латати буде?

8. Rebbit

Rebbit Well-Known Member

В продовження теми. Напрочуд розумна вона в мене тварина. І якшо диван дерти то для неї можна коли мене нема і навіть коли я є, але давно не бив, то лазити по тому столі де ми їмо не можна в жодному випадку навіть коли ніхто не бачить. А от по тому столі де компутер стоїть ходити можна і навіть треба бо шо то таке шо киця ото ходить, а я в монітор втикнув і її не гладжу. то треба в таких випадках сісти прямо перед клавіатурою, або перед монітором шоб увагу привернути.
    Точно так само не можна нагадити в хаті. Бували трафунки шо ми кудась надовго ішли і випадково її закривали (піди там знай шо вона спить на кріслі і нічо не чує). То вона умудряється нагадити в один тапок, а іншим прикрити і дежурить під дверима шоб як тільки вони відкриються то зразу надвір втекти. Я її за таке не бив. Самі ж завтикали її на двір вигнати. Але вона з малку знає шо в хаті гадити не можна і то аксіома.
    А буває так шо я з нею бавлюся десь зза кута і вона не знає шо то мої пальці. то вона на мене нападає, тоді бачить шо то я і більше не бавиться :sad:. За то мамина фраза "зараз Андій прийде і по дупі надає" на неї діє значно ефективніше короткого слова "не можна" :)))

Всяке бувало. Один раз вона мені навіть помстилася з порушенням всіх правил. Вона під порогом посиденьки влаштувала. А то ж вой котячий + запах специфічний. Ну мене вхарило. Я взяв старий одеколон і всіх її шанувальників пообливав. Того ж дня мав обісцяні тапки. То сі називає "я відімсцю і мстя моя буде страшною". :). Отаке воно котяче уявлення про справедливість і свободу в інтимних стосунках

• Подобається Подобається x 6
  9. poetka

Остаточно....кота не хочу.Особливо після останнього допису:)

10. Rebbit

Rebbit Well-Known Member

Чого? То якраз дуже цікаво бо кіт то повноправний член родини. Я її якраз і люблю за гострий розум і за принциповість. Пса люблю за відданість, а кота за принциповість. Мені деколи здається шо я б хотів жінку з таким котячим характером. Тільки з такою жінкою певно важко буде. Її ж по мягкому місці не набєш. Хіба в якості еротичної забави :).

Розумієте шо кітка не любить господаря за то шо її годує чи за то шо гладить. То для неї вважається за норму. Вона таякби позволяє себе гладити. І ота котяча любов не за шось, а просто так дуже приємна.

• Подобається Подобається x 2
  11. poetka

:)))............

12. Rebbit

Rebbit Well-Known Member

Та і якшо на то моя і не дуже боїться шо її набють. То шось троха інше.

Може вона просто памятає як я кавказьку вівчарку від неї за шерсть відтягував, а може як я її в ветеринарний возив гіпс на лапу накладувати. В любім випадку вона себе відносить до нас як член родини.
    Недавно випустили курей на город походити шоб вони нам під ногами не путалися бо ми біля курника цеглу складали. А тут Чау-Чау мимопроходящий на курку напасти рішив. Шо з нього візьмеш. Собака міська до курей не привикша. Ну він за нею і побіг. курка навтьоки, ми до собаки, а кітка рядом сиділа і дивиться шо пес за нашою куркою, а ми за псом і вона яко один з господарів курки в два прижка висіла в Чау-Чау на дупі. Шо я пережив. Перше думав курці капєц. Потім думав кітці капєц. А потім тато пса чуть лопатой не вгрів (він за курми доглядає і вони йому тоже як рідні) то я ше і за пса настрашився. Але все скінчилося добре і ніхто не пострадав.

• Подобається Подобається x 6
  13. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Пес знайшовся, значить, далі можна про котів. :)
    І Ви мені будете розказувати про погане виховання?

Наша киця в лоток ходить від місяця, більше того - якщо не прибереться вчасно, то сидить коло лотка і чемно чекає. Нігті гострить тільки на порозі. А те, що лізе по шторах - ну так вона ж не пес. :)

Коли краде - по вухах отримує. Правда, не за крадіжку, а за наглість, коли краде в моїй присутності.

Зате, коли я хвора, вона ходить мене "топтати". Суперове відчуття. :)

• Подобається Подобається x 4
  14. Rebbit

Rebbit Well-Known Member

Ну та моя тоже чекає. Довго може чекати. А то ж був поодинокий випадок помсти за розбите котяче кохання :)))

• Подобається Подобається x 2
  15. Alias

Це точно.Наша теж топчеться:)У нас киця не шкідлива, просто з характером і дуже серйозна.Якимось дивним чином відчуває коли до нас або хтось з нас піднімається ліфтом.Біжить до дверей і сидить чекає.А щев неї така дурна звичка-прийти до мене раненько вранці і влягтися мені дупою під ніс:)))хв.10 маленької потасовки і вона лягає правильно:).
    Собак теж люблю,але тільки великих і не в квартирі.

• Подобається Подобається x 4
  16. Мих

Мих Дуже важлива персона

уточнив... було написано в Гугл: знайдено собаку Коллі

видало: http://bu.lviv.ua/item/2016(другий запис)

17. Alias

А ще у собак з рота воняє..а в кицьок ні:)

18. Rebbit

Rebbit Well-Known Member

Певно кицька ніколи не зівала поблизу вашого носа. :)

19. Alias

:))Ще й облизувала цей ніс,а не тільки зівала
    Може через те,що в киці рот набагато менший,то й воняє не так

20. Rebbit

Rebbit Well-Known Member

Може, а може ваша мишей не полює, а моя колись полювала, то я і чув від неї отаке.

а де твій аватар? :)