Допоможіть вибрати ноутбук для ігор!!!!

Discussion in 'Комп'ютери' started by AndriyDutchak, Nov 25, 2017.

1. AndriyDutchak

AndriyDutchak New Member

Допоможіть вибрати ноутбук для ігор до 10 000грн.

2. Crazys

Crazys New Member

Берите ASUS и не мучайтесь, отличный выбор.

3. Aristarh

Aristarh миється в бані

Ноутбук для ігор це вже звучить смішно, а в такій ціновій категорії тим більше. Звичайно він має витягнути доту і танки, але для більш серйозних ігор він буде не дуже вдалим варіантом. Краще збери собі хороший стаціонарний ПК для даних цілей і радій життю.
    Якщо все ж твердо вирішив брати ноутбук, то звертай увагу на відеокарту, в більшості вона зараз інтегрована і не зможе нормально впоратись з більш-менш серйозними іграми.

4. WELERI

WELERI Member

Есть же у людей время на игры) Я на компе играю крайне редко.

5. Valid

Valid миється в бані

Нет, я на ноутбуке не люблю играть, на компе намного удобнее, можно подобрать большой диагонали монитор и получать кайф от игры полной мерою. А если ещё собрать хороший комплект в одной цветовой гамме - даже в интерьере такой будет смотреться изысканно. Как вот такой например белоснежный сетап. Мне очень приглянулся и монитор - то что надо!

View: https://www.youtube.com/watch?v=hNjH2UpcmOI

6. paniolya

paniolya Member

аналогічно
    час цінувати треба. не тратити впусту.
    Наразі всі навпаки шукають шляхи як підзаробити. На тому ж ноутбуці теж можна

7. Jenya Pups

Jenya Pups Member

Я думал покупать асус, но потом нашел EVGA, смотрите по характеристикам

8. Orestwin

Orestwin миється в бані

На даний час за 10000 грн ігровий ноутбук не купиш, хіба шо самому пк збирати.

9. TatianaKravzuc

TatianaKravzuc миється в бані

Можливо і так, багато людей просто бояться самому це робити, але зараз вже є і така послуга - вибираєш комплектуючі і магазин тобі складає, можна дійсно взяти хороший пк, це вже хто як бажає

10. Orestwin

Orestwin миється в бані

На ютубі маса відео про збирання та розбирання пк)

11. TatianaKravzuc

TatianaKravzuc миється в бані

Ну то зрозуміло, але якщо у тому геть не сильна то все одно думаєш, щоб не купити дорогі комплектуючі і не зіпсувати їх

12. Orestwin

Orestwin миється в бані

Аналогічно на ютубі є "зборки" пк на різні бюджети)

13. Sukivak

Sukivak Active Member

ігрові ноути - то фігня одноразова, серйозно. 3/4 заліза не заміниш. ноут - для нескладної роботи, а гратися - на компуктері. он з Аліку за 10к можна зібрати монстрягу на 60 фпс в сучасних іграх.

14. Gyppsy

Gyppsy :hi:

фі, "за 10к"...[​IMG][​IMG]
    Якщо бути чемним, то Миколай в подарунок непогану машинку принесе;)

Last edited: Dec 18, 2019
    • Смішно Смішно x 1
  15. Sukivak

Sukivak Active Member

та от я наче був чемним хлопчиком, а отримав замість компуктера лише ніфіга. прикро!

16. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Ви неуважні.
    Треба бути чемним хлопчиком, а не наче чемним хлопчиком ;)

Мені он приніс машинку з якимись там ядрами, з вай-фаями, і терами якоїсь там пам"яті... :yahoo:

:blush:

а де твій аватар? :)