Та мене більше цікавить як воно з тим боротись, а не чи воно є чи нема. Офіційні форточки в мене теж є. Та земля крутиться, ще й нахилена. І знати треба, що може бути завтра і не завше в мене. (Фільософія так би мовити)
В мене на ноуті стоїть аваст, і я для більш ретельної перевірки взяла ще й установила доктора веба,і він мені знайшов троян і ще там щось Суть в тому що друзі сказали,що зря я той доктор установила І я не знаю що мені робити
Та для перевірки - не зря! Він класним був завжди. Зітріть. Появляться віруси - свіжий поставите. Я так завжди роблю.
друзі сказали менше сунь всякої ............ то менше буде троянів ---------- Додано в 13:49 ---------- Попередній допис був написаний в 13:46 ---------- а що робити з трояном, він же не удаляється (я в цьому не шарю)
ну якщо вони мали на увазі комп то були праві ) ну раз він його знайшов то мав би видалити. Не факт, канешна як і не факт що то був зловредний вірус. Питання в тому що знайшов? Можна написати що видало коли діагностувало?
ну раз він його знайшов то мав би видалити. Не факт, канешна як і не факт що то був зловредний вірус. Питання в тому що знайшов? Можна написати що видало коли діагностувало?[/QUOTE] це був файл з піснею
нє, ну я не настільки в медицині розбираюсь щоб по отакому щось сказати . Більш схиляюсь що то була реклямка прикріплена, хоча можу помилятись. Наступного разу при перевірці просто зкопіюйте те, що пише і кидайте сюди (і вкажіть котрим антивірусом скановано). Принаймі хоч можна буде визначити на скільки то небезпечно і що з ним робити. А ДР.Веба не бійтесь. Він не злий. Просто інколи гавкає на кодеки або на генератори ключів чи кряки
Взагалі то я не жаліюсь на аваст Просто хотіла бути певною,що все ОКтому і встановила ДР.Веба Дякую за витрачений час на мене
У мене стоять 2 антивіруси разом. На всіх комп"ютерах, які є в родині - їх три. Комп"ютери майже постійно в Інтернеті - 4 роки без проблем. Віндовс ХР ліцензійний. Найбільші шкідники - діти, які тикають свої диски і флешки. Після них іноді приходиться воєвати зі всякою програмною гидотою. Але не часто - тільки тоді, коли вони відключають антивірус, щоб швидше щось "перекинути" на диск.
користуюсь касперським з версії 4.0. За цих 7 років не стикався з проблемою вірусів. Хоча й знаю, що ця лаба свого часу писала віруси і зразу оновлення до антивірусних баз Був час коли рік сидів під 2003-м сервом без антивіруса, вірусів теж не нахапався. Хоча сервак тримав для хостингу .NET прожектів. Та й зара тримаю. І підняті там SQL серви, SVN репозиторії, WEB-сервери, та .NET аплікації. Головне правильно все захистити і антивірус не дуже то потрібен. Стосовно двох антивірусів.... не знаю... не люблю збочення це те саме що тримати добермана і пітбуля на випадок якщо один не впорається і не важливо, що вони можуть одне одного загризти і під роздачу хазяїн попаде.... з.і. хоча якщо там антивіруса e.g. панда, авіра, чи аваст... то наш доберман і пітбуль перетворяться радше в пікінеса та французьку болонку
Не мала баба клопоту купила порося - це про мене ---------- Додано в 23:00 ---------- Попередній допис був написаний в 22:53 ---------- Я би його удалила б, якби знала де він?????? На Д.Р Веба навіть ярлика нема В мене 7 віндовс, може хтось підкаже де він може бути,пліз
може бути запізно...і нового антивіруса доведеться ставити на нову операційну систему..у вірусів теж,знаєте..різні характери)))
порося то комп'ютер? Ой, нема на Вас чайників . Чомусь подумалось що колектив маленький і обізнаний з елементарними правилами або взагалі відсутній А коротко висвітлити пару пропозицій? Ну не стикаючись 7 років з вірусами не дивно таке почути. Я бачив як достатньо сильні сисадміни використовували, все таки, декілька сканерів
і не смію питати, а що дасть щоденне копіювання системного диску? Я налаштовував щоб диск з інформацією (не системний) щонічно (3 ночі наприклад) архівувався і копіювався на інший диск. Також можна налаштувати щоб це робилося відразу (але не було потреби). Не розумію як допоможе копіювання системного диску при відсутності антивірусного захисту?!