Допоможіть! Троян замучив.

Тема у розділі 'Комп'ютери', створена користувачем Sashka-ua, 1 вер 2008.

1. Svjato

Svjato Well-Known Member

Та вікна теж дармові :)))

2. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

не про вікна мова а вікна в мене хоч і дармові а провірку проходять на ура

3. Svjato

Svjato Well-Known Member

Та мене більше цікавить як воно з тим боротись, а не чи воно є чи нема. Офіційні форточки в мене теж є. Та земля крутиться, ще й нахилена. І знати треба, що може бути завтра і не завше в мене. (Фільософія так би мовити)

4. mazuryk

mazuryk Member

В мене на ноуті стоїть аваст, і я для більш ретельної перевірки взяла ще й установила доктора веба,і він мені знайшов троян і ще там щось
    Суть в тому що друзі сказали,що зря я той доктор установила
    І я не знаю що мені робити:scratch_one-s_head:

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

чому зря?.................

6. Svjato

Svjato Well-Known Member

Та для перевірки - не зря! Він класним був завжди.

Зітріть. Появляться віруси - свіжий поставите.
    Я так завжди роблю.

• Подобається Подобається x 1
  7. mazuryk

mazuryk Member

:) друзі сказали менше сунь всякої ............ то менше буде троянів

---------- Додано в 13:49 ---------- Попередній допис був написаний в 13:46 ----------

а що робити з трояном, він же не удаляється (я в цьому не шарю:pardon:)

8. Picasso

Picasso Німий фільозоф :)

ну якщо вони мали на увазі комп то були праві :))

ну раз він його знайшов то мав би видалити. Не факт, канешна як і не факт що то був зловредний вірус. Питання в тому що знайшов? Можна написати що видало коли діагностувало?

9. mazuryk

mazuryk Member

ну раз він його знайшов то мав би видалити. Не факт, канешна як і не факт що то був зловредний вірус. Питання в тому що знайшов? Можна написати що видало коли діагностувало?[/QUOTE]

це був файл з піснею:blush:

10. Picasso

нє, ну я не настільки в медицині розбираюсь щоб по отакому щось сказати :))). Більш схиляюсь що то була реклямка прикріплена, хоча можу помилятись. Наступного разу при перевірці просто зкопіюйте те, що пише і кидайте сюди (і вкажіть котрим антивірусом скановано). Принаймі хоч можна буде визначити на скільки то небезпечно і що з ним робити. А ДР.Веба не бійтесь. Він не злий. Просто інколи гавкає на кодеки або на генератори ключів чи кряки

11. mazuryk

mazuryk Member

Взагалі то я не жаліюсь на аваст
    :):):)
    Просто хотіла бути певною,що все ОК:preved:тому і встановила ДР.Веба
    Дякую за витрачений час на мене;)

12. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

У мене стоять 2 антивіруси разом. На всіх комп"ютерах, які є в родині - їх три. Комп"ютери майже постійно в Інтернеті - 4 роки без проблем. Віндовс ХР ліцензійний. Найбільші шкідники - діти, які тикають свої диски і флешки. Після них іноді приходиться воєвати зі всякою програмною гидотою. Але не часто - тільки тоді, коли вони відключають антивірус, щоб швидше щось "перекинути" на диск.

13. comanche

comanche знайшовся

користуюсь касперським з версії 4.0. За цих 7 років не стикався з проблемою вірусів. Хоча й знаю, що ця лаба свого часу писала віруси і зразу оновлення до антивірусних баз :)
    Був час коли рік сидів під 2003-м сервом без антивіруса, вірусів теж не нахапався.
    Хоча сервак тримав для хостингу .NET прожектів. Та й зара тримаю. І підняті там SQL серви, SVN репозиторії, WEB-сервери, та .NET аплікації.
    Головне правильно все захистити і антивірус не дуже то потрібен.

Стосовно двох антивірусів.... не знаю... не люблю збочення :) це те саме що тримати добермана і пітбуля на випадок якщо один не впорається і не важливо, що вони можуть одне одного загризти і під роздачу хазяїн попаде....
    з.і. хоча якщо там антивіруса e.g. панда, авіра, чи аваст... то наш доберман і пітбуль перетворяться радше в пікінеса та французьку болонку :)

14. mazuryk

mazuryk Member

Не мала баба клопоту купила порося - це про мене
    :cry::cry::cry:

---------- Додано в 23:00 ---------- Попередній допис був написаний в 22:53 ----------

Я би його удалила б, якби знала де він??????
    На Д.Р Веба навіть ярлика нема:pardon:

В мене 7 віндовс, може хтось підкаже де він може бути,пліз
    :cry::cry::cry:
    :dntknw:

15. comanche

comanche знайшовся

Пуск/панель керування/установка видалення програм

16. Provincial

Provincial Well-Known Member

може бути запізно...і нового антивіруса доведеться ставити на нову операційну систему..у вірусів теж,знаєте..різні характери)))

17. Picasso

порося то комп'ютер? :)))

Ой, нема на Вас чайників :) . Чомусь подумалось що колектив маленький і обізнаний з елементарними правилами або взагалі відсутній

А коротко висвітлити пару пропозицій?
    Ну не стикаючись 7 років з вірусами не дивно таке почути. Я бачив як достатньо сильні сисадміни використовували, все таки, декілька сканерів

18. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

А модем був? Чи може не вмикали? ;)

==============
    Linux forever! :)

19. Provincial

Provincial Well-Known Member

наприклад щоденне копіювання системного диску:)

20. Picasso

і не смію питати, а що дасть щоденне копіювання системного диску?:) Я налаштовував щоб диск з інформацією (не системний) щонічно (3 ночі наприклад) архівувався і копіювався на інший диск. Також можна налаштувати щоб це робилося відразу (але не було потреби). Не розумію як допоможе копіювання системного диску при відсутності антивірусного захисту?!

а де твій аватар? :)