Поставив Каспера,ніби б усе нормально але тормозить комп по-страшному.Натискую мишкою на сторінку,чи на документ,то сторінка запускається десь 1 хвилину.Ще такого не було ніколи відколи в мене цей комп.Порадьте що робити.
Поставити аваст. Він і безкоштовний ---------- Додано в 21:31 ---------- Попередній допис був написаний в 21:30 ---------- Або лінукс. Зара собі якраз поставив, вникаю в його темний ліс. Ubuntu
NOD 32 став. А Лінукс.... Ну це теж звичайно варіант, але я б не пішов на таке... відмовитися від усих звичних і різноманітних програм.....
Відносно касперського, то він дійсно тормозить. В мене відносно потужний ноут(коре 2 дуо ядра по 2,1 ГГц, 2 гб оперативки) і при установці Касперського помітив, що перед відкриванням будь-чого час значно збільшився. Ставив каспєра після авасту щоб почистити, але нічого він не знайшов, повернувся назад до аваста. Нод 32 (версія 2.х.х) останній раз стояла років 2 тому, недолік в тому що пропускала кучу червяків і троянів. З новішим нодом незнайомий
З Нодом нахапав купу вірусів, авст замучив всі проги видів як віруси,Каспердобрий але тормозить комп.З Каспером і компом нічого зробити не можна щоб не тормозив?
Зараз стоїть Нод 32 4.0.474.0 Проблем немає ніяких... Раніше був 2.6.... Теж нічого... Хоч кілька разів таки ловив...
У мене стояв Есет,це варіант Нода. Стояло наше Зілля але у мене було таке враження що з цим антивірусом у мене під кожним ліжком дома лежав агент КДБ.
Думаю вірус якийсь сидить. Рекомендую поставити Zillya (укр) - просканувати все і витерти. Ловить суперово всяку дрібну шолуху... Потім захиститись фаєрволом , щоб не плодилось. P.S. До речі вивів сьогодні одного вредного банера - витер все в папці Documents and Settings/Адміністратора (до того її не було...) ---------- Додано в 23:30 ---------- Попередній допис був написаний в 23:26 ---------- Поставте м'якший режим під час встановлення, і запрограмуйте на щоденне сканування.(Ну і firewall)
Кх-кх... Певно малисти на увазі СБУ? Відки в Зіллі КГБістиФСБевці? Тіко СБУшники... Мав Аваст. Хапнув рекламний банер. Почув від Svjato про Zillya, зараз тестую. Хробаків знайшов після Авасту купу...
Перевірте налаштування. http://i1.fastpic.ru/big/2010/0110/e8/a7454f4fcb5bb17a4be82f5560f81de8.jpg Крім того варто поекспериментувати з іншими опціями для зменшення навантаження "Каспера" на ОС. ---------- Додано в 21:09 ---------- Попередній допис був написаний в 21:04 ---------- Потрібно не видаляти (марудна справа), а запобігати їх появі. Є чудова утиліта яка "імунізує" флеш носії від "авторана". http://www.spyware-ru.com/flash_disinfector/
Каспер то хоч який поставили? З власного досвіду найкраще працюють (і в плані ресурсів також) бізнес версії (оно і не дивно). Берете найменший пакет - Work Space Security, ставите з нього "Антивирус Касперского для Windows Workstation" (в мене версія 6.0.4.1212) і вуаля - маєте антивір+фаєрвол+антиспам+... (але вибирайте тільки ті компоненти, які дійсно потрібні, тоді й ресурсів жерти мало буде).
Не певен! Як зілля щось знаходить, тут же підключається авіра і пропонує свої послуги. Тому не впевнений хто з них лічить (вбиває). Упс - (знайшов стару флешку) - ніц не вбиває, напевно в системі сидить...Правда зветься RECYCLER. (В мене створена папка autorun.inf - там пусто) Пи встановлені в комп його пропонує вбити, але не відпускає, поки знову не запише, бо при наступному встановлені знову все те саме. файл - jwgkvsq.vmx заражений вірусом - WindowsPE.Worm@Download... Привіт, приїхали... Далі буде...
KIS 9.0.0.736 пробний на місяць "але вибирайте тільки ті компоненти, які дійсно потрібні, тоді й ресурсів жерти мало буде" що це значить?
При інсталяції (бізнес версій, не знаю як КІС) питає які компоненти ставити. Окрім основного файлового антивіра є ще для вибору такі компоненти як веб антивірус (нада), поштовий антивір (якщо користуєтесь поштовими клієнтами, якщо тупо через бравзер типу mail.ru, то нінада), анти-хакер (він же фаєрвол), анти-шпійон (там корисна річ - анти-банер), анти-спам (знову ж якщо є поштові клієнти), контроль доступу (то вже для фанатиків, з включеною цією опцією про віруси можна забути, але я спокійно обходжусь без нього).
Дякую,зробив те що пропонував Кармелюк,вже працює набагато краще.Дам синові прочитати те що кажете Ви,можливо знову буде працювати краще.