Я попав у таку штуку: Десь побачив рекламу про смс капкан...думав похуліганити,але коли я поставив програму,то її поглючило і тепер шо 40 хв вибиває помилку svchost,де є тільки кнопка ОК і закрити.Після цього інтренет браузери не запускаються... Вінду переставляти не дуже добре,бо в мене ноут,і файлова система ntfs.тобто в мене один диск С...а якшо я поставлю вінду нову то вся інфа полетить...Поможіть плз!!!
Bart Simpson киньте в ПП мейл, вишлю різні троян- і спай-ремувери. Перевірені. http://www.4shared.com/file/88681033/5d411a67/ANTISPY.html 30 MB Спочатку запустіть Launch (він же cureut), потім mbam В принципі цього має вистачити.
Розкажіть людям детальніше - що почистилося, що на почистилося. Там ще є така штучка - Unlocker - я ним час від часу повністю прибиваю System Volume Information (де живуть "звірі") і деякі непотрібні проги, які тільки місце на диску займають. При інсталяції анлокер пропонує список мов. Українською деякі пункти меню перекладені некоректно, тому перший раз встановіть російську або англійську.
Борисе, дякую. Знайшло 8 троянів... Потім запустив COMODO ще 3 знайшов. Так що абсолютного захисту не існує. У мене таке враження, що віруси і антивіруси виробляються одними і тими самими виробниками По темі! Уважно дивіться що видаляєте. Деякі антивіруси різні кряки і кейгени за вірус приймають. Борьба с піратством однако...
Зустрічав. Але трапляються і реальні трояни у кряках. А лінк на COMODO дасте ? У мене один комп веде себе трохи дивно: раптом починає гальмувати запуск Тотал командера і Вінрара. До 2 хвилин. Спочатку помічав, що за"являється процес WISPTIS.EXE (нафіг не потрібний), вилучив його повністю. Все одно буває - Вінрар гальмує. До перезавантаження системи (W2000 eng).
цікавий сайт про безпеку компа і не тільки: http://2ip.ru/ Програми COMODO: http://www.comss.ru/dev/comodo.html
Раджу все одно скачати Acronis disk Director чи Partition manager та перерозбити диск на 2 диски. Ці програми дозволяють зробити це з під віндовс. Тож інформація не зникне. Тому що найбільш повне знищення вірусів: троянів і т.д. забезпечує тільки format C:\ Ви можете познищувати файли які створює вірус, а видалити само тіло вірусу, який гарно прописався в реєстрі, деколи дуже важко. Зараз взагалі вірусна активність збільшилась. З`явилось багато дійсно шкідливих вірусів. По роду роботи зутсрічаюсь часто. І диск Ц знищують і переписують реєстр. В багатьох випадках допомагає тільки перевстановлення Віндовс.
Допоможіть У мене така ситуація: після того як мені зломали пароль Вконтакті почались проблеми. Кілька разів ловила віруси в тому числі і червяка. Зараз скануючи(у мене НОД32) він уже нічого не знаходить. В інтернет зайти можу лише без надстройок, якщо заходжу як звичайно він висне. А з віндом взагалі не знаю що робити: запускається він взагалі не зрозуміло як: на чорному екрані з'вляється віконце, запрашується пароль і лише тоді запускається. Приветствия немає взагалі. Вимикається він так само. Що робити не знаю!
Olianka Попросіть продвинутого юзера перевстановити винду. Або принаймні системні файли, яких бракує. В однієї моєї знайомої зник Explorer.exe - взагалі робочого стола не було. Відновив, потім 4 години ганяв антитроянів (лінк тут у дописі 43).
Я думаю взломали пароль в контакті все ж такі після вірусів в компі а не навпаки. Тобто взлом Контакту вже після того відбувся як взломали комп. Не розумію як взлом акаунта на веб сторінці може привести до завірушення компа. А що робити? Негайно чистити комп всіма антивірусами. Якщо не вичиститься переставляйте віндовс. Я би почав з перевстановлення віндовс та зміни всіх паролів, що ще є Ваші.
Ну для кого як. Віндовс більше універсальний, та значно зручніший в користуванні. Не спорю що лінукс безпечніший, та не менш функціональний, але потребує досвіду. Поставте себе на місце людини яка купила перший комп`ютер, та користується ним вдома. За віндовс (який всі сварять, але надалі користуються) каже саме співвідношення комп`ютерів з віндовс, та всіми іншими операційними системами
якоюсь з мов американських індійців слово "комп’ютер" замінено фразою, а та фраза звучить як "біла людина: що дивиться на пісочний годинник через товсте шкло" та й інша "сучасна" приказка - "не все те віндовз, що висить" Що саме зручніше - "загальмованість" та зависання - чи обмеження у функціональних можливостях? абсолютно все потребує і досвіду, і спеціальних знань. Навіть на подальшому прикладі виникає маса запитань - як що зробити. З свого досвіду скажу, що люди переважно поводяться як малограмотні альбо взагалі неписьменні - інструкцію читають лише після того, коли не змогли знайти відповідей у сусідів, знайомих "шаманів" та на форумі в інеті. Хоча зазвичай саме в інструкції і знаходиться вичерпна, докладна та зрозуміла відповідь на запитання (віндовз - виняток: там толкові інструкції - рідкість) всі, що користуються віндою? так, всі лають, але всі вперто "впираються рогом в стінку" і відмовляються переходити з цієї ігрової приставки на якусь операційну систему. Мотивація - "то треба багато вчити, а я не маю часу" дуже спірне твердження - хіба що ви маєте на увазі коло ваших клієнтів
При перезагрузці вибиває, що автопротектом знайдено W32.Silly, і так щоразу... Проте при повному скануванні - все ідеально чисто. На захисті Нортон інтернет секюріті 2009... Що порадите?
На роботі стоїть НОД - набридло раз на тиждень чистити від троянів, постійно пропускає, таке враження що взагалі немає захисту. Дома вже два роки користуюсь Касперскі - жодного разу не було за цей час проблем з вірусами. То не позумію людей, які нахвалюють НОД - взагалі за антивірус його не вважаю, всі компи, на яких бачила НОД постійно хворіли на трояни та інші бякі
звісно віндовс простіший, на перший погляд, але кожен вибирає що краще: користуватися антивірусами які підвисають систему і віруси, які оновлюються швидше ніж антивірусні бази чи користуватися linux(де віруси не так поширені) П.С. Я поки що не можу повністю відмовитися від програм під віндовс, але на 90% використовую linux