Пф... Знов біда якась. Вибиває що мій комп працює повільніше, тому можливо він заражений аdwаrе чи spуwаrе Потім вибиває щось типу: Завантажте RаріdАntіvіrus і конектить з їх сайтом. Який сканує онлайн і знаходить в мене більше півсотні різноманітних найжорстокіших вірусів))) Пропонує скачати файлик в 742 кb, (scanner.rapidantivirus.com/41/?advid=5849) після завантаження якого мій NОD32 (доречі з самою новою вірусною базою) починає розриватися і закидає цей установочний файлик в карантин. Забув сказати, що час від часу зменшується екран і вибиває повідомлення, що Віндовс припиняє роботу, щоб уберегти інф. і Вінда, ніби то, вимикається,хоч насправді всі запущені програмки продовжують працювати в нормальному режимі. Через хвилину все знову ніби норм. Але одного разу робочий стіл так і лишився зменшеним. Довелось настройками дисплея повертати норм. розмір. Ось приклад повід: Critical System Warning! Your sistem is probably infected with a version of Spyware.IEPass.thief.This may result in website access...
Значить так, стоїть НОД32, без обновлення не працює. Хотіла б змінити на щось краще, порадьте, що то "краще" є. У принципі, на ПК стоїть Касперський і все чудесно, а тут у ноуті - бозна-що відбувається. Боюсь, щоб не було те, що в пана Sashka-ua: "Critical System Warning! Your sistem is probably infected with a version of Spyware.IEPass.thief.This may result in website access..." Знаю, з тим НОД-ом на роботі таке вже було, - ЗАВАЛ!!!! ХЕЛП!!!
Ви б краще порадили щось, а не насміхалися. Складається враження, що цей "вірус" імітує повідомлення тривоги від імені віндовс, імітує закриття Віндовс (робить щось типу екранної заставки)...
Моя порада, дана пару сторінок назад досі актуальна, тому про насміхання ви зря... Видаляти вручну віруси і трояни - справа нелегка, і, в принципі, невдячна. Тому пробуйте інші антивіри, авось якийсь справиться
Ха! Поставив NOD на глибокий аналіз. Знайшло два трояна і видалило. Все в нормі. Глюків немає. Р.S. - NOD таки найкращий.
Раджу поставити Антивірус Касперського, або взагалі Касперський інтернет секьюріті На сьогодні напевно один з самих діючих Антивірусів. Завжди був про нього поганої думки особливо після 5 версії. але починаючи з 7 версії, нічого кращого ще не бачив.
В мене до компа якась зараза одного разу вчепилася, комп ледве рухався (папку 15 хв. могло відкривати), нічого не помагало мусів вінду переставляти
Я колись проблему з вірусами, троянами, різними збоями Віндовса і т.п. вирішив просто і кардинально. Після інсталляції Віндовса, драйверів, всіх необхідних програм встановив програму Acronis True Image, створив на іншому вінчестері (або іншому логічному диску) образ диску С, і ніколи нічого з потрібних файлів на диску С не зберігаю. Ну правда не зовсім нічого. Все одно там зберігається Адресна книга поштового клієнта, самі повідомлення і "Вибране" Інтернет-Експлорера. Коли бачу найменшу підозру на вірус, троян чи щось подібне і не можу за 15 хв. цього виправити легким і доступним способом, то просто тимчасово переписую на інший вінчестер Адресну книгу, листи, Вибране, а потім відновлюю диск С з образу. На мому компютері це триває так швидко, що не завжди встигнеш викурити цигарку. А годинами щось там виловлювати - теж буває іноді, коли є зайвий час і бажання.
В мене аналогічно, це дуже хороша панацея. Тільки в мене програма не встановлена, а при перезагрузці компа порограма з двд диска працює
Я, безумовно, зробив загрузочний диск. Але використовую його лише тоді, коли Вінда видає синій "екран смерті". Тоді в Біосі вказую, що треба завантажуватися з ДВД. А якщо вдається завантажитися хоча би в СейвМоде, звертаюся до Акроніса, кажу що йому зробити - і вперед!!!
Ну для таких дій, треба бути досить досвідченим користувачем. І мати час, для забав В мене і комп і ноутбук робочі, на них не переставляю віндовс по пів року. На ноутбуку переставляю взагалі тільки коли міняю його на інший. Крім того стільки всяких налаштувань, що втрати їх дуже шкода Можу порадити, скачати з сайту Касперського антивірус, безкоштовно активувати на 30 днів. обновити бази, і поставити на ніч сканувати. Потім повторно ще раз. В більшості випадків має допомогти. Ще краще зняти жорсткий диск і відсканувати на іншому компі.
У мене на канікулах були ввімкнены в офісі 5 компів (по-перше, голосували за руду тваринку, по-друге помаленьку сортував архіви дистанційно) - там налізло стільки троянів і spywares - буквально б"ю їх анлокером, а вони клонуються під пальцями. Натягав купу троян-ремуверів, антиспай (30-денні версії), потім cureit - помалу вигнав. На двох компах якась зараза почала вимагати перереєстрацію винди (а там була чесна офісна винда на скільки-то там інсталяцій - гавкнулася!). Брандмауер на ставив, бо не проходив Радмін (керування з дому). Поки не допер, що у винятках треба поставити не ім"я проги, а номер порта. Тепер усе тихо. Час від часу жорстко чищу кукіз і взагалі усі Local settings, а також б"ю анлокером System Volume Information. Ті машини - чисто файлові сховища, там окрім антивіруса, Радміна, Фара і мю-торента взагалі ніяких прог нема.
Когда мой ребёнок наловит на свой ком кучу вирусов и обычные меры уже не помогают, я просто снимаю с него винчестер и подключаю его слейвом к своему, после чего сканирую.
Спокій не будеш мати з жодним Антивірусом. Всі Антивіруси це після дія. ТОбто першим виходит вірус, а потім від нього захист. А з старшими вірусами, кожний антивірус бореться вже в силу своїх можливостей. Тому їх так багато і тому вони ще досить живі, що кожний з них найкращий в якійсь окремій області.
Справді, так є. Але аваст має одну перевагу над іншими антивірусами у тому, що у нього стоїть сканер блокування і недопуск вірусних програм на Ваш комп"ютер.