Схоже дрова, або із звязком відеокарта - матриця. Одним словом постійно світяться зелені піксели. Пробуйте дрова переставити.
зменшіть яскравість монітора функціональними клавішами! здається-у вас просто перенасичена яскравість монітора
Провінціале, Ок. Свято, а як це вибрати попередню дату? В мене востановление системьі було, оказується, відключеним, то я не можу вибрати контрольну точку восстановлєнія. ---------- Додано в 23:13 ---------- Попередній допис був написаний в 23:10 ---------- Та нєє, брайтнесс у мене близький до нуля. Попробую варіанти провінціала, а потім, якщо не поможе, найду диски з драйверами і зроблю, як каже свято. Ок. Дякую всім
Може фізичний глюк. Тіки шо виймав батарею. Все те саме. Взагалі, буває вертається нормальне зображення, але відколи цей глюк - лише 10% часу зображення нормальне. Решта - глючить. Кілька днів вже. А може це вірус? ...завтра поремонтую. Дякую за підказки!
Якщо при завантажені компа (коли пише про біоси, кіко там пам'яті..) то саме(зелений фон) - то це жилізо!!! ---------- Додано в 23:46 ---------- Попередній допис був написаний в 23:43 ---------- Вірус діє лише при завантаженій системі.
Свято! Да, тіки включаю комп - вже ASUS пише не на чорному, а на зеленлму фоні. Тобто не вірус Але що таке "жилізо"? Маєте на увазі деталі - відеокарта, монітор етц.?
ага! Видно перегрілась бідна (відеокарта). Якби то була матриця - були би зони враження. Якщо весь екран - то відеокарта. може бути ще шлейф, що зв'язує карту з матрицею - але то рідкість (при закриванні - відкриванні кришки воно би проявилось...) теоретично справа може бути така - коли комп холодний - все показує добре , коли прогрітий - глючить. ---------- Додано в 00:02 ---------- Попередній допис був написаний в 00:01 ---------- П.С. Сподіваюсь ви бук не на дивані тримаєте а на столі ?....
На колінах. Але така біда зразу після включення - стоїть собі цілий день виключений на столі (не перегрітий), я включаю і зразу таке...
Думаю медицина тут безсила. Тобто ремонту не минути. Тре подумати, як краще потестувати, щоб знати що лікувати.. Він на гарантії?
То це не в драйверах справа? Бо своїх на діску нема, а вже два скачаних не підійшло По-мойму є десь та гарантія, тільки не знаю. чи ще досі дійсна. Гіпотетично він куплений в влітку 2007.
По 2-х роках це вже не важливо. Вам тре в сервіс звертатись. Бажано в неофіційний - в них широкий вибір битих буків - є з чого вибирати. Найдіть беушну відеокатру і поміняйте. День потратите. Але воно того варте. До речі. Вентилятори охолодження працюють? І чи нема під ними шару пилу? ---------- Додано в 00:53 ---------- Попередній допис був написаний в 00:52 ---------- Вам на сайт виробника - там є все.