Допоможіть! Троян замучив.

Тема у розділі 'Комп'ютери', створена користувачем Sashka-ua, 1 вер 2008.

1. Svjato

Svjato Well-Known Member

Схоже дрова, або із звязком відеокарта - матриця. Одним словом постійно світяться зелені піксели.
    Пробуйте дрова переставити.

• Подобається Подобається x 1
  2. Provincial

Provincial Well-Known Member

зменшіть яскравість монітора функціональними клавішами! здається-у вас просто перенасичена яскравість монітора

3. Saszko

Saszko Well-Known Member

Провінціале, Ок.
    Свято, а як це вибрати попередню дату? В мене востановление системьі було, оказується, відключеним, то я не можу вибрати контрольну точку восстановлєнія.

---------- Додано в 23:13 ---------- Попередній допис був написаний в 23:10 ----------

Та нєє, брайтнесс у мене близький до нуля.
    Попробую варіанти провінціала, а потім, якщо не поможе, найду диски з драйверами і зроблю, як каже свято. Ок.
    Дякую всім:)

4. Svjato

Svjato Well-Known Member

:sad:
    Може бути фізичний глюк. Вимкніть , вийміть батарею на 5 хв. Перезапустіть...

5. Saszko

Saszko Well-Known Member

Може фізичний глюк. Тіки шо виймав батарею. Все те саме. Взагалі, буває вертається нормальне зображення, але відколи цей глюк - лише 10% часу зображення нормальне. Решта - глючить. Кілька днів вже. А може це вірус?
    ...завтра поремонтую. Дякую за підказки!

6. Svjato

Svjato Well-Known Member

Якщо при завантажені компа (коли пише про біоси, кіко там пам'яті..) то саме(зелений фон) - то це жилізо!!!

---------- Додано в 23:46 ---------- Попередній допис був написаний в 23:43 ----------

Вірус діє лише при завантаженій системі.

7. Saszko

Saszko Well-Known Member

Свято! Да, тіки включаю комп - вже ASUS пише не на чорному, а на зеленлму фоні. Тобто не вірус:)
    Але що таке "жилізо"? Маєте на увазі деталі - відеокарта, монітор етц.?

8. Svjato

Svjato Well-Known Member

ага! Видно перегрілась бідна (відеокарта).
    Якби то була матриця - були би зони враження. Якщо весь екран - то відеокарта.
    може бути ще шлейф, що зв'язує карту з матрицею - але то рідкість (при закриванні - відкриванні кришки воно би проявилось...)

теоретично справа може бути така - коли комп холодний - все показує добре , коли прогрітий - глючить.

---------- Додано в 00:02 ---------- Попередній допис був написаний в 00:01 ----------

П.С. Сподіваюсь ви бук не на дивані тримаєте а на столі ?....

9. Saszko

Saszko Well-Known Member

На колінах. Але така біда зразу після включення - стоїть собі цілий день виключений на столі (не перегрітий), я включаю і зразу таке...

10. Svjato

Svjato Well-Known Member

Думаю медицина тут безсила. Тобто ремонту не минути.
    Тре подумати, як краще потестувати, щоб знати що лікувати..
    Він на гарантії?

11. Saszko

Saszko Well-Known Member

То це не в драйверах справа? Бо своїх на діску нема, а вже два скачаних не підійшло:)
    По-мойму є десь та гарантія, тільки не знаю. чи ще досі дійсна. Гіпотетично він куплений в влітку 2007.

12. Svjato

Svjato Well-Known Member

По 2-х роках це вже не важливо. :sad:
    Вам тре в сервіс звертатись. Бажано в неофіційний - в них широкий вибір битих буків - є з чого вибирати.
    Найдіть беушну відеокатру і поміняйте. День потратите. Але воно того варте.
    До речі. Вентилятори охолодження працюють? І чи нема під ними шару пилу?

---------- Додано в 00:53 ---------- Попередній допис був написаний в 00:52 ----------

Вам на сайт виробника - там є все.

13. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

А мені здається, що проблема в шлейфі. Дуже на це схоже.

а де твій аватар? :)