Допоможіть! Сидоровська Поля. ДЦП, вроджена іхтіозоформна еритродермія. Потрібна реабілітація!

Тема у розділі 'Доброчинність', створена користувачем mama polinki, 20 лип 2013.

1. mama polinki

mama polinki Well-Known Member

Привіт, друзі. Спасибі Вам величезне за підтримку і віру в мою дитину!
    Величезне материнське спасибі доброчинцю за переклад 200 руб (47грн) на ВМ від R 95....7189 c підписом "Выздоравливайте". Дай Бог Вам міцного здоров'я і благополуччя!
    На курс лікування у ЕДКС МО України необхідно зібрати:18.000грн (75,194 руб)
    Зібрано:149 грн (618 крб)
    Залишилося зібрати:17.851 грн

Осінь нас застала зовсім зненацька. Повинні були почати масаж, але погода зовсім зіпсувалася, дуже сильно похолодало. Якщо влітку ми ще могли якось на маршрутці доїхати, то тепер стояти на зупинці в очікуванні транспорту - холодно, так що замовили масаж на дому, благо ще масажистка нам одночасно і укол коле, а так би довелося їздити. Дістали свійосінній одяг - і на превеликий подив, все стало зовсім маленьким, куртка ще так сяк, а от черевики , торішні - зовсім малі, а ті, що в цьому році зробили - просто величезні, довелося купити нові, але зате гарні - навіть і не помітила, що Поля так підросла, це звичайно добре, можливо на реабілітації більше процедур підійде.

2. mama polinki

Величезне спасибі невідомому благодійнику , за переказ
    100 грн через термінал. Дай Бог Вам міцного здоров'я і всього самого доброго. Дякую за підтримку!

Кожен день Полінка стійко виносить всі випробування, виснажливі заняття ЛФК, масаж, болючі уколи, лікувальні препарати, 3-х разову обробку шкіри кремами, і не здається. А нам ніяк не можна здаватися - дуже підступний недуг , варто трохи запустити і все - процес йде назад. На досягнутому нам ніяк не можна зупинятися. Тому, дорогі, ми Вас дуже просимо допомогти нам , підтримайте нас у нашій важкій боротьбі. Дайте Полінці шанс на одужання. Нам дуже необхідна ця реабілітація. Спасибі величезне всім, хто відгукнеться.
    На курс реабілітації в ЕДКС МО України необхідно зібрати: 18.000грн (75,194 руб)
    Зібрано:329 грн(1316 руб)
    Залишилося зібрати: 17.671 грн

3. mama polinki

Сьогодні закінчили наш черговий курс масажу, наступний через 15 днів. Поля дуже звикла до нової масажистки, не дивлячись на те, що побачивши її з порога ,- починає влаштовувати істерику - знає, що зараз вколять укол, але потім, заспокоївшись , показує всі свої вміння -і ліхтарики, і ладушки, і ку - ку, все чого навчилася. А ще дуже стала вередувати - росте, дорослішає, їй, напевно, вже набридли всі ці маніпуляції.

Величезне материнське спасибі людям, які нас підтримали, за переказ:
    200 грн(1000руб) поповнення
    800 грн(3200руб) через термінал м. Київ.
    Спасибі Вам величезне, дай Бог Вам і Вашим близьким здоров'я, радості та благополуччя, нехай будь-які негаразди завжди оминають Ваші домівки стороною.
    Ми дуже вдячні кожному за будь-яку Вашу допомогу, нам вона дуже необхідна, і навіть сама-сама маленька - для нас величезна і неоцінима, адже Ви разом з нею даєте нам частинку своєї доброти, а Полі - надію на одужання.

На курс реабілітації в ЕДКС МО України необхідно зібрати: 18.000грн (75,194 руб)
    Зібрано:1329 грн(5316 руб)
    Залишилося зібрати: 16.671 грн

Вкладення:

• P5180195.jpg
      P5180195.jpg
      Розмір файлу:
      97,9 КБ
      Переглядів:
      8
  4. mama polinki

Величезне спасибі, друзі, за Вашу допомогу:
    15.09. - 50 грн поповнення картки
    Спасибі величезне, для нас Ваша допомога-безцінна. Дай Бог Вам міцного здоров'я та удачі.

Зібрано:1379 грн(5516 руб)
    Залишилося зібрати: 16.621 грн

РЕКВІЗИТИ ДЛЯ ДОПОМОГИ ПОЛІНЦІ
    ПОПОВНЕННЯ КАРТКИ ПРИВАТБАНКУ
    № 4149605910416965
    АДРЕСА ДЛЯ ПОШТОВОГО ПЕРЕКАЗУ: 93118 Україна, Луганська обл., м. Лисичанськ, кв. Ленінського комсомолу , б. 4, кв. 12

5. mama polinki

Доброго ранку, друзі. Нарешті приват-24 показав імена благодійників за 13.09 (поповнення картки) - Бариш Вікторія Олегівна. Спасибі Вам величезне!
    Величезне спасибі невідомому відправнику за переказ 200 грн через відділення банку (16.09 о 13.00). Дай Бог Вам здоров'я, щастя та успіхів у всіх справах. Дякую, що не пройшли мимо.
    Тільки Ваша допомога, дорогі друзі, наближає нас до заповітної цілі. Допоможіть , будь ласка, нам її досягти.

Зібрано:1579 грн(6316 руб)
    Залишилося зібрати: 16.421 грн

6. mama polinki

Привіт ,друзі! Величезне Вам спасибі за підтримку!
    17.09 - 50 грн м. Одеса
    150 грн поповнення карти (прізвище поки не показує)
    Дорогі, спасибі Вам величезне, для нас Ваша допомога дуже важлива. Дай Бог Вам здоров'я, щастя я і удачі у всіх справах. Спасибі, що підтримали нас.

На курс реабілітації в ЕДКС України необхідно зібрати 18.000 грн(75,194 руб)
    На сьогоднішній день, завдяки добрим людям зібрано:1779 грн
    Залишилося зібрати:16.221 грн.

Ми вдячні Всім за кожну Вашу копієчку, кожну гривню і рубль, як з краплинок збирається океан, так і ми поступово , з Вашою допомогою, зберемо потрібну на лікування суму.

Вкладення:

7. mama polinki

Дуже дякую Вам, друзі, що не залишаєтесь байдужими до маленькій дівчинки з великим бажанням жити повноцінним життям. Спасибі величезне за Вашу допомогу.
    21.09. - поповнення картки 30 грн, 40 грн, 200 грн. (поки приват прізвища не показує)
    23.09.- поповнення картки 50 грн від невідомого відправника.
    Спасибі Вам величезне за доброту і чуйність. Нехай у Вашому житті завжди все складається добре, здоров'я буде міцним, а радість і щастя найбільшим.

На сьогоднішній день, завдяки добрим людям зібрано: 2.099 грн
    Залишилося зібрати: 15.901 грн.
    Ми безмежно вдячні кожній людині, яка прийняла участь в нашій долі, за будь-яку посильну допомогу, віддану від чистого серця. Усі Ваші добрі справи обов'язково повернуться сторицею.

8. mama polinki

Привіт, друзі. Сьогодні в черговий, швидше n - раз ходили в лікарню, обіцяли дати путівку хоч-куди-то і знову нічого, сьогодні взагалі обрадували - до кінця року не чекайте, може в січні, дякую, у січні, як кажуть - їдьте самі, нам з нашою шкірою тільки в січні і їхати, ми взимку взагалі на вулицю не виходимо, не вистачало, щоб ще наша шкіра потріскалася, як завжди, на тобі Боже, що нам негоже. Коротше, страшенно засмутилися. Руки опускаються від безвиході. І куди не поскаржишся - одна відповідь, нічим допомогти не можемо. Що за країна така...де ти безправний.

Але звичайно дуже радує те, що абсолютно незнайомі люди з добрим серцем, нас підтримують і допомагають.
    23.09. в 00.30 - 100 грн
    24.09 о 10.40 - 35 грн
    Спасибі Вам величезне, для нас Ваша допомога, просто благословення , коли падаєш і здається, що весь світ проти тебе, Ваша допомога, друзі, просто підбадьорення , і стає легше, що є люди небайдужі , чуйні, які допоможуть і не залишать один на один зі своєю проблемою. Адже не дарма ж кажуть, що через руки людей діє сам Господь. І нехай Бог Вас благословить і дасть Вам міцного здоров'я, це найголовніше.

На сьогоднішній день, завдяки добрим людям зібрано: 2.234грн
    Залишилося зібрати: 15.766 грн.

9. mama polinki

Добрий день, друзі!
    У нас хороші новини, раз гора не йде до М.... значить ми йдемо до гори, так як в лікарні нам відмовили у видачі путівки, сьогодні мені вдалося самій на пряму зв'язатися із санаторієм і записатися туди за свій рахунок, благо є пара вільних місць. Найближчим часом повинні повідомити на коли.
    І , звичайно ж, величезне спасибі Вам, добрим і чуйним людям, за Ваше співчуття і підтримку.
    24.09. переказ на ВМ від 18093....11 +45 грн.
    25.09. о 10.15 поповнення через термінал 100 грн (Харків, 50 років ВЛКСМ)
    25.09 зарахування на карту 300 грн від невідомого благодійника
    Спасибі Вам величезне за допомогу і віру в мою малу, у нас обов'язково має все вийти, адже скільки добрих людей простягнули нам свою руку допомоги. Дай Бог Вам міцного здоров'я і нехай на вашому шляху ніколи не буде зла. Хто сіє добро - обов'язково отримає у відповідь добро.
    На сьогоднішній день, завдяки добрим людям зібрано: 2.679грн
    Залишилося зібрати: 15.321 грн.

10. mama polinki

Добрий вечір, друзі! Вчора добрі люди зробили нам невеличкий подаруночок - 2 дуже гарних і майже нових книжечки, що говорять. тепер ми з Полею вчимо звіряток ще й зі звуковим супроводом. Спасибі їм за це величезне за те, що подарували радість дитині.

А також величезне спасибі невідомому благодійнику за переказ 28.09-13.30 - 50 грн. Спасибі Вам величезне за допомогу і співчуття. Дай Вам Бог міцного здоров'я, радості та успіху у всіх справах.

На сьогоднішній день, завдяки добрим людям зібрано: 2.729грн
    Залишилося зібрати: 15.271 грн.

Вкладення:

11. Vedun

Vedun Well-Known Member

п.Ліна в мене виникло таке запитання. Чи щось крім грошей потрібно для малечі? Чому питаю? Ну тому що завжди потрібен одяг, іграшки, книжки і т.д. Думаю що найдеться багато речей у форумчан які лежать без діла, а могли б принести радість дитині. В сферу своєї діяльності у мене назбиралося на новій почті велика кількість балів на Новій почті(безкоштовна доставка) які немає куди використати.

Тому пропозиція: Якщо щось потрібно з речей, то думаю не важко було б зібрати, а безкоштовну доставку в Ваше місто я організую. Вам залишиться лише прийти і забрати вантаж.

• Подобається Подобається x 6
  12. mama polinki

Добрий день, друзі! Спасибі Вам величезне за те, що продовжуєте нас підтримувати, материнське спасибі за таку нам необхідну допомогу, за Ваші добрі і милосердні серця.
    30.09.- зарахування 800 грн
    02. 10 - поповнення через термінал 200 грн
    (поки що, на жаль, приват24 не показує історію операцій , прізвища і міста невідомі)
    01.10 - переказ ЯК 500 руб (123 грн) від 410011....1823
    Спасибі Всім невідомим благодыйникам, дай Бог міцного здоров'я Вам і вашим близьким, нехай на кожному кроці Вас завжди супроводжує удача, а Ваші серця завжди залишаться такими ж чуйними.

На сьогоднішній день, завдяки добрим людям зібрано: 3.876 грн
    Залишилося зібрати: 14.124 грн.

Вчора купили квитки для поїздки на реаблитацію., правда тільки в одну сторону, поки вагони не відкриті, будемо чекати.

Вкладення:

13. mama polinki

Ну да, ми б не відмовились, особливо від одягу, бо взуття нам необхідне ортопедичне, якщо хтось має таку можливість ми були б дуже раді, наш зріст 88 см, можна більше , щоб на виріст було. Бо звісно, багато грошей витрачаємо ще й на одяг, можна було б зекономити і купити , наприклад, ті ж самі креми, бо їх з кожним разом треба все більше й більше. І іграшки, а особливо книжки моя мала дуже полюбляє, гортає їх постійно. щось там роздивляється. Так що я була б дуже рада і вдячна за таку допомогу.

14. mama polinki

03.10 2013 від благодійника МВЛ отримали переказ - 15.000 руб - в гривнях 3.780 грн.
    Спасибі величезне благодійнику за такий величезний внесок у наш збір. Дай Вам Бог міцного здоров'я і, звичайно, Вашим рідним і близьким, нехай радість і удача завжди супроводжують Вас у всьому, дякую за Ваше добре серце, за допомогу хворим діткам. У нас навіть слів вдячності не вистачає, просто сльози навертаються від радості, що є такі чуйні та милосердні люди. Спасибі Вам величезне!

На сьогоднішній день, завдяки добрим людям зібрано:7.656 грн грн
    Залишилося зібрати: 10.344 грн.

• Подобається Подобається x 1
  15. mama polinki

Добрий день, друзі! У нас все як і раніше. Вчора за кілька днів вдалося погуляти, погодка була хороша. Так чудно, гуляємо, а Поля побачить , що дітки йдуть і до всіх ручки тягне, видно дуже їй не вистачає спілкування з дітками, вони звичайно на неї увагу не звертають. Серце від болю стискається. Йдеш і думаєш, дійсно ось воно яке щастя - здорові діти, і більше нічого не треба, все інше і частки цього не варте.

Величезне спасибі добрим людям, які підтримують нас у важку хвилину.
    06.10 в 18.33 поповнення картки 20 грн через термінал м. Дніпропетровськ. Спасибі Вам величезне, материнське спасибі, дай Бог здоров'я Вам і Вашим дітям, нехай Ваш будинок будь-які неприємності завжди обходять стороною.

На сьогоднішній день, завдяки добрим людям зібрано:7.676 грн грн
    Залишилося зібрати: 10.324 грн.

16. mama polinki

Доброго дня! Нарешті погодка трохи налагодилася, вчора цілий день гуляли, треба зловити останні теплі промінчики, перед затяжною зимою, запастися вітаміном Д. З осені у нас починається загострення шкіряного захворювання. лущиться лобик та щочки. Вчора вирішили випробувати "радикальні" методи - намазали щоки вершковим маслом і пішли гуляти, Поля блищала як млинець, ну нічого, чого вже не придумаєш - лише б допомогло. І все-таки нешкідливо.

Величезне спасибі всім - ВСІМ, хто нас за ці дні підтримав. Ми безмежно вдячні кожній людині, яка надала нам допомогу, вкотре переконуєшся в тому, що світ не без добрих людей, є ще милосердні й чуйні люди, готові прийти на допомогу нужденному.

07.10 - 1000 грн від благодійника м. Донецьк
    20.51 - 30 грн від невідомого благодійника
    08.10 - 100 грн з м. Днепопетровська
    20.22 - 100 грн поповнення карти
    09.10 - 25 грн поповнення карти
    50 грн з Луганська
    Спасибі Величезне Всім(на жаль, поки прізвища та імена приват не показує) за Ваші відкриті серця!Дай Бог Вам всіх благ і міцного здоров'я!
    Дякуємо кожної людини ,за кожну гривню ,які наближають дитину до повноцінного життя!!!!!!

На сьогоднішній день, завдяки добрим людям зібрано:8.981 грн
    Залишилося зібрати: 9.019грн.

Завдяки Вам нам залишилося зібрати рівно половину від потрібної суми!

17. mama polinki

Доброго вечора, пишу коротко, бо захворіла, не було навіть сил до комп'ютеру долізти, відключили інтернет, бо треба було вже платити за новий місяць, а я з дому , навіть, не виходжу. Так що пишу з телефону.
    Дякую- дуже - дуже УСІм нашим благодійникам за допомогу, що ви нам надали за ці дні:
    10.10- 5 грн від Юлії Михайлівни
    200 грн з м. Києва с/м "Епіцентр" через термінал
    51 грн від Євгена Юрійовича

11.10 - 2000 грн від благодійника з м. Львів.
    13.10 - 20 грн від невідомого благодійника.
    Величезне Всім материнське спасибі! Ваша допомога для нас просто мана небесна. дякуємо Вам дуже! Нехай Господь Вас усіх благословить і дасть Вам міцного здоров'я та добробуту, нехай у Вас все буде добре.

А нас на цьому тижні просто щось нереальне відбувається, один раз подзвонили ніби-то з телеканалу НТВ - "Говорим и показываем" запросили 16.10 приїхати до москви на програму про дїток хворих на іхтіоз, але це все якось нагадує злий розіграш, без усяких запрошень- зриватися і їхати невідомо куди і невідомо зачим, тим паче що для вивозу дитини за кордон необхідно мати дозвіл батька, який ми звісно отримати не зможемо. А найголовніше постає питання - чому серед тисяч хворих діток на території Росії обрали саме нас, знайшовши інформацію про нас в інтернеті. Ну короче кажучи - не знаю правда це були з каналу чи ні,дзвонили з російського номеру, але все одно їхати для нас неможливо, бо через 2 тижні в нас реабілітація.
    А ще дзвонив якийся благодійний фонд, причому дуже настирно пропонуючи свою допомогу, із проханням якомога швидше надіслати паспорті дані та ІНН, взявши телефони людей, які можуть підтвердити інформацію про те, що ми дійсно потребуємо допомогу, нагадує якусь аферу. І врешті-решт надіславши сайти, ніби-то свого фонду, на якому я власноручно розміщувала інформацію ще у червні місяці і вже відсилала їм свої всі необхідні дані. Не буду судити хто вони - аферисти чи ні, але надсилати свою персон. інформацію невідомо кому без усяких підстав було б по крайній мірі дуже небезпечно, у наш страшний час треба бути дуже обачливим

Ще раз величезне дякую всім людям, які безкорисливо допомогли маленькій дитинці на лікування. Ваша допомога не пройде марно і нехай Вам це воздастся добром у багатократній мірі

18. Rebbit

Rebbit Well-Known Member

А може зустрітися з ними лічно і детальніше перевірити їх?
    Ви всерівно вже розіслали дані багатьом організаціям. Та і дістати персональні дані людини для якоїсь афери не є вельми складно.
    Я коли віддаю скани чи ксерокси паспорта завжди пишу на них дату і мету. Наприклад: "для виготовлення закордонного паспорту". І робити то треба не десь збоку на полях, а на самому зображенні документу. По такому ксероксі взяти на моє їм"я кредит стає трохи важче.

Я до того шо якшо то правда то шкода шанс втрачати. Але всерівно треба бути обережним і уважно читати все шо підписуєте.

19. mama polinki

Ой, дякуємо, треба і нам так робити, якщо організації дійсно використовують цю інфу просто як офіційний документ, то їм буде все одно що я там зверху напишу.

---------- Додано в 20:30 ---------- Попередній допис був написаний в 20:28 ----------

Добрий вечір, друзі! Спасибі Вам величезне за підтримку. Спасибі за ваші чуйні душі і добрі серця, за те, що , відриваючи від себе, + віддаєте на допомогу чужій дитині. Нехай Господь береже Вас і Ваших близьких від усіх неприємностей, нехай все у Вас буде добре, хай Ваш будинок завжди буде повною чашею, Ваші діти і родичі здорові, а ви успішні. Нам дуже радісно від того, що стільки хороших людей бере участь в нашому житті, що такі прекрасні люди зустрілися на нашому нелегкому життєвому шляху, підтримали і протягнули руку допомоги. Спасибі Всім величезне!!!

10.10 - переазк ВМ 10 $ з підписом "выздоравливайте. всего вам доброго"
    15.10 - переказ 30 грн
    переказ 100 грн в 00.49
    16.10 - переказ 150$. Спасибі величезне, гроші отримали!
    поповнення карти 1000 грн
    100 грн від благодійника м. Чернігів.
    Спасибі велике всім за допомогу!

На сьогоднішній день, завдяки добрим людям зібрано:13 786 грн
    Залишилося зібрати: 4 214грн.

---------- Додано в 20:33 ---------- Попередній допис був написаний в 20:30 ----------

20. mama polinki

Привіт, друзі. Зовсім забігалися на цьому тижні, навіть написати було коли. На превеликий жаль, Трускавець не взяв на курс жодної дитини з резерву,бго останнім часом дуже великі группи, та ще й канікули, хоча до останнього давали надію, дзвонила мало не кожен день. Слава Богу, що ми були записані у Львів для підстраховки. Дуже переживаємо, звичайно, адже там ми ще не були, дуже хочеться щоб там виявилося не гірше ніж в Трускавці. Різниця в тому, що курс лікування тут 10 днів, а не 12, як у трускавці, зате починають лікування прямо з першого дня заїзду, а в Трускавці тільки з другого. Та ще й довелося терміново міняти квитки, так як змінюється дата виїзду та від'їзду, а оскільки часу залишилося всього 1 тиждень, то і квитків немає. Довелося взяти тільки купейні і то в одну сторону, назад поки що нічого підходящого немає, але сказали, що перед відправленням поїзда дня за два можна замовити квитки з броні. Так що наші переживання збільшилися ще більше. Починаємо збирати сумки. Головне щоб не захворіти, а то ми всі трохи прихворіли.
    На наступний рік, якщо Бог дасть,у Трускавець поїдемо тільки за офіційним записом, резерв - як порохова бочка,розраховуєш, збираєшся, а тут на тобі... Вже записались на липень 2014 р. - раніше нас навіть не записали, сказали що до липня вже все зайнято. Жах скільки хворих діток, враховуючи що на курсі в Трускавці лікується 220-240 дітей, а курсів у місяці2.
    Так що ось такі у нас справи. Дуже хочеться щоб все у нас вийшло, благополучно поїхати і пройти реабілітацію.

а де твій аватар? :)