Допоможіть! Сидоровська Поля. ДЦП, вроджена іхтіозоформна еритродермія. Потрібна реабілітація!

Тема у розділі 'Доброчинність', створена користувачем mama polinki, 20 лип 2013.

1. mama polinki

mama polinki Well-Known Member

Доброго дня. друзі! Кілька днів не було інтернету, йде дощ - немає інтернету. Вчора їздили на протезний завод, хотіли замовити лангеты, а лікарі вирішили, що нам потрібніше тутора, хоча я не уявляю, як їх можна носити - сидіти цілий день без рухів?Тепер доведеться замовляти ще й лангеты, і знову їхати в Луганськ.
    За останні дні надходжень, на жаль, не було.
    Але ми дуже сподіваємося, що до початку реабілітації завдяки добрим чуйним людям ,нам вдасться зібрати потрібну суму, для такої важливої для нас реабілітації.

2. mama polinki

Доброго ранку, друзі! Сьогодні ходили в лікарню забрали відповіді аналізів на флору - все чисто-ніякої патогенної флори в наших очах немає. Тепер вже зовсім не знаємо в чому ж причина. Лікарі все як завжди списали на шкіру - мовляв нездорова шкіра, значить і очі страждають. Ну треба ж щось придумати. Прочитали в газеті рекламу гомеопатичних засобів "Зеленої планети" Н. Земний, тепер ще хочемо спробувати їх, там багато всіляких препаратів і для поліпшення стану шкіри і для ДЦп, для імунітету , крім того ще й безкоштовна консультація лікаря-гомеопата, але за ними треба їхати або в Донецьк ,або в Харків, погано що в нашій області нічого немає, не знаєш як по жарі везти дитину 4-5 годин в маршрутці.
    Вчора було кілька надходжень. Спасибі величезне Всім , хто нас підтримав.
    07.08 12.44 - 100 грн від невідомого благодійника м. Луганськ
    07.08.- 12 грн від Опалатенко Ірини Олександрівни.
    08.08 - 5 грн від невідомого благодійника м. Суми
    Спасибі Вам величезне, Дай Бог Вам здоров'я, всього хорошого і доброго в сім'ї, в житті і на роботі.

На 2-й курс реабілітації зібрано: 6445 грн.
    Залишилося зібрати: 4.555 грн

Вкладення:

• Подобається Подобається x 1
  3. mama polinki

Доброго дня, друзі. Ми все-таки їздили до Харкова на поїзді, їздила правда сама - не ризикнула везти малу. Накупила купу ліків, але прочитавши склад вирішила, що таке і сам зробиш, склад нічого особливого - з 2-3 трав, настояних на водно-спиртовому розчині. Ну спробуємо, а раптом буде позитивний результат. Сьогодні вже почали приймати.Подивилася , нарешті, Харків, дуже гарне місто, багато всього.
    З 09.08 по 11.08 було два надходження:
    09.08 - отримали переказ від однієї гарної дівчини, яка вже давно стежить за нашою долею - від Ольги 100$ з побажанням Полінці бути здоровою!
    10.08 - 40 грн від невідомого благодійника м. Київ.
    Спасибі Вам величезне , що не пройшли повз, що перейнялися нашою проблемою. Дай Бог Вам всіх благ, здоров'я, радості і добра. Щоб у Вашому житті було якомога більше хорошого.
    На 2-й курс реабілітації зібрано: 7285 грн.
    Залишилося зібрати:3 .715 грн

Вкладення:

4. mama polinki

Величезне спасибі невідомому благодійнику,який нас підтримав, за переказ 100 грн (місто невідоме - пр. Миру 20). Спасибі Вам! Дай Бог Вам і вашим близьким міцного здоров'я та всіх благ.
    Хоча час у нас ще є, але все-таки нам залишилось зібрати ще третину суми, і ми дуже вдячні кожному хто допоміг і допомагає нам впоратися з недугою. Спасибі Вам. Там де віра - там і диво. І ми віримо ,що через добрих людей, Бог пошле нам допомогу і зцілення. І нехай наш діагноз звучить - Досягни Цілі Переможець.
    Завдяки чуйним людям на 2-й курс реабілітації зібрано: 7385 грн
    Залишилося зібрати.: 3615 грн

Вкладення:

• getImagehj.jpeg
      getImagehj.jpeg
      Розмір файлу:
      110 КБ
      Переглядів:
      1
  5. mama polinki

Вчорашній день нас безмірно порадував , адже вчора були значні надходження:
    +2.500 грн від благодійника з Харкова ( відд. банку вул.23 Серпня)
    +50 грн від благодійника (відд. банку пр. Героїв Сталінграду)
    Спасибі Вам величезне, завдяки Вашій допомозі ми тепер вже не переживаємо, а просто впевнені , що потрапимо на реабілітацію. Спасибі Вам, дай Бог Вам здоров'я, добра і щастя. Спасибі Вам за Ваші великі серця-вони, як океан, ніколи не замерзнуть...
    На 2-й курс реабілітації зібрано:9.935 грн
    Залишилося зібрати - 1.065 грн.

• Подобається Подобається x 2
  6. mama polinki

Спасибі за підтримку невідомим благотодійникам:
    15.08. - 16.41 - 65 грн поповнення рахунку
    15.08. -18.32 - 20 грн через термінал.
    Спасибі вам велике за Ваш внесок у нашу скарбничку. Дай Бог Вам і вашим близьким міцного здоров'я і благополуччя. Дуже хочеться взяти свою дитину за ручку і піти з нею гуляти - спасибі, що даруєте надію на це.
    На 2-й курс реабілітації зібрано:10.020 грн
    Залишилося зібрати:980 грн

Вкладення:

7. mama polinki

Доброго ранку, друзі! Вітаємо всіх форумчан зі святом Преображення Господнього та Яблучним Спасом!

Спасибі величезне Всім , хто нас підтримав:
    16.08-12.40 переказ 300 грн від невідомого відправника(місто не вказано)
    16.08 - переказ 19 грн від невідомого відправника(місто не вказано)
    Хай береже Вас Господь дасть Вам міцного здоров'я і всіх благ! Спасибі Вам величезне за допомогу!
    Завдяки добрим людям на 2-й курс реабілітації зібрано: 10339 грн
    Залишилося зібрати: 661 грн

Вкладення:

• 626044202.jpg
      626044202.jpg
      Розмір файлу:
      21,5 КБ
      Переглядів:
      1
    • Подобається Подобається x 3
  8. mama polinki

Доброго дня, друзі! Вчора нас в черговий раз порадували - обіцяли з лікарні дати на вересень "безкоштовну" путівку в Хаджибей, а вчора подзвонили і сказали, що у вересні немає, в кращому випадку - листопад-грудень, цікаво, а що в гіршому. Жах, у дитини 1,5 року інвалідність, - і нічого, ні ліків безкоштовних , ні путівок. Написала листа в облздрав, місяць пройшов, так вони навіть не зволили відповісти і повідомлення навіть не прийшло , хоча лист доставили. А ще і Трускавець порадував - підняли ціни на лікування, коротше кажучи-лікування в нашій країні - доля обраних.
    Але зате, є й радісна новина - Ваша підтримка, друзі.
    60 грн - переказ через термінал м. Суми від невідомого благодійника. Спасибі Вам велике! Хай береже Вас Господь! Дякую , що не пройшли повз і підтримали мою маленьку!
    На 2-й курс реабілітації зібрано:10399 грн
    Залишилося зібрати: 600 грн

9. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Про це забудьте. Немає у нас нічого безкоштовного. Навіть для дітей-інвалідів.

10. mama polinki

Доброго ранку, друзі!
    Вчора і сьогодні цілий день обдзвонювала весь Київ. Щось останнім часом новини нас не радують. 20 числа - в день коли приходять наші нещасні аліменти(які я з таким боєм витребувала)зателефонував наш" папаша" і з радістю повідомив. що тепер він живе і працює в Києві і аліментів можеш не чекати - вирішив почати життя з чистого аркуша. "Невловимий месник" прямо. Ну звичайно наші виконавчі служби як завжди перекладають все на заінтересовану особу, мовляв шукайте його самі, а то ми його в розшук подамо і будуть пів року шукати - ми знайдемо, але коли прийдуть аліменти?... На своїй попередній роботі він ,звичайно, всіх ввів в оману, а то не дай Бог я подзвоню до нього на нову роботу і повідомлю, що втік наш татко від аліментів і хворої дитинки.. Так от довелося вчора обдзвонювати всі підходящі під його посаду структури, слава Богу люди попалися скрізь чуйні і коли чули, що він боржник аліментів відразу ж прихильно повідомляли є такий чи ні. Правда довелося дуже багато на телефон витратити, але....! Я його ЗНАЙШЛА! І СЛАВА БОГУ,цього разу він влаштувався в держ. установу, а що робити якщо це буде приватне підприємство! Правда з такими темпами як працюють наші виконавці - видно навіть те, що я його так швидко знайшла не допоможе швидко отримати щось.Так що колишнім дружинам доводиться працювати ще й сищиками ось таких невловимих.
    З цієї причини не могли відписатися про надходження:
    20.08. 11.11 поповнення через термінал 20 грн
    22.08. 9.44 поповнення через термінал 50 грн
    Спасибі величезне невідомим благодійникам за допомогу і підтримку!Нехай Бог Вас благословить і "не збідніє рука, що дає".
    На 2-й курс реабілітації зібрано:10470 грн
    Залишилося зібрати: 530 грн

---------- Додано в 11:11 ---------- Попередній допис був написаний в 11:10 ----------

Та це точно

11. Romko

Romko Дуже важлива персона

Завжди відчуваю дике бажання відкопати отакого "папашу" по тестикулах.
    І не лише по тестикулах,а й по мордяці.
    І то дуже-дуже сильно відкопати.

12. Rebbit

Rebbit Well-Known Member

Теоретично податкова має знати хто за нього податки платить. Але то інформація конфіденційна і з таким запитом треба шоб або суд, або прокуратура зверталася. Але то лише мої думки вслух.
    Ну а якшо зарплата в конверті то всерівно нічо з неї не отримаєте.

13. mama polinki

Привіт, друзі! Вітаємо Всіх з Днем незалежності України! Бажаємо приємних і щасливих вихідних!
    Вчора прокололи Полі вушка до Дня народження, одягли сережки - відразу стала доросла, показали в дзеркало, а вона як мавпочка головою в сторони крутить - на себе милується. Смішна... А ще нам прийшов подарунок від ТМ "Карапуз" - 2 пачки каші, подзвонили з пошти - сказали посилка прийшла, ми здивувалися , начебто нічого не чекали, а це виявляється кашки по акції, спасибі, що не обдурили.
    Величезне спасибі невідомому благодійнику, який нас підтримав, за переказ 350 грн через термінал м. Суми. Дай Бог Вам міцного здоров'я і всіх благ, і нехай Вас оберігає! Дякуємо за допомогу!
    На 2-й курс реабілітації зібрано: 10820 грн.
    Залишилося зібрати:180 грн

---------- Додано в 09:28 ---------- Попередній допис був написаний в 09:24 ----------

та в тому й річ, що навіть інформація є такий співробітник на підприємстві чи ні - теж конфеденційна, кажуть тільки через запит офіційний.

14. Romko

Romko Дуже важлива персона

А хіба не можна розкинути інфу про справжню сутність тої істоти серед його знайомих і теде,і тепе?
    Совість таке не замучить,звісно,в силу відсутності такої,та в його оточенні мусять бути люди.
    Такому сотворіннюю мусить бути некомфортно.

15. mama polinki

Та йому на все наплювати. Моя мама зустрівши його зі співробітником ще влітку запитала, чи збирається він допомагати дитині, а він з наглою рожею каже -я допомагаю, так мама там його лаяти почала, причому він був зі співробітником, а в нього навіть жодей м'яз не здригнувся, так що совісті там 0. Все ж хотілось би вірити, що за все прийде час розплати

16. mama polinki

Привіт, друзі! За кілька днів зібралось море новин! Поштою нам надіслали тутора. Ну і як завжди-одна нога ідеальна, а інша ніби не наша, але нічого, підріжемо, як - небудь одягнемо, все одно особливо довго перебувати в них Поля не зможе, не кажучи вже одягати на ніч. А сьогодні у нас справжній бум - привезли все що ми замовляли в совбезі - поручні для ходьби, тепер вже другі, одні зробили нам знайомі (тепер будемо шукати комусь би їх подарувати), коляску(дуже добре, що рожевий колір, а решта звичайно нагадує СССРовскую розкладушку, все на таких же пружинах ) - але нічого для прогулянки взимку зійде, столик зі стільчиком розкладний (дуууже маленький) - моя мініатюрна Поля ледь помістилася на цьому сидінні, подзвонила в совбес-запитати що робити з цим маленьким стільчиком, адже ми замовляли більший - відповідь, нічим допомогти не можемо, наступний замовите через 6 років, дуже цікаво, як ми будемо поміщатися в цей стільчик через пів року; і саме КРУТЕ пристосування - ХОДУНКИ, габаритами близько метра, напевно для якоїсь вуличної асфальтованої площадки, але ніяк не для квартири - повернемо назад, правда в найближчі 4 роки нічого натомість не отримаємо. Коротше кажучи, наша квартира перетворилася на склад непотрібних речей. Цікаво хто ж розробляє такі громіздкі і неповороткі речі. Як сказав водій,-який привіз нам все це - їм дали на халяву, а вони ще незадоволені. Та нам би воно все триста років потрібно було б , якщо б дитина була здорова, та й нездоровій воно теж триста років треба - абсолютно непристосовані агрегати, які ми причому цілий рік чекали. Ну як говориться, і на тому спасибі, будемо "реабілітуватися".
    Спасибі величезне невідомим благодійникам, які нас підтримали, завдяки Вам нам вдалося зібрати потрібні кошти на 2-й курс реабілітації.
    28.08. - 20 грн через термінал
    29.08 - 1000грн через відділення банку
    29.08.-50 грн через термінал м.Миколаїв.
    Спасибі Вам величезне і дай Бог Вам міцного здоров'я, добробуту і злагоди Вашим сім'ям, нехай Бог Вас береже. Спасибі, що даруєте нам надію на одужання!

Вкладення:

• P8260204.jpg
      P8260204.jpg
      Розмір файлу:
      68,8 КБ
      Переглядів:
      8
    • Подобається Подобається x 6
  17. Vedun

Vedun Well-Known Member

Хто б що не говорив про українців, але коли біда стукає у хату помагає кожний. Я радий що моє маленьке починання завершилось успіхом і будемо мати впевненість, що малеча буде бігати). Не шкода грошей, головне щоб вони йшли на добро, хай хоч для початку і однієї дитини. Не пропадайте і розповідайте нам про свої успіхи.

• Подобається Подобається x 7
  18. mama polinki

Привіт, друзі! Сьогодні у моєї донечки День Народження! Нам вже 2 рочки, звичайно свято наше затьмарює те, що Полечка не може сама ходити і бігати, але все - таки День Народження - це подія, і його треба відзначати. Будемо всім серцем і душею вірити, що до наступного Дня Народження Полечка буде вже сама ходити і тоді ми будемо найщасливішими на світі!

Величезне спасибі людям, які нас підтримали і привітали нас із Днем Народження. Дуже дякую Вам за допомогу для моєї дівчинки. Дай Бог Вам всім щастя , радості та міцного здоров'я. Спасибі Вам величезне!
    01.09 переказ 1600 руб (385 грн)
    02.09 - 500 грн
    03.09 - 50 грн та 400 грн.
    Величезне материнське спасибі Вам, за те, що не залишите нас один на один зі своїми проблемами і допомагаєте нам!
    P.s.Честно кажучи, дуже чекали привітання від "татуся" , але він навіть і не згадав, що у нього є дитина.

А ще нам прийшов довгоочікуваний рахунок з Євпаторії з найкращого санаторію Криму з лікування ДЦП. Ми б дуже хотіли потрапити туди на лікування, але самим нам, на жаль, не впоратися, тому в черговий раз просимо допомоги у Вас друзі! Тому звертаємося, до всіх небайдужих людей, якщо Ви маєте таку можливість, допоможіть нам, будь ласка, зібрати потрібну суму. Виставляємо чек на лікування. Заздалегідь величезне спасибі всім хто відгукнеться і нас підтримає!

Курс лікування призначено на 10.03.2014г. Необхідна сума - 17.630 грн .

Вкладення:

19. Vedun

Vedun Well-Known Member

Не втрачайте віри, за півроку реально буде зібрати таку суму.

20. mama polinki

Отримали 35 грн на карту приватбанку.
    300 руб (67 грн) на ЯК від 41...5746
    Спасибі Вам величезне за внесок у нашу скарбничку! Дай Бог Вам здоров'я і добробуту!
    На курс лікування у ЕДКС МО України зібрано: 102 грн.
    Залишилося зібрати: 17.528 грн

а де твій аватар? :)