Ну вже це питання від політики таке далеке ...а ви і далі своє ляпаєте.....дивно як в в темі про рибалку ви ше бандерівців не згадали...
Я їх і тут не згадав... Хіба москалів І на скільки ж воно далеке? Хлоп попросив прибуткових ідей. А так як він затятий Antirus, то це питання йому не байдуже... А Ваші білі пальчатки я Вам колись пригадаю
А я колись планував створити футбольний сайт, типу тоталізатора, з передбаченням результатів, але не такий, яких зараз купа, але щоб відвідувачі самі скидали свої варіанти рахунків того чи іншого матчу, і щоб сайт служив, якби, допомогою, тим, хто хоче поставити гроші на т.ч.інші матчі. Думаю, цікаво би було...
Між іншим не погана ідея. НІхто не хоче розкривати своїх ідей тому що думають що їхня ідея коштує мільйон.
Є ідея, можна створити форум, тоді зайти на ЛФ і шоб довго не думати, взяти структуру розділів, назви тем для обговорення і маємо новий форум! А потім ше набратися наглості і на ЛФ той "проект" рекламувати Як вам ідея?
moskal-він і в африці москаль. Мартіні ви часом не жид? Ви тоже набираєтесь наглості і рекламуєте себе. Ось джерело http://misto.ridne.net/thread-2573.html Це все повна МАЯЧНЯ! ---------- Додано в 16:03 ---------- Попередній допис був написаний в 15:41 ---------- Може ви спочатку створили "Жидівський форум",а потім переіменували на "Львівський"? Все бувайте,я скорше всього в баню.
А як поясните назви і описи розділів на форумі, лінк на який є на вашому блозі, який Ви хотіли несанкціонова рекламувати на ЛФі? Якщо Ви такого елементарного самі не можете придумати, то що будете робити з проектом, який для Вас придумають форумчани? Це дописи 7 річної давності. Свіжого нічого не знайшли? І якщо кажете, хто щось десь рекламується, то хоч давайте докази того, що це робить саме ця людина. Інакше це просто наклеп і смішна спроба виправдати свою крадіжку (чи то копіювання) ЛФівських розділів..