Допоможіть "ЧАЙНИКУ" !!!

Discussion in 'Комп'ютери' started by ZENIT, Aug 25, 2008.

1. syavych

syavych копач

гарантійний сервіс?

2. Macintosh

Macintosh миється в бані

Хочу підключити до комп'ютера замість монітора телевізор, все ж таки 32" краще, ніж 19", і хотілося дізнатися як це зробити? Чи потрібно купувати який капель чи перехідник і якщо так , то який і чи вони однакові для всіх телевізорів? В мене Sony KDL-32V5500 http://hotline.ua/tx/sony_kdl-32v5500/?tab=2, чи можна з ним впровадити таку процедуру?

3. Городецький

Городецький Well-Known Member

Ваш телевізор підтримує HDTV технологію, краще було б підключити його саме через HDMI порт. Але Ви не вказали що у Вас за відео-картка.

4. Чи можна запаролити окрему папку?

5. syavych

syavych копач

Яка опер.система? :)

6. Windows XP.

7. thinkers

thinkers Well-Known Member

тут важливіше знати яка файлова система...
    FAT чи NTFS?

8. NTFS.........

9. syavych

syavych копач

ну і як наприклад ви запаролите будь-яку папку в вінХР і ntfs (не використовуючи сторонні програми)?

10. thinkers

thinkers Well-Known Member

так достатньо ж просто заборонити доступ до папки іншим юзерам,які на своїх сеансах не зможуть цю папку відкрити

11. syavych

syavych копач

Так питання є вроді стояло: як запаролити конкретну папку?
    У вашому варіанті маємо:
    1. працює у випадку коли інші користувачі компутера сидять під власними екаунтами. В домашніх умовах, як правило, користувач один на всіх (та ще й без паролю :) )
    2. заборонити можна тільки папку, яка знаходиться в полі дії особистих папок користувача (робочий стіл, мої документи тощо). Як бути з папками наприклад на іншому розділі диску?
    3. працює (вроді) тільки у Professional. Home Edition може і не проканати, хоча треба попробувати.

Якщо рибку влаштовують такі умови, то питання знімається. Якщо ні - думаєм далі (хоча шо тут думати - без сторонніх програм напевно ніяк)

12. Вадюшка

Вадюшка Well-Known Member

Ще питання -- вiд кого паролити. Вiд бландинки досить буде атрибут "Hidden" на папку встановити :)

13. Городецький

Можна зробити інакше: зкачати звідси програмку PrivateDiskLite, створити за допомогою неї віртуальний диск (система його бачить як знімний) і працювати в нім скілько завгодно. При виході з програми або перезавантаженні диск відключається. Також туди можна ставити програмки, які не бажано роздавати для користування усім. Успіхів.

14. Picasso

Picasso Німий фільозоф :)

:)) угу. Подібних вірусів багато. Принцип простий- хтось підхопив- робить дірку в простеньких антивірах, генерує файл , прописується в реєстр і чіпляється до інших ехе. , закриває за собою дірки і порти щоб більше нічим не видалити. В той час характерно що інші компи і принтери пропадають з мережі. Послідовність дій- форматуєм С, несем хард до когось з потужним антивірусом (я раджу касперського), перед під'єднанням харда до чужого компа піднімаєм в антивірусі всі захисти на максимум, підєднуємся і перевіряєм. Наскільки я розбираюсь в медицині, форматування вб'є реєстр, а чужий комп має знайти тіло вірусу і файлик (з генерованим ім'ям). Це найпростіший спосіб

15. Городецький

Поясніть, навіщо?
    Подібні віруси вражають *.exe файли скрізь, не тільки на с:. А у захищеному режимі вінда не завантажує ніяких сторонніх модулів крім ядра системи.

16. Мартин Боруля

Мартин Боруля Well-Known Member

Може трохи не в ту гілку, але спитаю. недавно став власником материнки АСУС P5Q3 і ніяк не можу виставити заявлені частоти оперативки. (оперативка ДДР3 Патріот 1333 кіт2*2гб). Настройки біос не тримає. лазив по форумах але там багато лишнього і більше в загальному. Хтось може також з таким стикався або знає де можна прочитати. Розганяти оперативу не наважусь бо знаю що можна і догратись. Вже починаю думати що просто оперативка погана. Хотілось би помилятись. Мо хто поможе?

17. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

А свіжонький не пробували поставити?

18. Городецький

Як то, докладніше можна?

Отут кажуть, що у Р45-го взагалі проблеми з 2х2ГБ. А у Вашого Асуса тим більше.
    Краще б Ви брали щось під DDR-2, в швидкості майже не поступається, але мороки менше і конфігурація вже "обкатана".

19. Мартин Боруля

Мартин Боруля Well-Known Member

Самий свіжонький і стоїть!

Так вот власне що не купував. Це подарунок на ДН. А дарованому коню як то кажуть....

Прочитав форум. Краще б не читав. одні розчарування. Останнім часом інтел зовсім на себе не подібний. До асуса юзав intel DP45SG. Мама протрималась 1,5 місяці і фсьо.

Last edited by a moderator: May 21, 2009
  20. Городецький

От же ж ті доброзичники!

Ну, що можна порадити:
    - вимкнути автоматичне визначення пам'яті
    - піднімати таймінги, наприклад до 7-7-7-18 або вище
    - знижувати частоту, аж до 1066-1100
    - піднімати напругу на пам'яті на 0,15-0,2В
    - піднімати напругу на північному мості
    - поміняти 2х2ГБ на 4х1ГБ і краще на DDR-3-1066
    - поміняти P5Q3 на Р5К або щось інше на Р35
    ...
    - подарувати "доброзичникам" ховрашка ...

• Подобається Подобається x 1
а де твій аватар? :)