була в мене біда, коли USB відмовився раптом працювати з деякими пристроями. довелося міняти ноут (по гарантії).
Хелп народ!!! В мене велика тробл! Як запихаю Cd-r і cd-rw то сд-р деякі читає,а сд-рв навіть бачити нехоче... З двд похожа фігня... Допоможіть плз.в мене ноут Самсунг r55. Там привід dvd multi speed...хз шо воно означає...ше там пише rw dvd+r dl
Процеси Народ допоможіть будьласака в мене на компі відкриваються різні проеси їх ....багато і я неможу їх завершити якщо завешу за деякий час вони знов відкриються в мене ядро і оперативку дуже грузить їх з кожною хвилиною стає більше я вже 3 рази різні віндовси переставляв після того як переставлю за паро днів вони знов почнуть появлятися я вже незнаю що робити!(insane:
Попробуйте енто. http://download.drweb.com/ Скачайте, установите и убивайте вирусы на здоровье. Антивирус бесплатно работает 30 дней знает примерно 542681 вирусов.
Не обовязково. Якщо ставити ХР на робочу ХР, то воно і форматуватись не буде просити. Ну що не видно чи просить Format чи ні? Уважно прочитайте що пише на кожному краці і побачите чи форматує. Форматнути диск можна програмою типу Partition Magic. Вона буває на загрузочних дисках (реаніматорах).
Стандартний iнсталятор XP дає змогу обрати, чи форматувати системнй роздiл, чи ставити "як є" (якщо його вже форматовано в NTFS) Щодо ПартишнМеджика й аналогiв nirvanka правильно згадала, але без певного досвiду роботи з компом краще такими прогами не користатися, бо шкоди можна наробити добряче. Стандартних засобiв Вам вистачить аж бєгом
В процесах є reader_s.exe - це вірус, який вражає файли *.exe i *.msi. Раджу зняти гвинт з системою і перевірити його на іншому компі з гарним антивірусом, бажано у безпечному режимі. ПиСи: eMul'ом певне користуєтесь?
Ага, кажуть пірінгові мережі зараз непогано вражені червами і троянами. Принаймні останні двоє в кого я бачив reader_s.exe - саме підчепили його, зкачуючи безкоштовні кінушки.
Підскажіть, будь ласка, купив собі новий віечестер приєднав, забив, все як завжди через деякий час він в мене почав пищати, коли на ньому працюю то мовчить а як тільки зупиняється і стоїть то починає, що робити???