питання в тому - як на довго? За свою практику неодноразово зтикався з різними ситуаціями: бувало таке, що після подібних ремонтів техніка працювала по 1,5-2 роки, а бувало таке, що через 2 місяці знову вилазила та сама проблема. Тут вгадати неможливо як воно себе поведе
Не всі ще ноути працюють без батареї. Якщо вже дуже хочеться сісти однією точкою на 2 стільчики, то можна купити з рук убиту батарею (в основному біля 100-200грн) і використовувати, як заглушку. Тільки РОБОЧУ батарею, але з дуже впавшею ємністю, вони продаються, як не робочі, але при роботі від мережі ноут буде поводити себе, як з нормальною батареєю.
нерідко комп захлямляється самопрошиваючимися меіл.ру, мобогоніє, аміго і решта набридливої теми. їх легко підцепити на жовтих стрічках типу "умєрла гурчєнко" і "как ізбавіца ат грібка пяткі" зайдіть у панель управління - установка і удалєніє програм і по списку переглянте чи нмає якихось лишніх прог. інший варіант, бігмір.нет могли забанити як ру-сайт, санкції чи шо? спробуйте зробити обліковий запис на джімейл, ютуб так любить джімейл аж вилизує
у мене комп має 3 ггц і відеокарта 1 гіг, але нові танкі обнова 1.0 вже не тягнуть на нові ігри вам треба новий комп типу інтел і7 амд вже краще не брати. інтел розібрався з високими герцами і стовпчиками процесорів по 8 шт, а амд не дуже. он на ноутах амд-шних постійно перегріви і гудять як трансформатори. ваш відбмак це проміжний стан, якщо ви купите під нього комп, себто рівно на його рівень один в один, то через рік-півтора нивий відбмак вам вже не зіграти. то ж, або беріть самий останній комп за 20 тисяч і будете в тренді, або беріть під відбмака шось за 12-14 тисяч і очікуйте що вас за рік спишуть. особисто я не збираюсь ганятись за новими потужними іграми! ну в якому місці мені буде тепло від бомбезної графіки? як краще на ці гроші по берліну погуляю, поки безвіз є. чи вєлік куплю фірмовий німецький. до речі. оце нарвався на старі забавки, які ще не грав. там десь до 2012 року майже всі ігри на вінді хр. дум-3, колофдьюті, вольштейн ващє бомба.
вони мабуть мали на увазі диск С: що знаючі люди лишають тільки під вінду. якщо ставити вінду, можна в настройках форматнути тільки диск С:, решта інформаціє на дисках д, е, ф тощо залишиться нетронутою
люди самі не розуміють нащо брати упс. безперебійник рятує від втрати даних на момент вимкнення електрики, але не рятує від стрибків напруги. стрибки якраз і спалюють упси. якщо у вас остах що комп згорить від скаків (це в першу чергу бж летить), то краще купувати не упс, а стабілізатор напруги. упс вас врятує, тільки якщо вибило струм. він дає вам додатково 5-10 хв що закінчити і зберегти інформацію. щоб вибрати стабілізатор напруги, треба взнати по характеристиках сумарну потужніть компа, монітора і решти, чого ви там хочете від згоряння врятувати. майте на увазі, що оті 500 чи 1000 чи 1500 вт, вказані в моделі стабілізатора, це їхня китайсько-цукотська мірка потужності. насправді треба брати на півтора більше, щоб не було впритик. наприклад я взяв 1500 ВА, і на колонки мені вже не хватило. треба було брати 2000 ВА. та й на комп з монітором воно впритик. до речі мені стабілізатор показує, що удень напруга в 9-поверховому будинку 219-225 вольт, а вночі всі 240 вольт.
ніколи комп не "прошиється" сам, доки "умєлиє ручкі" не наклацають. Інша справа, що ті хто клацають - не читають навіть те, що їм комп пише. А потім з поглядом цнотливої дівки заявляють: "Я нічого не робив. Воно все само...." Як казав один мій знайомий айтішнік - наші люди швидше всіх на світі читають ліцензійні угоди. Причому абсолютно неважливо якою мовою вони написані: чи то російською, чи то українською, чи то узбецькою.
Парни , можно ли восстановить файлы , которые я удалил случайно? Я тут пару программ в инете нашел - ТОП 10 программ для восстановления удаленных файлов - сравнения и рейтинг Никто из них ничем не пользовался раньше?
нахіба у мене джава хоче оновитись? це якась передбатальна рокіровка рускіх хакєрів, чи то так має бути? і чо священник у неділю не казав шо буде оновлятись джава? шо за фігня?