Допоможіть "ЧАЙНИКУ" !!!

Тема у розділі 'Комп'ютери', створена користувачем ZENIT, 25 сер 2008.

1. Sterben

Sterben New Member

Злітає драйвер вебки
    Без драйверу зображення дуже розмивається

2. JamboIV

JamboIV New Member

дуже схоже на кiтайськi вiруси, але ж вони не блокують ютуб и не перенаправляють на бiгмiр... але я б все ж пройшовся якоюсь программою чистки - мiг якийсь студент практикуватися. склiнер не дуже радуэ, може понiвичити реэстр, бiльш подобаэться финал анiнсталлер. можеш порiвняти прогарами - ось огляд декiлькох най популярнiших.

3. romm

romm New Member

Щоб випадково не видалити важливі файли, можна ще раз переставити систему, відформатувавши диск, а можна звернутися до фахівців

4. Redroid

Redroid Active Member

унікально доречна порада відформатувати диск , щоби не втратити важливі файли ))))))))) - одразу відчувається, що фахівці!

• Подобається Подобається x 2
  5. IgorLvivM

IgorLvivM Well-Known Member

Найбільш і чи не єдино дієва.

6. alquamos

alquamos New Member

Привіт, проблема в тому що у мене регулярно злітає інтернет. Повністю. Тоість і вай-фай і сам лан. Діагностика неполадок не допомагає, зависає вікно. Допомагає тільки ребут. До речі, помітив що злітає тільки в іграх. Перевіряв антивірусом - порожньо. Пробував міняти дрова на лан, не допомогло.

7. Redroid

Redroid Active Member

я б перевірив на початок чи то саме залізо чи забезпечення. лан і вайфай вбудований ? якщо так, то взяти зовнішній , спробувати, як проблема зникне , то залізо.. можливо при максимальному навантаженні на залізо в іграх недостатньо напруги десь, просідає..

• Подобається Подобається x 1
  8. romm

romm New Member

Як правило, система встановлюється на диску "С", а дані прийнято зберігати на інших дисках, отже, при форматуванні диска "С", ви не втратите своїх даних. Хоча .... деякі "фахівці"))) вмудряються зберігати важливі файли й на системному диску, або скопом, на робочому столі, а потім плачуть, шо після перевстановлення системи в них пропали дані.

• Зе бест! Зе бест! x 1
  9. Picasso

Picasso Німий фільозоф :)

Де такі п.равила написані?
    Не деякі, а більшість. І їм по барабану, що просиш і пояснюєш, що це лишній час, щоб повитягати їхні фоточки, рефератики, та іншу беліберду.
    Тому не варто постити на загал порад- форматувати диск. По причині, що прийдеться ще до всього робити Unformat. Навіть якщо ваші рекламовані фахівці заробляють на тому гроші, але знаходяться в Києві, а в Київ ніхто нічого не буде передавати

10. IgorLvivM

IgorLvivM Well-Known Member

Ба більше! Мікрософт - теж чайники, бо за замовчуванням всі ці Документи і т.п. - на диск С встановлюються. :)
    Звісно, що я їх переношу відразу на Д, Е. Але, сам факт... :)

11. umbro

umbro New Member

Доброго дня. Скажить, нужно ли вынимать батарею с ноута, если он постоянно работает от разетки?

12. manur

manur Well-Known Member

Таким чином ви продовжите термін дії батареї (колись таки, може, буде потреба від"єднатися від розетки).

13. Redroid

Redroid Active Member

якщо розетка знаходиться у вас в УПСі , то можливо й вийняти ) , а як просто розетка, то дивіться самі, як що трапиться з живленням або будуть перепади напруги.. то триндець усім вашим напрацюваням настане .)

14. ecolife

ecolife Member

Да, рекомендую вынимать батарею. Оптимальный режим для литий-ионных аккумуляторов - около 80% заряда максимум (вообще - 50%, но это маловато для использования устройства по прямому назначению, и производитель, при выборе "щадящего" режима старается найти компромисс между сроком службы батареи и количеством запасенной в ней энергии). Если постоянно держать аккумулятор в ноутбуке, и если сам ноутбук не предусматривает программной поддержки ограничения степени заряда (у ноутбуков Sony такая "фишка" для продления срока службы была) - через год-другой батарея ощутимо потеряет в емкости.

15. Stefano

Stefano Active Member

А в яку ціну зараз нормальні УПСи? Мій як згорів пів року тому, так я і досі без ньогоЮ все якось руки не доходять.

16. luca

luca миється в бані

Що в вашому розумінні "нормальні упси"?? Треба розглядати такий вибір з огляду на те для чого він вам потрібен, для яких потужностей. У мене, скажімо, звичайний Powercom BNT-400AP USB - брався через олх ще, здається, позаминулого року за 350 гривень. Для мого ПК мені вистачає та й він надійний. Так що гляньте цю модель також при можливості.

17. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

якшо здих північний міст то вже назавжди?

18. jFobos

jFobos J-Fobos

Так, північний міст не підлягає ремонту. Але материнку можна оживити, чіп на ній замінити можна.

19. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

шо дешевше? Замінити чіп чи саму материнку?

20. jFobos

jFobos J-Fobos

Дивне питання. Ніхто ж не знає яка в вас материнка (і модель чіпа). Подивіться ціну на материнку яку хочете купити і подивіться ціну на ремонтні послуги конкретно вашої материнки.

а де твій аватар? :)