дуже схоже на кiтайськi вiруси, але ж вони не блокують ютуб и не перенаправляють на бiгмiр... але я б все ж пройшовся якоюсь программою чистки - мiг якийсь студент практикуватися. склiнер не дуже радуэ, може понiвичити реэстр, бiльш подобаэться финал анiнсталлер. можеш порiвняти прогарами - ось огляд декiлькох най популярнiших.
Щоб випадково не видалити важливі файли, можна ще раз переставити систему, відформатувавши диск, а можна звернутися до фахівців
унікально доречна порада відформатувати диск , щоби не втратити важливі файли ))))))))) - одразу відчувається, що фахівці!
Привіт, проблема в тому що у мене регулярно злітає інтернет. Повністю. Тоість і вай-фай і сам лан. Діагностика неполадок не допомагає, зависає вікно. Допомагає тільки ребут. До речі, помітив що злітає тільки в іграх. Перевіряв антивірусом - порожньо. Пробував міняти дрова на лан, не допомогло.
я б перевірив на початок чи то саме залізо чи забезпечення. лан і вайфай вбудований ? якщо так, то взяти зовнішній , спробувати, як проблема зникне , то залізо.. можливо при максимальному навантаженні на залізо в іграх недостатньо напруги десь, просідає..
Як правило, система встановлюється на диску "С", а дані прийнято зберігати на інших дисках, отже, при форматуванні диска "С", ви не втратите своїх даних. Хоча .... деякі "фахівці"))) вмудряються зберігати важливі файли й на системному диску, або скопом, на робочому столі, а потім плачуть, шо після перевстановлення системи в них пропали дані.
Де такі п.равила написані? Не деякі, а більшість. І їм по барабану, що просиш і пояснюєш, що це лишній час, щоб повитягати їхні фоточки, рефератики, та іншу беліберду. Тому не варто постити на загал порад- форматувати диск. По причині, що прийдеться ще до всього робити Unformat. Навіть якщо ваші рекламовані фахівці заробляють на тому гроші, але знаходяться в Києві, а в Київ ніхто нічого не буде передавати
Ба більше! Мікрософт - теж чайники, бо за замовчуванням всі ці Документи і т.п. - на диск С встановлюються. Звісно, що я їх переношу відразу на Д, Е. Але, сам факт...
Таким чином ви продовжите термін дії батареї (колись таки, може, буде потреба від"єднатися від розетки).
якщо розетка знаходиться у вас в УПСі , то можливо й вийняти ) , а як просто розетка, то дивіться самі, як що трапиться з живленням або будуть перепади напруги.. то триндець усім вашим напрацюваням настане .)
Да, рекомендую вынимать батарею. Оптимальный режим для литий-ионных аккумуляторов - около 80% заряда максимум (вообще - 50%, но это маловато для использования устройства по прямому назначению, и производитель, при выборе "щадящего" режима старается найти компромисс между сроком службы батареи и количеством запасенной в ней энергии). Если постоянно держать аккумулятор в ноутбуке, и если сам ноутбук не предусматривает программной поддержки ограничения степени заряда (у ноутбуков Sony такая "фишка" для продления срока службы была) - через год-другой батарея ощутимо потеряет в емкости.
А в яку ціну зараз нормальні УПСи? Мій як згорів пів року тому, так я і досі без ньогоЮ все якось руки не доходять.
Що в вашому розумінні "нормальні упси"?? Треба розглядати такий вибір з огляду на те для чого він вам потрібен, для яких потужностей. У мене, скажімо, звичайний Powercom BNT-400AP USB - брався через олх ще, здається, позаминулого року за 350 гривень. Для мого ПК мені вистачає та й він надійний. Так що гляньте цю модель також при можливості.
Дивне питання. Ніхто ж не знає яка в вас материнка (і модель чіпа). Подивіться ціну на материнку яку хочете купити і подивіться ціну на ремонтні послуги конкретно вашої материнки.