ОС - операційна система. ПЗ - програмне забезпечення. Ех, покликала мене колись одна дівочка віндовс їй переставити. Я тоді ще наївний був, подумав шо реально переставляти треба
Привіт! Хто може допомогти??? Маю проблему з підключенням до інтернету!!! В хаті у всіх нормально працює інтернет, але як тільки я підключаю свій ноутбук до інтернету, то він пропадає повністю, роутер просто вибиває! Підкажіть в чому може бути проблема? Що можна з тим зробити???
не виключено,що ноут засраний троянами і всякою другою заразоюю, що забиває своєю інфою весь трафік,роутер АДСЛ,Єзерент? скіко upload/download?,ноут конектиться по "вафлі" чи патч-кордом?
Про роутер нічого не можу сказати, бо не дуже розуміюся на тому! Діло в тому що я зараз проживаю в Барселоні, винаймаю помешкання і тут в квартирі стоїть якийсь дуже швидкісний інтернет, мені сказали що він блокує різні віруси, якщо на комп'ютері десь є віруси, то роутер відразу перестає працювати! Але справа в тому, що я перевірила ноутбук на віруси, почистила його, але нічого не змінилося, інтернет пропадає всеодно! То в чому може бути справа?
знайшов цікаву статтю тут багато з нас використовую wi-fi на цьому сайті все детально розписано як його получити))))
Скажу навіть більше! Ламається все! І навіть дротова мережа. І мобільна, і кабельне телебачення, і найкрутіші сигналізації до авто. Все, що зробила людина - інша також зможе дати раду. Тому, не партесь дурницями і не наганяйте собі страху.
ДОПОМОЖІТЬ БУДЬЛАСКА Я знімаю квартиру хозяева живуть буквально пару метрів від мене у них е вайфай я ним користувався і випадково відключив їхній роутер чи можу я його включити
Ват треба - malwarebytes - безкоштовна прога - усе видалить Чи браузер - як кажуть - reset - http://soft2secure.com/knowledgebase/istart123
Ось і я прошу поради як чайник. Дано: ноут, винчестер розбито на два розділи, на першому С: стояла і стоїть Win XP. З метою тестування специфічної проги, на другий розділ я поставив Windows 8.1 (яку не знаю і не дуже люблю). Потрібна прога під вісімкою не запустилася, тож тепер запитання - як прибрати вісімку, залишивши XP єдиною робочою системою? Переінсталяцію прошу не радити, бо на ноуті є ряд специфічних драйверів і програм, які я не дістану. Подивився що додатково з"явилося на першому розділі (який в ХР є С: ) \Boot\ - bcd (binary file) 28 k - bootstat.dat (binary file) 65 k \Recovery\WindowsRE\ - ReAgent.xml - Winre.wim - Boot.sdi - bootsect.bak - Boot.ini (XP Professional) Меню завантажувача виглядає так:
1. А як поведеться завантажувач від W8 ? 2. Мені комфортно під XP, звик, для 99,9% задач її вистачає, навіщо мені 8-ка? 3. Ноут старенький і слабенький (2 core 1,66 GHz), робоча термінально-поштова конячка для виїздів. "Навіщо платити більше" (С) ?
А він поміняв загрузочний том? В біосі розділ С має бути першим. Ще в якомусь менеджері дисків можна примусово другий розділ зробити неактивним.
Я не знаю де W8 прописує меню завантажень. Коли завантажуються W8, другий том стає С:, а перший - D:. До того ж ноут конфігурувався "розгортанням образу", перші 8 МБ - порожня партішн (Unallocated Primary), а потім вже стоять C: і D: (обидві Primary).
Дякую, але в ХР зовсім інша утиліта конфігурації (General - System.ini - Win.ini - Boot.ini - Services - Startup - Tools) І ніякого натяку на другу ОС.