На малюнку (хтось дивився?) пише про Даемон Тулз. 1. Знести його. 2. Якщо потрібно - поставити. 3. В будь-якому випадку викинути його (і решта все не потрібне) з автозавантаження системи. 4. Якщо Вінда ХР, то в неї 18-го числа закінчилась підтримка МС. Тобто, поновлень вже не буде. 5. Додаткові антивіруси, відновлення, встановлення по верху - не рекомендую.
Хлопці, то 8ка, ще й ліцензійна (преустановлена), там відновлення йде з розділу диску. Самій смішно таке писати, але якби то була ломана ХРшка чи 7ка, то переставила б і не заморочувалася, а до цього ліцензованого звєжака в мене якийсь невмотивований страх його запороти Так шо поки не глючить - не рухатиму
Що таке pximouse? SDL - то робота, не вб'ю. скайп зручно. і Вістарт не вб'ю, воно вісімці людського вигляду надає ---------- Додано в 21:44 ---------- Попередній допис був написаний в 21:43 ---------- стоїть майкрософт есеншиал - теж поставили відразу. макафі вбила - воно лише дратує своїми нагадуваннями про сканування
Перше, певно якийсь драйвер миші. Думаю, миша дасть собі раду без нього. Або якась зараза, яка намагається так замаскуватись (сумніваюсь але). Друге - я ж кажу, поновлюйся до 8.1. В неї без примочок більш людський вигляд, ніж у 8 просто.
мэлкомяккі вбудували Ессентіалс в Вікна 8.1,що як на мене тупо,бо вона паше в фоновому режимі а доставляння іньшого антивірусу тормозить систему.Ну то на хлопський розум як шо шо то капців не тре
Люди, може запитання і тупе, але не крутіть пальцем коло скроні, бо я не просто чайник, а СУПЕРЧАЙНИК в питаннях компа. Ноутбукові трохи більше року. Купувала не дешевий, не дорогий - середньої ціни. Не питайте чого скільки має, я в тому ні бум-бум. Хіба скажете, де подивитися. Проблема: Нортон 360 за сто баксів виявився тільки на рік, та і з ним ноут робив нездало: не відкривав половину сайтів, грузив по пів години. А тепер щодень, то щось нове. Запитання: чи можна якось встановити безплатний антивірусник і почистити все, що нахапалося, чи знову купувати новий, з якого толку, як з козла молока? Дуже продвинутих знавців комп"ютера прошу не кепкувати над моїми суперчайниковими запитаннями, а пояснити то, як дитині в першому класі.
Хе, якби то я могла ввійти на свою ел. пошту. Не грузить останні два тижні. Крутить по пів години - і не грузить. Тому я сюди і написала...
ну то спробуйте так: -у вас в трею, справа внизу світиться значок того нортона, клацніть по ньому правою мишкою, має ніби вискокти віконце з функціями, виберіть "призупинити захист" і подивіться шо буде відпишете тут