Допоможіть "ЧАЙНИКУ" !!!

Тема у розділі 'Комп'ютери', створена користувачем ZENIT, 25 сер 2008.

1. IgorLvivM

IgorLvivM Well-Known Member

Не в ноуті. 99% - у погано встановленій системі.
    Екстремістам, націоналістам, вар'ятам, таким, як я і Ви - поправлю безкоштовно. Без жартів. Телефон мій маєте?

2. Оля

Оля Старожилка форуму

І пробую з Google Хром, і з Мозіли і з Інтернет Експлорера - все та саме. :sad:

---------- Додано в 20:05 ---------- Попередній допис був написаний в 20:04 ----------

Нє, не маю. :)

3. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Ігоре, Вам то троха задалеко буде добиратися до Олі:)))

• Подобається Подобається x 1
  4. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

А москалям таким як я, наприклад, теж можна на допомогу розраховувати?

5. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

Капітон, якшо ти москаль ттоді я ярий прихильник пр... :))) тому краще помовчи...

6. IgorLvivM

При наявності дійсного посвідчення Тітушки - можна. :)
    (Звісно!!!)

• Подобається Подобається x 3
  7. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

а хто я тоді? Для початку подивися на мапу і поглянь де знаходиться Кінітіп. А враховуючи те, де я народився і моє прізвище ...повір мені - москальнішого знайти доволі важкувато буде.

8. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

• Подобається Подобається x 6
  9. Rentari

Rentari руде дурко

ну то проблема не в ноуті, вище писали,що проблема у криво втановленній операційній системі - не можу погодитися.
    Можливо треба просто оновити версію браузеру та адоб-флеш. В мене було декілька схожих випадків (один зі звичайним сайтом, один з банківською системою Пріват24 - у них сайт після чергового оновлення не схотив працювати на Опері корректно, але там версія браузеру була досить стара), після оновлення ФаерФоксу ніяких проблем.
    :)

10. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Цілий день працював лаптоп. Ввечері я прийшла, недочекавшись аби вікна ся закрили, просто закрила кришку. Воно не виключалось. Аби прискорити процес, я витягла батарею. Комп виключився, але тепер не бутається знову. Тарахкотить і каже, що не знає відкіля бутатись. Я так зрозуміла, що нам гаплик?

11. Picasso

Picasso Німий фільозоф :)

Скоріш за все злетіли бут-сектори. Там хоч вінчестери малооборотні, але всеодно ніззя ними гримати і витягати батареї коли вінт крутиться.
    Спробуйте з завантажувального диска встановлення ввести при завантаженні fixmbr і/або fixboot. Має допомогти, якщо головки не клюнули по диску до виникнення механічного пошкодження

12. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Ну що поробиш, коли в мого чоловіка жінка дуже востра. :girl_angel:
    Сказали вумні люди, що окрім бут-секторів ще гепнулось та штука, що cd диск считує. Я не певна всіх деталей, бо то муж носив ноут до ремонту. Я подумаю, чи варто ремонтувати, чи ней купує новий. Хоча... не хочу нового. Доб’ю вже цей!

• Подобається Подобається x 2
  13. IgorLvivM

Дайте ноут подивитись. Якось дивно то все. У Вас один випадок з тисячі, в такому випадку. Слабо віриться.

---------- Додано в 23:55 ---------- Попередній допис був написаний в 23:51 ----------

Упс... Знову граблі... Місто: Вейн.
    Тоді:
    1. Нехай беруть зовнішню ЮСБ ДВД.
    2. Завантажуються з неї.
    3. Запустять якийсь Скандиск, щоб виправити помилки ХДД.

14. Picasso

Picasso Німий фільозоф :)

Якщо і поламався СD/DVD зчитувач, то скоріш за все не від цього. Напевно прийшов йому час і просто співпало в часі

15. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Тоді давайте, я скажу чоловіку ней мені купить новий, а свій вам дам подивитись :):blush:

---------- Додано в 14:53 ---------- Попередній допис був написаний в 14:52 ----------

Дуже дякую за пояснення!

16. IgorLvivM

Добре. :)
    Як треба "експертний висновок" для чоловіка - кажіть. Я напишу, що йому хана! (Ноуту). ;)

17. Ука

Ука сова на посаді жайворонка

Дано: ліцензована 8ма вінда. Вже давненько, можливо, після відлову підчепленого дітьми вірусу, а може, й не пов'язано, пр загрузці з'являється повідомлення про відсутню QtNetwork4.dll. Але на роботу воно не впливає. Погуглила, спробувала ту дллку доставити - та сама фігня.
    І тут я випадково помітила, що принаймні тиждень вже не оновлюється вінда. Просить перегрузити для встановлення оновлень, в процесі каже, що не вдалося, скасовує оновлення і перегружається.
    Працює ок, але те, що вінда не оновлюється, мені не дуже подобається. Є якісь ліки?

18. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

попробуйте почистити тим во комп https://www.freedrweb.com/download cureit free/?lng=ru

а тоді обновіться
    буває так шо вірус може порубати якийсь системний файл, особливо dll або exe

19. Ука

Ука сова на посаді жайворонка

дякую! помилка дллки залишилася, але вінда оновилася

20. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

Ука, а диск з віндою є?
    можна запустити тепер відновлення....

а де твій аватар? :)