Щоби не заморочуватись, збільшуєте зображення на моніторі, кнопка "PrtScr" і в любий графічний редактор. А далі "Зберегти як..." і всі діла. ---------- Додано в 14:34 ---------- Попередній допис був написаний в 14:33 ---------- І що головне, мова ОС-і не має жодного значення...
не має значення мова Опери бо я нею не користуюся Яке скачалось, таке і заскрінив. Програми, якими користуюся, здебільшого на інгліш або українізовані.
Як варіант.. Дякую! Ок, а з двома лівими є якийсь спосіб все одно скачувати фотки з цього сайту, але відразу в форматі малюнку? Ну дуже треба.
Вам уже підказали один зі способів - зробіть скріншот сторінки, вирізавши з неї фото До речі, тема про спеціальний софт є на форумі http://forum.lvivport.com/showthread.php?p=2539452
Я зараз знову діставатимусь зі своїм роутером й інтернетом. Бо я вже не впевнена, що справа в ньому, а не аєрбіти щось чудять. Отже описую ситуацію. Вчора вранці, рівно 10.00 інтернет зникає повністю (локалка є). Включаю напряму кабель в ноут. Перегружаюся. Відключаю і наново включаю з'єднання. Намагаюся зайти на сайт аєрбіту, щоб авторизуватися - дуля з маком, нема доступу. Дзвоню на підтримку - у нас все гаразд. Добре, кажу, але в мене - ні. Далі я протупила. потрібно було собі нотувати порядок дій, щоб розібратися, а по пам'яті я не все записала. Суть в тому, що спершу прописали мережеву адресу у властивостях адаптера (свойства - настроить - дополнительно - сетевой адрес). Відключили-включили. Далі через "состояние" перевірили, яку ІР отримав комп'ютер. ІР була тою, яку перед тим роздав роутер. А от наступний крок я прослоняла - скинули чи оновили якусь службу, і я навіть не пригадую, яку. Після цього ІР була нормальна, авторизація й інтернет забігав. Що цікаво, коли я переключилася назад на роутер - інтернет теж літав, але може з пів години. потім час від часу злітав, але загалом нормально. Нині ранок. Інтернет льотає. Рівно 10.00 - шлюс. Перегружаю рутер - світить обмежене підключення без Інернету. Таке буває якщо в рутер не увімкнено зовнішній кабель, або якщо в них глюки. Але в таких випадках не світиться індикатор на роутері, а тут він світиться. Перемикаюся знову напряму, щоб все перевірити і дзвонити на підтримку. Мережева адреса правильна. IP попри перезагрузки, відключення-підключення - та, котру ще роздав роутер. На підтримку пів години додзвонитися не можу. Якщо вчора черга була 15 чоловік, то тут просто зриває. Перетикаю кабель назад в роутер, відставляю комп (ну бо кабель короткий і він на підлозі в передпокою), знову світиться обмежене підключення, заходжу (!) на сайт аєрбіт для авторизації, роблю авторизацію - ноль реакції, нету нема, навіть скайп не ожив. Я вже зібралася йти помідори мити на закрутки, як воно все ожило само собою, і нет забігав... одним словом, я чую себе зовсім ламером
То відключіть той глючний ейрбайт і підключіть komitex.net 40 меґабіт за 40 грн. Я в їхню техпідтримку останній раз дзвонив десь пів-року тому бо пропав нет через зависання свіча, поки там взяли телефон, пройшло 2-3 хв, я їм вповідаю шо нет пропав, а пані питає за якою адресою пропав, кажу за такою-то, вона- а ну ше раз спробуйте, пробую-є! І видно шо в вас роутер робочий, то глючний ейрбайт, колєга біля шувару живе, то теж мав проблеми з тим ейрбайтом, нет міг на кілька днів пропасти.
гм, треба подумати. Тут просто ейрбайт вже багато років, ще брат підключав. На старті в нього глючило, потім вирівнялося, і я до тепер не мала претензій. А останні півроку спершу потроху, а тепер от зовсім фігня...
поставте елементарний пінг-плоттер. Там навіть демоверсія працює довго. Будете бачити фсьо-і-фся ))) Заодно носом тикнете провайдера на якому пункті в нього лаг
Мало того - вони вже втретє випустили ще одне оновлення з таким же траблом. Щойно в себе перевірив. Тому старий спосіб для тих, хто вляпався: wusa /uninstall /kb:2882822 Три місяці одне й те саме...
Не так давно Опера звільнила більшість своїх програмістів і перейшла від старого свого "движка" Presto на хромівський Blink. Тобто зараз Опера - це чуток перероблений Хром як і Яндекс.Браузер. В новій опері намає тих закладок, на цю тему є срачі.