не знаю, чи рай, але діти читають багато. І на паперові книжки бракує і грошей і місця. А ще сили, щоб підручники тягати.
такс, мене мій тп-лінк дістав остаточно : Мало того, що він ДНС то роздає, то не роздає (прописала ручками і маю спокій). Так він ще й швидкість не тримає. Не просто не тримає, а зовсім не тримає. Раніше таке спостерігалося десь раз у пару тижнів і лікувалося скиданням маршрутизатора (вимикали і витикали всі кабелі на кілька хвилин). Останні пару днів це постійно. Скинули - попрацювало від сили пів години і шлюс. Ще форум відкрию, а от лист на 7 метрів стягнути - дзузьки. То чимось окрім кувалди лікується? Куди нести?
ні, TP-Link, TL-WR741ND самостійно купований. ---------- Додано в 20:54 ---------- Попередній допис був написаний в 20:54 ---------- ги, перше написала, а тоді глянула на посилання - такий ---------- Додано в 20:59 ---------- Попередній допис був написаний в 20:54 ---------- Карабіне, судячи з Вашого безпомилкового потрапляння в модель, він чимось відзначився?
два моїх сусіди після підкkючення тирнету від київстар, роутери за місяць продали, детально не виясняв чому, але один взяв Asus, а другий теж взяв..... Asus, такий як в мене http://www.intertelecom.ua/ru/oborudovanue/marshrutizatory/vustavochnoe-oborydovanie/asus_rt_n13u хороша штука, шкода шо вже зняли з виробництва ---------- Додано в 21:19 ---------- Попередній допис був написаний в 21:16 ---------- ну майже... але в голос я так не казав...
а я десь про модем щось казала? мій два роки десь відпрацював. А загалом такі речі не лікуються? якісь там перепрошивки, недорогий ремонт? Бо я щось у тій техніці не дуже петраю.
звичайно лікуються, пробуйте http://hobbyits.com/svoimi-rukami/kak-proshit-router-tp-link-tl-wr741nd-svoimi-rukami.html
хочу поревстановити вінду, але халепа... в Опері повно закладок і вони всі пропадуть мо хто в курсі чи є можливість зберегти закладки?
Не можу скачувати фото з цього сайту. Проблема в тому, що ці фото якось захищено від скачування, чи то просто в мене дві руки.. ліві..так би мовити..? Наперед дякую.