Коротше, мєлкософтовці навіть не думають виправляти трабли з оновленням kb:2872339. Сьогодні зранку сусід стягнув останні оновлення і дістав на компі глюк, добре шо ми вже навчені як боротись мєлкософтовими траблами.
Буває, що рутер ламається, перестаючи отримувати днс автоматично? Вчора раптом вилетів інтернет при живому скайпі. Логіка підказала, що то днс. Думала, злетіло у провайдера. Ввела якийсь лівий - зафуричило. Нині зранку - та сама фігня. Ввела свій днс, зайшла на сайт провайдера, ввела їхні адреси днс - працює. Отже, рутер не отримує днс автоматично, так виходить? То лікується? Рутер - TP-Link
все вимикали, всі кабелі витикали. не переналаштовували, лишилися на автоматичних. Що цікаво, зранку (після повного вимикання-витикання кабелів на ніч) з великим скрипом пішов, потім загнувся. Ввела днс ручками на компі - літає. Потім буде час, ще побавлюся з настройками самого маршрутизатора.
Я б порекомендував звернутись з цим питанням до провайдера. Досить велика імовірність, що проблема на їх стороні. Щоб переконатись в цьому треба підключити інший роутер (позичити у когось) і подивитись чи отримає він ДНС. Якщо ж інший роутер отримає ДНС, то першим ділом я б порекомендував перепрошити власний роутер. Це не складно, треба лише бути впевненим, що нова прошивка саме під вашу модель. Ну якщо і прошивка не спрацює, то доведеться більш детально рити Ось трішки теорії по темі, для загального розвитку.
повторюю ще раз для загального розвитку ,колись таке було в Білайні.В випадку топікмейстера ДНС прописані на роутері домашньому .відчуйте різницю
можна налаштувати днс в настройках мережевої картки... тоді не тре буде днс на роутері...мені здається шо так тоже буде пахати... ---------- Додано в 08:33 ---------- Попередній допис був написаний в 08:32 ---------- дочитав))) а чим не подобається так?
та я так і зробила, лінь пароль до роутера шукати. То три компи наразі (заодно старшим пояснила, що таке днс і навчила настроювати) і ще кіндли в нет не виходили - не знаю чи вийдуть без настройки роутера. Зараз не до того трохи, в клієнтів раптом прорвало - маю завал з роботою.