Все знести, відформатувати, провести розбивку твердого диска і "з нуля" поставити віндовс. Хіба що Вам шкода програм які є на диску? Тоді я не в курсі, що робити.
Я вже таке робив форматував повністю вінчестер переставляв віндовс першу годину все паше супер картинки відкриває і диспетчер є а пізніше закривається диспетчер ........може це щось з вінчестером???з чим це може буди пов'язано??
Форумляни!!Допоможіть будь-ласка чайнику,тобто мені!Терміново потрібно відправити листа до Польщі,а він ніяк не хоче відправитися(адресу вже -надцять разів перевіряла -вірна).намагалася відправити з різних скриньок - всюдт пише одне і те саме: This is an automatically generated Delivery Status Notification Delivery to the following recipient failed permanently: margo@ Technical details of permanent failure: Google tried to deliver your message, but it was rejected by the recipient domain. We recommend contacting the other email provider for further information about the cause of this error. The error that the other server returned was: 553 553 your message looks like a spam... twoja wiadomosc wyglada na spam... (state 18). І чо та машина мене спамером вважає? я не спааамер Допоможіть,будь ласочка
Та йой! Надішліть Домінікові, або Аннемарі, раз ця скринька заблокована... (завтра, доречі, розмовлятиму з Домініком, щось переказати?)
Спробуй відіслати е-мейл з іншої скриньки. Напевно твоя адреса є в списку заблокованих домейнів, з яких листи вважаються спамом.
Не факт. Коли заблоковані якісь адреси - повертається помилка типу mail rejected - smtp server is blocked in [тут адреса бази чорних списків]. В даному випадку, скоріше всього, спам-аналізатор тексту листа вирішив що це спам, а, отже, відсилання з інших скриньок не допоможе - потрібно просто міняти сам текст. Іспанко, пробуй спочатку відіслати з іншої адреси. Як не допоможе - міняй текст. П.С. А адресу margo@... заберіть хтось, а то дійсно купа спаму повалить )
Проблема з інтернетом Суть проблеми така: В мене ноутбук ASUS M70VM купив недавно бо старий комп погано працює. Відколи купив комп інтернет почав погано працювати (то пропадає то появляється......). Дивно те що на старому компі нет процює нормально. Інтернет в мене кабельний "САНДРА" ОС - VISTA Якщо хтось стикався з такою проблемою то дуже прощу поможіть. І ще, не пропонуйте міняти ОС на ХР бо на свій ноутбук я дрова для ХР не знейду...
Відповім цитатою: Если у вас глючит компьютер - обратитесь к системному администратору, он его вылечит. Если у вас компьютер глючит постоянно - обратитесь к психиатру, он вылечит вас.
Думаю знайдете. Це не повинно бути проблемою. Я знаходив для багатьох ноутбуків, куплених з вістою і відразу ж переставляв ОС на ХР. Проблеми були лише з Тошибою Сателіт, довший час шукав, але знайшов. Окрім того скачайте мультизагрузочний диск і там всі драйвера мали би поставитися самі http://zvercd.com .
не думаю що проблема в рідному віндовсі. подивіться налаштування, можливо просто конектор відходить? А нарахунок ХР так це не панацея, цілком нормально можно користуватись і Вістою. Щоб поставити ХР на такий бук, треба досить часу стратити. Ще й не факт що вдасться самостійно все зробити.
Asus P5K SE - не правильно працює мережева Допоможіть будь ласка! Скажіть в чому проблема? Ставлю дрова на мережеву карту і комп"ютер зразу висне. Заходжу з "Безопасного режиму" видаляю дрова, чи відключаю мережеву і після перезагрузки знов все добре. Зараня дякую!
format disk C VasMT - поміняти ОС дійсно дієва порада, бо швидше поміняти ніж довший час експериментувати. Тим більше SP3 99% що автоматично підбере необхідні дрова
Не бачу логіки в ваших словах, бо: 1. не факт що ron_20 має інсталку вінди з СП3, а ви саме про таку говорите, судячи з другої частини допису 2. простіше тоді просто поставити СП3, а не цілу ОС, нє? А взагалі для людини в даному випадку 4 варіанти: а) провірити комп на віруси б) поставити найновіші дрова для конкретної карти, якщо це і є найновішими, то знайти старішу версію і спробувати її в) поміняти карту г) format c:, поставити вінду + драйвери до карти (бо автоматом дрова 50% що не підбере , незалежно від СП)
Не факт. Світлої памяті Радеон9200Про працював тільки, ТІЛЬКИ, на рідних дровах, що були на СД... Всі інші, глючили по чорному. Тільки порада - не довіряйте ОСі ставити дрова на ваше залізо.
Люди, підкажіть будь ласка якусь утилітку (можна й таку, що запускається з командного рядка) - аналог старої ДОСівської утиліти ddir. Потрібно скласти повний перелік піддиректорій та файлів (із зазначенням розміру) на терабайтному винті. Звичайно, результат має записатися у текстовий файл (в ідеалі - з розділом полів через табуляцію). З піддиректоріями "роумних розмірів" я це робив, заганяючи у ЗІП-архів і потім набирав pkunzip -v > volume.txt (наприклад). А тут ... не той випадок...